Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ahhhhhh kızlar bu gün başıma ne geldi:(((
eşimlen alıiveriş merkezine gittik,yemekten önce bir kafede nar suyu içitim dedim:(((
daha ilk yudumda mideme dokunduğunu anladın ama bardağı 8,5 tl olunca acıdım nedense (işte olur olmaz yerlerde cimriliğim tutar)
üçüncü yudumda midem bulanmaya başladı,geçer dedim ,eşimlen biraz yürüdük:(((
anacığım ne geçmesi iyice arttı,dayanamıyorum dedim lavaboya gittim,biraz boşalttım:((
biraz dha dolandık yorulduk oturalım dedik dahada şiddetlendi:((
gene gittim wc ye ama hayatımda hiç böyle olmamıştım,bide kapıma sürekli vuruluyor,dışarı çıktımki bir kuyruk anlatamam,tabi benim gözler şiş,kanlı ,perişan:((
kendime geldim biraz,bundan sonra nar suyu içmekmi tövbe:(
eşimde sürekli yoksa hamilemisin diyo ,gitişine diyorum bende:))
ewe geldim hemen yattım çok bitkin düşmüştüm çünki,yattım uyudum biraz
şu an çokkkkk şükür iyiyim:))
dukan diyet kitabını aldım,90 sayfa şimdiden okudum,ohhhhhhhhhh kilolarda gidecek inşallah:))

eşimlen alıiveriş merkezine gittik,yemekten önce bir kafede nar suyu içitim dedim:(((
daha ilk yudumda mideme dokunduğunu anladın ama bardağı 8,5 tl olunca acıdım nedense (işte olur olmaz yerlerde cimriliğim tutar)
anacığım ne geçmesi iyice arttı,dayanamıyorum dedim lavaboya gittim,biraz boşalttım:((
gene gittim wc ye ama hayatımda hiç böyle olmamıştım,bide kapıma sürekli vuruluyor,dışarı çıktımki bir kuyruk anlatamam,tabi benim gözler şiş,kanlı ,perişan:((
dukan diyet kitabını aldım,90 sayfa şimdiden okudum,ohhhhhhhhhh kilolarda gidecek inşallah:))

aaa geçmiş olsun canım hakkattende pahalıymış kocişine içirseydin keşke boşa gitmeseydi:27::27::27::27:
nar suyu bu derece dokunurmuymuş yaa yoksa gerçekten bişeylermi var :16::16::16::16:
valla bugün bende tencere dolabını açtım kahvaltı hazırlarken bi kaç aburcubur vardı o dolapta gofret falan bi öggg dedim nerden çıktı anlamadım ilk kez oldu
adet tarihin ne zaman canım :40::40::40:

geçmiş olsun canım ya
dukan diyetimi karatay diyetimi daha iyi acaba???
neyse bu arada reglin ne zaman belki hamilesindir canım

aaa geçmiş olsun canım hakkattende pahalıymış kocişine içirseydin keşke boşa gitmeseydi:27::27::27::27:
nar suyu bu derece dokunurmuymuş yaa yoksa gerçekten bişeylermi var :16::16::16::16:
valla bugün bende tencere dolabını açtım kahvaltı hazırlarken bi kaç aburcubur vardı o dolapta gofret falan bi öggg dedim nerden çıktı anlamadım ilk kez oldu

ceylancım takip yaptırırken toplamda kaç kez gittin sen canım ve iğneli takipmiydi?

off sorma yagmur iştahım çok açık ama ben hamile oldugumu ögrenmeden açılmıştı aslında ben günde bazen bir sefer yerdim en fazla 2 kere yerim şimdi valla 3 oldu:1::1::1:

canım azcıkta olsa belirtilerin varmı?
varsa söylesene reglim 8 aralıkta bende bekliyorum umutsuz bi şekilde
ama belki bile diyorum

oh ohhh bulansın ,yavrunun içinde büyüdüğünün tek delili o:))
bu ayın 12 galiba şaşmazsa tarihim:))
geçmiş olsun canım ya
dukan diyetimi karatay diyetimi daha iyi acaba???
neyse bu arada reglin ne zaman belki hamilesindir canım
dukan diyetini okudum aç kalma diye bir şet yok istediğin saatee istediğin kadar yiyorsun ama sadece tek bir besin grubu önce:))
bu ayın 12 adı batasıca regli tarihim,bakalım iştirak edecekler mi??:))
off sorma yagmur iştahım çok açık ama ben hamile oldugumu ögrenmeden açılmıştı aslında ben günde bazen bir sefer yerdim en fazla 2 kere yerim şimdi valla 3 oldu:1::1::1:

ohhh yarasın ,yavruna kan olsun,baktın çok kilo aldın dukan diyetini hamilelerde yapıyor,hiç bir zararı yokmuş:)

ceylancım takip yaptırırken toplamda kaç kez gittin sen canım ve iğneli takipmiydi?

