Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
abdestımı aldım
carsıma ccıktım
10 cesıdımı aldım
asure yapmayı bılmıorum ama malzemelerımı aldım teyzeme yaptıracagım bu hafta
su mubarek gunlerın suyu hurmetıne
emzık aldım rabbım kullandrmayı nasp etsın ınsallah :nazar:

abdestımı aldım
carsıma ccıktım
10 cesıdımı aldım

ooo emzik çok güzel fikiirrr bize niye söylemiyon kız başta :)))allah kabul etsin canım:29::29::29:

abdestımı aldım
carsıma ccıktım
10 cesıdımı aldım

10 çeşit ne aldın yaz kız esraaaaaaaaaa:56:

ayrıca bugün herkes birbirini görmüş rüyasında bende ceylanı gördüm...
ama rüya güzel bir rüyaydı,o yüzden anlatmıycammm

gerçekten ceylan mutluluğun o kadar güzel yansıyorki yazdıklarına...Rabbim mutluluğuna mutluluk katsın:nazar:

veeee bu mutluluğunu yüce Allahım bütün arkadaşlara ve isteyenlere nasip etsin...

:1::1::1::1::1::1::1:canım gerçekten gitgide içim içime sıgmıyo ayaklarım yere basmıyo inşallah hepsi yaşar canım yaa

Son düzenleme:
eşimin arkadaşıda bizi rüyasında görmüş beni hiç tanımıyoda bende onu tanmıyorum ama ikiz oluyomuş bizim bebiş biri kız biri erkek:1::1::1::1:

slm mıllet nasılsınız
varmı gelsımeler yenı havadısler
bılgemm ve cakır ıcın gunler azaldı ınsallah guzel sonuclar alıcaz

ben bugun sabah esımle cıktım evden reglım sokulmedı bı turlu ne oldu be bıttı kontrole gıdeyım dıe
gtımısken asılama da kı spermıyogram sonucunu aldım ve gecenlerde ozelde yaptırdıgımız testle maalesef alakası olmadıgını gordum

ml de 16 mılyon gorunuyo ılerı hız yıne 0
yavas hareketlı 85 vs...

bende hazır reglımın sokulmesede 3.gunu falan dıe gırdım tup bebek bolumune verdım evraklarımı doktorla konustum
bugun ıtıbarıyle dosya ıslemelerıne basladım
9 dan 3 e kdr hastanedeydım malesef ama bundan sonrakı ıslerım bu kdr uzun surmeyecek ınsallah
en az 1 ayda zaten rapor vs halledılıyo bakalım nasıbse ocak sonu subat ben de sıraya gırıcem sanırım :31:

slm mıllet nasılsınız
varmı gelsımeler yenı havadısler
bılgemm ve cakır ıcın gunler azaldı ınsallah guzel sonuclar alıcaz

ben bugun sabah esımle cıktım evden reglım sokulmedı bı turlu ne oldu be bıttı kontrole gıdeyım dıe
gtımısken asılama da kı spermıyogram sonucunu aldım ve gecenlerde ozelde yaptırdıgımız testle maalesef alakası olmadıgını gordum

ml de 16 mılyon gorunuyo ılerı hız yıne 0
yavas hareketlı 85 vs...

bende hazır reglımın sokulmesede 3.gunu falan dıe gırdım tup bebek bolumune verdım evraklarımı doktorla konustum
bugun ıtıbarıyle dosya ıslemelerıne basladım
9 dan 3 e kdr hastanedeydım malesef ama bundan sonrakı ıslerım bu kdr uzun surmeyecek ınsallah
en az 1 ayda zaten rapor vs halledılıyo bakalım nasıbse ocak sonu subat ben de sıraya gırıcem sanırım :31:

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah gerek kalmadan kendiliğinden gelir meleğin en yakın zamanda güzel haberlerini verirsin bize :34:

herkese iyi akşamlar kızlar sabahtan beri temizlik yapıyorum canım çıktı sadece ütüm kaldı geri kalan bütün temizliği yaptım bu ay takibe başlıyorum ya iş kalmasın istedim yoksa dayanamam yine yaparım bu titizlik bazen beni deli ediyo biraz rahat davranmak istiyorum olmuyo ama bu ay takip yaptıracağım evi pislik götürse kalkmayacağım yerimden ayaklarımı uzatıp yatıcam :1::1:

Back
X