- Konu Sahibi boncukboncuk
- #101.341
sende lorkeyi gezme diye kandırıcaksın şimdi çantayı hazırlar:)))
hakkaten ya bigünde ankaraya yolunuz düşşse

daha boşaltmamıştır o çantayı yarın sabahta kalkar buraya gelir hem 2. günüde oluyo ne güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende lorkeyi gezme diye kandırıcaksın şimdi çantayı hazırlar:)))
hakkaten ya bigünde ankaraya yolunuz düşşse
şimdide simitle kandırıyoya napıyım adaşım..
kız izmirlere gitti geldi,bir ankaraya gidemedi....
bir ankara simiti yerdin be lorke...
inşallah canım yaa 24. kim olacak acaba şimdiden onu düşünelim :26::26::26:22 ve23 de Allahın izniyle belli:)
yarıyı geçtik maşallahhhhhh![]()
iyidir canım sen nasılsınceylan ne haber canimmmmmmm
bu gun beni affet i izledin mi:44::44:
o handanin sacini basini yolasim geldi ya yapisti gitmiyo![]()
nasilsiniz kizlarr
ben hep bunu kullandim canimAmazon.com: 100 Ovulation Tests and 20 Pregnancy tests: Everything Else kizlar bu nasil wondfonunmus
şimdide simitle kandırıyo
inşallah canım yaa 24. kim olacak acaba şimdiden onu düşünelim :26::26::26:
iyidir canım sen nasılsın
izledim canım sorma deli ediyo beni yaa sülük gibi yapıştı deli karı![]()
şimdi aklıma ne geldi...
ankara ve istanbuldaki tüp bebek merkezlerini araştırıp kıyaslayınca istanbuldaki bazı merkezler ve doktorları cazip geiyordu bana ama eşimi ikna edemiyordum istanbula....
kalacak yer bile problem ve bir taraftan istanbulu bilmiyoruz biz...
sırf gönlüm olsun diye görüşmeye gidelim dediğin yere ama orda yaptırmayız demişti
ne saçma...şimdi aklıma gelince gülesim geldi:)))))))))))))))))
ohaaa esrayı gördünüzmü küçük elektrikli ev aletlerindede işi büyüttü bu delü yarışmaları yapacam diye umarım çalışmaları aksatmıyodur bu geriiii![]()
ne diye görüşücekti o zaman..valla bu sorun yaşanırken beyin ne salgılıyo neler düşünüdürüyo belli değil
Eki Görüntüle 301613
Kızlar ben bilmeyenler için yazayım ..
Transferimin 6. günü bebeğim sıkıca tutunsun diye çatlatma iğnesi yapıldı , o yüzden dr'um etkisi ancak geçer diye beni 14. gün kan tahliline çağırdı ..
Ben çatlatma iğnesinden 2 sonra test yaptım , birde bugün biraz önce yaptım ..
Sebebide bugün tüp bebek merkezindeki 5 arkadaşım negatif aldı, çok moralim bozuldu , inanın başıma ağrı girdi..
Bende bugün 12. günüm test yapayım dedim , hemde gebelik testim ilkinden daha koyu çıkrsa biraz umudum olur diye ...
Kızmayın bana .. Bu süre. beni çok yıprattı , sabır ettim ama bugün ki haberler çok üzdü beni , arkadaşlarımın negatif alması..
Yukarda resimlerde mavili olan yani baştaki test 1. yaptığım , altındaki ise 2. yaptığım yani biraz evvel..
kızlar netimde sorun var
bilgem test yaptı sanırım pozitif yoksa benmi yanlış anladım
ceylan ayağını iyi sürttün değilmi
şimdi aklıma ne geldi...
ankara ve istanbuldaki tüp bebek merkezlerini araştırıp kıyaslayınca istanbuldaki bazı merkezler ve doktorları cazip geiyordu bana ama eşimi ikna edemiyordum istanbula....
kalacak yer bile problem ve bir taraftan istanbulu bilmiyoruz biz...
sırf gönlüm olsun diye görüşmeye gidelim dediğin yere ama orda yaptırmayız demişti
ne saçma...şimdi aklıma gelince gülesim geldi:)))))))))))))))))
ne kazanmış LCD mi![]()
sürttim canııım sürtmemmi hamiş sırası bekleyenler ayakkabı borçlusunuz bana sürtecem diye ayakkabımın altı eskidi![]()
kısmet işte canım siz kararsız kalınca bebiş daha fazla bekleyemedi demekkiiii![]()
yakında oda olur ekiniiimmm bide yarışma olmayan herkese verdikleri şeyi kazandıkta ne sevindik ne sevindik bide esra gibi her şeyi kazansak naparız acaba![]()
ceylan bebeni de al git rüyalarımdan kaç gündür size bişey olacak diye peşinizden koşturmaktan bir hal oldum çok yordunuz
beni bukadar olur kaç gündür senle uğraşıyorum rüyalarımda