- 2 Aralık 2010
- 1.393
- 247
- 163
- 39
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #100.581
vardır.onların bilgisyarında kayıtlıdır muhakkak.
o halledemiyorsa sen hallet...
çok sağol canım ilgin içinde allah razı olsun pazartesi bana kaldı galiba iş başa düştü yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vardır.onların bilgisyarında kayıtlıdır muhakkak.
o halledemiyorsa sen hallet...
esra ve ekin çok sıkıcısınız![]()
çok sağol canım ilgin içinde allah razı olsun pazartesi bana kaldı galiba iş başa düştü yine
UYUS SABAHIN İLK MSJINA BAK KİM VAR..
Siz gibi akşama kadar uyumuyorum erken gell çok özlüyosan, sabahtan beri burda kendi kendime sayıklattınız beni ayy çok sinirlendirdim kendimi![]()
ıgne yapılıorum askımne oldu yine.niye mor tötün:)
esra ve ekin çok sıkıcısınız![]()
ıgne yapılıorum askım
enfeksıyondan dolayı
![]()
gamzelim sizin oturum isi ne oldu
yok canim olmadi bana yien turkiye yolu gorundu![]()
küstüm ben sizle konuşmuyorum hasta halimle geldim sizde kaçıyosunuz
bunlarda sana:113::113::120::120::120::117::117::117:
kizlarr ne haber..
bu gun evde kendi kendimi yedim durdum test almaya gitsemmi gitmesemmi diyeee..
bu ay ayri birseyler hissediyorum sanki yada oyle olmasi ni mi istiyorum nedir anlamadim..
hayir olsun insss
oyle canim ya bende uzuluyorum bir taraftan seviniyorum aileme hasret gidericem diye karmasik duygularim yani...canim ciddimisin yaaa cok uzuldum ne kadar zormus bende green carda uzuluyorum cok sukur en azindan oturum var bizim Allah yardimciniz olsun cok zor
kumarbazlarrrrrrrrrrrr bu sızın ayınızmı![]()
kumarbazlarrrrrrrrrrrr bu sızın ayınızmı![]()
kizlarr ne haber..
bu gun evde kendi kendimi yedim durdum test almaya gitsemmi gitmesemmi diyeee..
bu ay ayri birseyler hissediyorum sanki yada oyle olmasi ni mi istiyorum nedir anlamadim..
hayir olsun insss
tatlım gercekten cok hastayım bnde
dun acıllerdeydım
bılgısayarımın oldugu yer buz gıbı
koca oda
gecelerı hep burda konusuyorum sızınlen
ama su sıra rahatım yok
sıtma tutuyor
dotumun ustune oturamıorum ıgneler mosmor yaptı ve cok agrı yapıor
yoksa bılıorsun sızı bırakıpta yatmakasla ıstemem
sende dınlen bence....
tamam cnm,
oyle canim ya bende uzuluyorum bir taraftan seviniyorum aileme hasret gidericem diye karmasik duygularim yani...
inss oyledirrr yaaaaaaaa bu ay hepimizin ayi olsun insss![]()
inss canim ya ALLAH buyuk kendimi bu ay cok koseye skismis gibi hissediyorum her zorlugun arkasi ferahlikmis inssgamzelim insallahhh canim supriz yaparsin kizlar bu arada bilgisayarima virus girdi eger kendi basima halledemezsen esim kafami kiracakher ay virus giriyo anlamadim dizi sitelerinden galiba
insss canim inss seninde bebisin tez zmanda gelsin inssiyilik canım.hadi bir süprizde sen yap hayırlısıyla Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım
geçmiş olsun yat hadi o zaman izin verdim bende çıkacam zaten başım ağrıyo sürekli
şifa bulasın inşallah![]()
yaza bende gitcem trye esimi birakip bu yaz gitmezsem bizimde vize bitiyo hayirlisi boyleymis ne yapalim
Oy yerım sızı :)
hade hepınızı operım cok![]()