Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım.. bilmiyorum hangi yöntem etkili ikisinide denedikde:)))
Allah denk getirsin diyorum artık:)

evet canım aslında herşey kader kısmet biliyorsun o kadar olumsuzluk vardıki ama rabbim isteyince oluyor sadece zamanı bekliycez inşallah seninde sınavın bu ay biter rabbim sanada bebiş nasip eder.

canımm bulantıların ne alemde bide vitamin falan neler kullanıyosun:31::31::31:

canım bu arada senin haberini aldım arkadaşlardan çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim bulantılarım 6+2 den sonra başladı ne yesem zehir oluyor içim kaynıyor yemekten sonra acayip şişkinlik bulantı ve halsizlik oluyor aç kalıncada ciddi anlamda bayılcak gibi oluyorum yani anlayacağın yesem bi dert yemesem ayrı yoğurt ve sulu yemekler çok midemi bulandırıyor ve kaynatıyor. şu an 9+1 deyim. folicplus kullanıyorum birde hafif B 12 eksikliği çıktı doktor 8. haftadan itibaren elevite başlattı günde 1 tane alıyorum sen neler yapıyorsun?

canım bu arada senin haberini aldım arkadaşlardan çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim bulantılarım 6+2 den sonra başladı ne yesem zehir oluyor içim kaynıyor yemekten sonra acayip şişkinlik bulantı ve halsizlik oluyor aç kalıncada ciddi anlamda bayılcak gibi oluyorum yani anlayacağın yesem bi dert yemesem ayrı yoğurt ve sulu yemekler çok midemi bulandırıyor ve kaynatıyor. şu an 9+1 deyim. folicplus kullanıyorum birde hafif B 12 eksikliği çıktı doktor 8. haftadan itibaren elevite başlattı günde 1 tane alıyorum sen neler yapıyorsun?

aaa nekadar ayııp sen beni daha yenimi tebrik ediyosun:1::1::1::1::1:ben o karışıklıkta sevinçle ettin sanmıştım
maşallah yaa o kadarlık oldunmu sennn:nazar::nazar:
netteki hesaplamaya göre 5+4 mü ne oluyorum bende ama şimdiden içimde bi acayip şeyler oluyo
senin dedigin gibi aniden acıkıyorum yeyincede yedigim beni rahatsız ediyo
doktor bana sadece folbiol verdi bende başka bişey vermedi diye kafaya takıyorum progestan falan sende kullanmıyomuşsun meger
benim içimde çok düşecek korkusu oluyo sendede oluyomu
ben daha hiç ultrasyona girmedim bu perşembe girecem allah izin verirse
geç yazdım kusura bakma pc kapandı açamadım

canım ben senin haberini kaçırdım sanırım şimdi okuyunca inan çok sevindim
en son kese boş falan diye bişeyler diyen dr un nerde merak ettim
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

ooo senin haberin yokmuyduu bulantılardan acile bebiş yok diye gitti kalp atışlarını duydu geldi:nazar:

iyi geceler kızçeler
enes canım çok geçmiş olsun
ekin kaçırdım seni
iyi geceler sana

hoşgeldin canım sağol Allah razı olsun
ekin kuluçka döneminden önce hep erken
kaçıyo zaten kuluçka dönemine girsin gece kuşu
olur yine :1::1:
kızlar bende çıkıyorum doktorun
eziyetinden sonra ağrım hala geçmedi uyumaya
çalışıyım belki geçer hayırklı geceler hepinize

ooo senin haberin yokmuyduu bulantılardan acile bebiş yok diye gitti kalp atışlarını duydu geldi:nazar:

yoktu ya ne zaman yeni değil sanırım geçen haftalarda birara girememiştim geçmişide okuyamadım
ayy ne güzel acile gidip öğrendi demek
bide okadar korkudan sonra
ama hatırlıyorumda konuşmuştuk daha küçük kalp atışı için falan diye
anlamadığım bunu biz bile biliyorsak o gerizekalı dr nasıl bilemez

