Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin kizlar.
Bugun kan tahliline gitmedik,yarin sabah gidecegiz.
igneleride cikmisken kargoya vericem.
Buz akulerini ayarladim anca:)
Bugunde abdest alip 2 tane yasin okuyacagim.Hepimiz icin.

selam kızlar geçmişe bakmadan dökileyim istedim.canım sıkıldı benimmmmm
benim adetin 3.günü 12mm olan yumurta yok olmuş şimdi 3 tane yumurta var boyutlarını sormadım pazartesi tekrar gidicem.
ya nasıl oluyo bu ben artık bünyemden bişi anlamadım.. dedim madem öyle bunalrı ilaçla büyütsek bugün 6.gün olmaz 5. gün olması gerekmiş.
zaten ilk takip ilaçsız olurmuş...

şimdi önceki kontrolüm bu şekildeydi..YUKARDAKİ..

Bugünse sağda hiççç bahsedilmeyen bir yumurta 16 mm olmuş yani ben bu ay sağdan yumurtlayacakmışım:)Rahim kalınlığı 7mm onada iyi dedi.

İğneli takip içinse gerek yok sende bi sorun yok eşin testini yenilesin aşılama olmadı tüp dedi..
Oldu iyi günler diyerek çıktım.
Alıştım yaaaaa

muz
nar
yogurt
sut
lahana :) sarma sarmak ıcın bugun
yag
cerez
sogan
makarna
sehrıye aldım geldım :)

ınsallah gerek bıle kalmaz askımmmmmmmmm
hakkınd ahayırlısı olsun ınsallah

aleykum selam tatlummmmm
ay bnde cok acıkmıstım
:)))
sen ben lena brlıkte otursakdık sofraya kesın kavga ederdık heralde :1:
hmmm maşalah esrammm bende dün akşam aldım ALLAH evimizi berektlendirsin şenlendirsin arkadaşımmm
nasıb dıyelım esra ne dıyelım
beklemeye devam tabıkı o arayı bos gecırmıcez

E2 degerım 82 den 60 a dusmus ona sevındım
fsh 5.5 a cıkmıs
bı sevınıoz bı uzuluyoz

esımın testı ozeldekınden neden bu kadar farklı cıktı onu anlamıs degılım :31:
süper bi haber lorkee başımız belada bu e2 benimde ilaç yeni bitti bakalım faydası oldumu bugun yarın hasta olurum 3 günüde giderim tüp merkezine
Selam kızlar..
Umarım herkes iyidir..
Bizde iyiyiz çok şükür..Anlaşılacağı üzere yine doktordan geliyorum ve annemlere uğradım..
Artık doktorum benim yaramazı daha fazla tutamayacağını söyledi,Rabbim nasip ederse eğer yarın sabah 06:00'da ameliyata giriyorum..
Hepinizden dua bekliyorum..
Benim dualarımda hep sizlerle olacak inşallah..
fatmam yavrun geliyor doya doya kokla sağlıkla inşalahhh
amaaa ben de istiyorum primadan bebeğimin ilk hediyesini.... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
daha devam ediyo mu bir form doldurmuştunuz zannedersem:))))))

Ay elim ayağım titriyor yağmur'ummmmmmm ..
Allah'ım yar ve yardımcım olsun inşallah ..
Okduuğum yasini şeriflerin , ayetel kürsilerin yüzü suyu hürmetine , kaybettiğim bebeğimin kardeşini yollamış olsun inşallah :)
Hayırlısı ve sağklıklaaa :)
beni ağlatın bilgem :43::43::43::43:kalbim kuş gibi canlarım ALLAH HEPİMİZE TATIRSIN VEEEEEEEEEEEEEEEEE SEN HAMİLESİN İNŞALAHHHHHH:16:

Bugünse sağda hiççç bahsedilmeyen bir yumurta 16 mm olmuş yani ben bu ay sağdan yumurtlayacakmışım:)Rahim kalınlığı 7mm onada iyi dedi.

İğneli takip içinse gerek yok sende bi sorun yok eşin testini yenilesin aşılama olmadı tüp dedi..
Alıştım yaaaaa

CANIM MAŞALAH ÇOK SEVİNDİM BOL BOL ÇALIŞ BİTANEMMM
ekin testi neden yapmıyor eşin merak etmiyormusunuz belki umut olur veee pozitif enerji verir ve sen hamile kalırsın canım

Alıştım yaaaaa

aaaa niye ama yaa ne güzel ümitlenmiştik takip olacak diye bugün kaçıncı günün ekin yumurtanbaya büyükmüş:53::53::53:

CANIM MAŞALAH ÇOK SEVİNDİM BOL BOL ÇALIŞ BİTANEMMM
ekin testi neden yapmıyor eşin merak etmiyormusunuz belki umut olur veee pozitif enerji verir ve sen hamile kalırsın canım

Sağol canım bilmiyorum bişide demiyorum klomenide kestim vermiyorum hormon ilacı nereye kadar kontrolsüz kullanacakki
:19:

Back
X