Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tamam canım aynen dediğin gibi yaparım sora kızlardan birine ateş tablomu sorarım
saol tatlım benim

ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh keşkeeeeee
allahım söyletse keşkeeeeee
tamam bu ay başlayım adetin kaçıncı günü başlayım ceylancım

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kulağını çınlattık : ))

gördüm canım...
senin yine keyfin yok...
umudun yok....

sevser sen çalışıyordun dimi?

ceylan hamile kaldığında eşinin değerleri nasıldı acaba...
keşke test yaptırsa:)

biz hamile kaldıktan sonra iğnelere devam edip testlerimizi yaptırmıştık,eşim yine gitmişti ankaraya...
her an bişey olur korkusuna tedaviyi bırakmamıştık...

adaesilada aynısını yapmıştı eşine yine vitamin içirmişti bi süre :34::34::34::34:

yok canım ben kpss yi kazanamayan umutsuz ev kadınıyım ama maliyeciyim yaniiii : ( ne olduki

kafanı boşaltacak bişeyler lazım sana,seni bu konudan uzaklaştıracak,rahatlatacak bişeyler...

doktora gitmek sıkıntılı anladığım kadarıyla ,merkezde özel muayenehaneye gidemezmisiniz cumartesi yani....
ayrıca mesafe ne kadar..sen niye kendin halletmiyorsun...

iyi akşamlar arkadaşlar, bu akşam kimse yazmıyor.geçmişi okudum ama gündüzde fazla yazan olmamış. bu topiğe yeni bir hamiş haberi lazım demekki.bu ay ben de size hamileyim demeyi çok isterdim, hatta kendimi bu ay olacak gibi zannettim ama bugün kırmızılar geldi.o yüzden bugünüm üzgün geçti. oysa progesteron testim iyi çıkmıştı, eşimin kan testi sonuçlarında da gelişmeler vardı, kaan hoca çok iyi gelişme, iyi gidiyorsunuz demişti. ama hala zamanı gelmemiş demekki.

benim hala umudum var....sizler de bana umut olmaya devam ediyorsunuz.güç veriyorsunuz bana. bu ay yeniden pozitif olabilmek için yeni hamile haberlerine ve yeni sevinçlere ihtiyacım var. durmak yok yola devam...

bir de bana şu ovulasyon tablosu nasıl oluşturuluyor biri anlatabilir mi? bu akşam üye oldum ama nasıl tablo yapacağım nasıl kullanacağım bilmiyorum. bilgisi olanlar bana anlatabilir mi?

herkese iyi geceler...yarın yazdıklarınıza bakabilirim ancak. sabah erkenden işe gideceğim için yatmam lazım. sevgiler...

kafanı boşaltacak bişeyler lazım sana,seni bu konudan uzaklaştıracak,rahatlatacak bişeyler...

doktora gitmek sıkıntılı anladığım kadarıyla ,merkezde özel muayenehaneye gidemezmisiniz cumartesi yani....
ayrıca mesafe ne kadar..sen niye kendin halletmiyorsun...

canım biz sivasın bi ilçesindeyiz ama kayseri merkeze gidiyoruz 2 saat yani
hatta bazen çok hızlı gidiyoruz devamlı radara yakalanıyoruz eşim tekrar işe yetişmem lazım diyo
ben kayseriyi çok bilmiyorum ve kendim gitsem çok uzun sürer işim arabayla kendimde gidemiyorum merkeze giremiyom heycan yapıyorum
cumartesi olur ama dr öyle demiyorki

adaesilada aynısını yapmıştı eşine yine vitamin içirmişti bi süre :34::34::34::34:

valla aynı şeyi ben düşündüm bu ay. eğer hamile olduğumu öğrenseydim 3. ayım bitene kadar kürleri ve tadaviyi sürdürmeyi düşünüyordum. ya bebek düşerse diye? insanın daha önce sütten ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yiyiyor. ama hasta oldum bugün. nasip değilmiş.

canım biz sivasın bi ilçesindeyiz ama kayseri merkeze gidiyoruz 2 saat yani
hatta bazen çok hızlı gidiyoruz devamlı radara yakalanıyoruz eşim tekrar işe yetişmem lazım diyo
ben kayseriyi çok bilmiyorum ve kendim gitsem çok uzun sürer işim arabayla kendimde gidemiyorum merkeze giremiyom heycan yapıyorum
cumartesi olur ama dr öyle demiyorki

nasıl öyle demiyor doktor...