canım benimki klomenle takipti ben adetin 13. günü gittim olması gereken boyda degil dedi tembelya hani bi dahada çagırmayacaktı beni bende dedimki benimki sonradan büyüyo dedim oda o zaman bide 19. gün gel dedi yani 2 kez gitmiş oldum:31::31::31:

canım azcıkta olsa belirtilerin varmı?
varsa söylesene reglim 8 aralıkta bende bekliyorum umutsuz bi şekilde
ama belki bile diyorum

daha ben sonucu ögrenmeden normal adet sancısı arada kasık agrısı ben yumurtalar iyi gelişti hani ilaçlı oldugu için bu kadar agrıyo sanmıştım bide gögüs ucu acımıştı şimdide akıntım oluyo gögüsümün ucu yine acıyo iştah var bide içim böyle bi anda çok acıkmışım gibi oluyo insanın içinde bi sıkıntı olurya öyle oluyo gibi sanki özellikle acıkınca bide sanki karnımda şişlik oldu gibi:26::26::26::26:

oh ohhh bulansın ,yavrunun içinde büyüdüğünün tek delili o:))
bu ayın 12 galiba şaşmazsa tarihim:))
evet yaa inşallah büyüyordur herkes sırayla yaa çok heyecanlı inşallah 2011 patlamasını bu ay yaparsınız hep birlikte:16::16::16:
dukan diyetini okudum aç kalma diye bir şet yok istediğin saatee istediğin kadar yiyorsun ama sadece tek bir besin grubu önce:))
bu ayın 12 adı batasıca regli tarihim,bakalım iştirak edecekler mi??:))

ohhh yarasın ,yavruna kan olsun,baktın çok kilo aldın dukan diyetini hamilelerde yapıyor,hiç bir zararı yokmuş:)
daha hiç tartılmadımki denk gelipte birtürlü ben normalde yaptıydım diyet hamileyken kaldı bide:1::1::1::1:
dukan diyetinde yemekler 0 yaglamı pişiyomuş neymiş galiba:26::26::26:

Son düzenleme:
daha ben sonucu ögrenmeden normal adet sancısı arada kasık agrısı ben yumurtalar iyi gelişti hani ilaçlı oldugu için bu kadar agrıyo sanmıştım bide gögüs ucu acımıştı şimdide akıntım oluyo gögüsümün ucu yine acıyo iştah var bide içim böyle bi anda çok acıkmışım gibi oluyo insanın içinde bi sıkıntı olurya öyle oluyo gibi sanki özellikle acıkınca bide sanki karnımda şişlik oldu gibi:26::26::26::26:

saol canım bende biliyorum belirtilerin bişeye yaramadığını ama dayanamadım sordum işte
bu ay regl olursam yine takip yaptıracam ama
offf
bende geç yumurtluyorum ama benim dr seninki degil
5 gün klomen yine gel olmadı 2 gün sora gel olmadı yine 2 gün sora
offff
benimkide izin alamıyor büroda
alsa bile sevk......
ve kadın doğum yazıyor bayan polis arkadaşlarımda var soruyolar hemen bende saşmalıyorum işte
neyse hayırlısı...
ha bu adet sancısını kaç gün önce yaşadım bendede varda : (((
ateş basmasıda varmıydı ceylan

saol canım bende biliyorum belirtilerin bişeye yaramadığını ama dayanamadım sordum işte
bu ay regl olursam yine takip yaptıracam ama
offf
bende geç yumurtluyorum ama benim dr seninki degil
5 gün klomen yine gel olmadı 2 gün sora gel olmadı yine 2 gün sora
offff
benimkide izin alamıyor büroda
alsa bile sevk......
ve kadın doğum yazıyor bayan polis arkadaşlarımda var soruyolar hemen bende saşmalıyorum işte
neyse hayırlısı...
ha bu adet sancısını kaç gün önce yaşadım bendede varda : (((
ateş basmasıda varmıydı ceylan

biliyosun bana kızlar test yapmaya git diyolardı ben adet belirtilerim var diye gitmek istemiyodum valla yumurtalar gelişip çatladıktan sonra bende hep oldu kasıklarda agrı gögüs ucumda erkenden agrıdı yani adete yakın degil baya önce başlamıştı bende mardindeki takibimde benimde öyleydi bu doktor benden ümidi kesmişti galiba son bi ihtimal yine çagırdı 2. kez yoksa gelmene gerek yok diyecekti ben lafı agzına tıkadım geç büyüyo diye bide benim ilaçsız takibide aynı doktor yapmıştıya biliyodu yavaş geliştigini öyle yani sen kimseyi takma canım boşver kime nee bizim gittigimizdede hastanede hep arkadaşları oluyodu karıları hamile olan sıkışık gidiyodum ben onlar dan sonra gidiyodum beni hemen ultrasyona aldı onlarda bozuldu sonra arkadaşı kapıyı çalıp biz önce gelmiştik dedi ben ultrasyondaydım zaten hemşirede çıkıp sıkışık olanlar sırada beklemiyo hemen alıyorum demişti ne gülmüştüm yaa tüm emniyet haberdar çişimden :27::27::27::27::27: yok canım ya beni ateş falan basmıyodu genelde üşüyorum ben ama hamile oldugumu ögrendikten sonra ayaklarımın altı yandı yatakta artık hamişliktenmi romatizmadanmı bilemiyorum:26::26::26:

Back
X