Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım evet folbiolde aldım aynı zamanda
benim doktorum hamile kalır kalmaz hem progesteronuma
hemde kan pıhtılaşması varmı ona bakmıştı
bir dorun çıkmadığından içmedim
bence sende bunlara baktır

ya benim gittigim hastane küçük bi yerdiya o zaman bu hafta içi büyük bi hastaneyemi gidiyim napıyım ben inşallah yaparlar o testleri bana folbiol dedigin folicasidmi:26::26::26::26:

ya benim gittigim hastane küçük bi yerdiya o zaman bu hafta içi büyük bi hastaneyemi gidiyim napıyım ben inşallah yaparlar o testleri bana folbiol dedigin folicasidmi:26::26::26::26:

canım folbiol dediğim folic asit
ayrıca pıhtılaşmaya çok kolay bakılıyor
ayrıca progesterona öyle en küçük tıp merkezi bile bunlara bakar

insan hamile kalınca şaşkına dönüyo ceylana bak 1 yıldır burda okuduğu herşeyi unutmuş:60:
kıs ceylan biran önce takviyeleri hallet delirtme beni..
hala omu bumu ?
folik asit ve balık yağını hemen bugün al. sonra pazartesi iyi bi hastanede diğer testlerini hallet.
:23:

günaydın bilgem son 4 gün dimiiiii

insan hamile kalınca şaşkına dönüyo ceylana bak 1 yıldır burda okuduğu herşeyi unutmuş:60:
kıs ceylan biran önce takviyeleri hallet delirtme beni..
hala omu bumu ?
folik asit ve balık yağını hemen bugün al. sonra pazartesi iyi bi hastanede diğer testlerini hallet.
:23:

günaydın bilgem son 4 gün dimiiiii

kız zaten can kulagıyla dinlemedigim için ben hemen unutuyorum bi gün hamiş kalıp bunları soracagımı hiç düşünmemiştim vitaminleri desen nasıl olsa alamayız diye onlarıda pek umursamıyodum şimdide deli dana gibi dolaşıyom omu bumu diye bugün hepsini alıyım o zaman :31::31::31::31::31:

hatta elevite bile başla vitamin sonuçta ne zararı olacak içinde çok vitamin var
fiyatı 14 tl bir aylık var içindede
ama bende kabızlık yaptı o hamileliktede oluyo seni zorlarmı bilmem kayısı falan yersin olmadı

hatta elevite bile başla vitamin sonuçta ne zararı olacak içinde çok vitamin var
fiyatı 14 tl bir aylık var içindede
ama bende kabızlık yaptı o hamileliktede oluyo seni zorlarmı bilmem kayısı falan yersin olmadı

tmm canım sen maşallah iyi dinlemişsin yaş gitmiş ama iş bitmemiş hafızan süper:33::33::33::33:

Ekin'im Ronya'm ve Ceylan'im.
Evet safak 4. Cok sukur bisey kalmadi.
Kizlar ben coraspin (pozitifi alirsam cleaxin igne), folik asit ve progestron icin estrofem ve crinone jel kullaniyorum.
Hamis kalirsam elevit ve gnc den fish bady oil eklicem.
Sanirim bunlar yeterli.

Kizlar ben coraspin (pozitifi alirsam cleaxin igne), folik asit ve progestron icin estrofem ve crinone jel kullaniyorum.
Sanirim bunlar yeterli.

testını tekrarladınmı bugun
senın kacıncı gunun bugun
yanı sızın merkezde 12. gunmu test tarıhı verdıler

günaydın kızlarrr

evde kolonya şişesi kırıldı ve yeni süt pişirdim ikisininde ağır kokusu yayıldı bu kokular eşliğinde ferhat göçerin unutmuş çoktan şarkısını dinliyorum ne tatlı şarkı yaaa :)) duydum ellere yarmış :21:

Sanirim bunlar yeterli.

çakır ekin79 ile beni rüyasında görmüş kısır yiyormuşuz ve pasta sıra bizde ekiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn:46::49::46:
bilgem çakırdan sana soruuuu çok sevindi tesineeee bide kasıkları çok agrıyormuş bilgemdeki belirtiler ne diye soruyorrrrrr

Son düzenleme:
çakır ekin79 ile beni rüyasında görmüş kısır yiyormuşuz ve pasta sıra bizde ekiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn:46::49::46:
bilgem çakırdan sana soruuuu çok sevindi tesineeee bide kasıkları çok agrıyormuş bilgemdeki belirtiler ne diye soruyorrrrrr

kısırmı yiyomuşuz rüyadada o kelime yakamı bırakmıcakmı yaaa :36:
hayır olsun ne diyim
çakırın test günü ne zaman ?

belirtilerin varmıııı çakırrrrrrrrr soruyooooooooooooooo ben yemege gidiyorum dönüşte okurummm:56:

Back
X