muayenehanesi olan yada özel bir hastanede çalışan bir doktor bul kendine...durumu anlat.....kontrolleri cumartesiye denk getirelim de...
neyse Rabbim bir kolaylık versin inşallah..

canım bu problemi öğrenince ve son tüp denemesine kadar yani yaklaşık 1 buçuk sene işim gücüm,düşüncem bebek oldu.yatıyoruz bebek kalkıyoruz bebek...konuştuğumuz tek konu bebek...
2.denemeden sonra karar verdim 1 yıl bu konuyu kapatıyorum...
yeni bir anlaşma yaptım,evdeki konu bile değişti.düşünecek üzülecek vaktim kalmadı.bu bendeki değişim eşimede yansıdı,o da rahatladı.cinsel hayatımız bile rahatladı...

sende kendine göre birşeyler bulsan kurs falan

krissim siz de ikinci bebek için kaan hocaya yeniden başladınız dimi? biz de 1 aydır tedavideyiz. eşimin fsh sı bu ay 14 çıktı kaan hoca çok iyi gelişme olmuş dedi. oysa ilk başladığımızda 5,5 6 falandı. siz neler yapıyorsunuz?

krissim siz de ikinci bebek için kaan hocaya yeniden başladınız dimi? biz de 1 aydır tedavideyiz. eşimin fsh sı bu ay 14 çıktı kaan hoca çok iyi gelişme olmuş dedi. oysa ilk başladığımızda 5,5 6 falandı. siz neler yapıyorsunuz?

evet bizde basladik
bizde fsh i ilk seferki gibi yukseltmeye caliisyoruz ama malesef bize klomen sizdeki gibi kolay cvp vermiyor yukselmiyior bir turlu oilmazsa igne verir artik

evet bizde basladik
bizde fsh i ilk seferki gibi yukseltmeye caliisyoruz ama malesef bize klomen sizdeki gibi kolay cvp vermiyor yukselmiyior bir turlu oilmazsa igne verir artik

canım bizde daha önce 2 ay günde 1 tane klomen ve günde 2 defa proxeed plus içmişti aynı zamanda eşim.bir başka doktorun kontolündeyken ama sonuç alamamıştık.

kaan hoca bize günde yarım tablet klomen verdi. proxeed de verdi ama eşim proxeed içmedi.onun yerine ısırgan çayı ve keçiboynuzu kürü yaptık.keçiboynuzu yaparken içine 3-4 adet inciri 4 e bölüp beraber kaynattım. öyle içirdim. bu şekilde fsh hem daha hızlı yükseldi hem daha faydalı olduğunu gördüm.üstelik östojeninde artış olmadı. tedavi öncesi değerle aynı çıktı. testesteronu da arttı biraz. hoca çok iyi dedi. tabi benim ne yaptığımı bilmiyor. sadece klomenle böyle oldu sanıyor. ama bu gerçeği ona da söyleyeceğim. belki başkasına da faydası olur. bu ayda aynen devam edeceğim ama yanına proxeed ve kore ginsengi de eklemeyi düşünüyorum yarından itibafren. nasıl ama? güzel mi?

ceylan hamile kaldığında eşinin değerleri nasıldı acaba...
keşke test yaptırsa:)

biz hamile kaldıktan sonra iğnelere devam edip testlerimizi yaptırmıştık,eşim yine gitmişti ankaraya...
her an bişey olur korkusuna tedaviyi bırakmamıştık...

canım en son eylülde yaptırmıştık işte ml de 17 milyon toplamda 34 milyon ileri hızlı %14 ileri yavaş%19 hareketsizde%64 tü hayatta gitmez canım eşim zaten eylüldekine zor götürmüştüm üzerindende pek geçmedi zaten :31::31::31:

incir yumurtlamayı nasıl arttırıyorsa sperm üretimini de arttıyor bence. bu toipke okumuştum daha önce . birisinin eşine ibrahim sarçoğlu incir kürü önermiş. vardır bir hikmeti diye o zamnadan beri düşünüyorum.

l argininide daha önce uzunca kullandık ama bir faydasını görmedik. en iyi etkiyi yarım klomen, keçiboynuzu ve birlikte kanatılan incirde bulduğumuzu söyleyebilirim. tabi hacın verdiği diyeti de uygulamaya çalıştık. nohut ve ısırgan çayı da var.

Back
X