iyi geceler canımm inşallah geçer

kuluçka dönemi :)))
hayırlı geceler çok çok öptüm seni

aaa nekadar ayııp sen beni daha yenimi tebrik ediyosun:1::1::1::1::1:ben o karışıklıkta sevinçle ettin sanmıştım
maşallah yaa o kadarlık oldunmu sennn:nazar::nazar:
netteki hesaplamaya göre 5+4 mü ne oluyorum bende ama şimdiden içimde bi acayip şeyler oluyo
senin dedigin gibi aniden acıkıyorum yeyincede yedigim beni rahatsız ediyo
doktor bana sadece folbiol verdi bende başka bişey vermedi diye kafaya takıyorum progestan falan sende kullanmıyomuşsun meger
benim içimde çok düşecek korkusu oluyo sendede oluyomu
ben daha hiç ultrasyona girmedim bu perşembe girecem allah izin verirse
geç yazdım kusura bakma pc kapandı açamadım

Canım ben bulantılar yüzünden nete giremiyordum kaç gündür arkadaşlar söyleyince tebrik ettim çok sevindim ama sen yoktun ortaya söyledim seni yakalayınca tebrik edeyim dedim :37: :37: Progesteron hafif kanaması olanlara veriyorlar birde luteal faz yetmezliği olanlar kullanıyor hatta benim bi damla kan gelmişti acildeki doktor progesteron verdi 3-4 gün içtim ama özel muay. gittim gata da profösör o gerek yok dedi kullanmamamı söyledi usg den anlıyorlar rahiç çeperinden falan galiba kanaman yoksa endişe etme ok. İhtiyacın yokken gereksiz ilaç almak iyi değil. Zaten progesteronda çok dokunuyordu bana. Düşecek korkusu bendede çok oldu ilk günler yürürken parmak uçlarına basarak yürüyordum sanki hapşursam düşüreceğim sanıyordum. Merak etme bikaç hafta sonra endişelerden kurtulcan normal yaşama döncen. Ben evi süpürmeye korkuyordum :))

yoktu ya ne zaman yeni değil sanırım geçen haftalarda birara girememiştim geçmişide okuyamadım
ayy ne güzel acile gidip öğrendi demek
bide okadar korkudan sonra
ama hatırlıyorumda konuşmuştuk daha küçük kalp atışı için falan diye
anlamadığım bunu biz bile biliyorsak o gerizekalı dr nasıl bilemez

evet 2 hafta falan olmuştur ögreneli galiba
ayy bebişi 2 kez süpriz yaptı şimdiden böyleyse dogunca neler yapar allah bilir:27::27::27::27:

evet 2 hafta falan olmuştur ögreneli galiba
ayy bebişi 2 kez süpriz yaptı şimdiden böyleyse dogunca neler yapar allah bilir:27::27::27::27:

neyse kötü hatıra yerini güzel bir süprize bırakmış hep güzel hatırlanacak en azından
buarada taze hemişlikte son günün hatta saatlerin tadını çıkar :)

teşekkürler canım benim doktor kese boş dedikten 4 gün sonra mide bulantım yüzünden acile gittik o zaman doktor bebekte var kalp atışıda var dedi sevinçten ağladım sorma bayağı üzdü o doktor beni bidahada yüzünü görmedim

Canım ben bulantılar yüzünden nete giremiyordum kaç gündür arkadaşlar söyleyince tebrik ettim çok sevindim ama sen yoktun ortaya söyledim seni yakalayınca tebrik edeyim dedim :37: :37: Progesteron hafif kanaması olanlara veriyorlar birde luteal faz yetmezliği olanlar kullanıyor hatta benim bi damla kan gelmişti acildeki doktor progesteron verdi 3-4 gün içtim ama özel muay. gittim gata da profösör o gerek yok dedi kullanmamamı söyledi usg den anlıyorlar rahiç çeperinden falan galiba kanaman yoksa endişe etme ok. İhtiyacın yokken gereksiz ilaç almak iyi değil. Zaten progesteronda çok dokunuyordu bana. Düşecek korkusu bendede çok oldu ilk günler yürürken parmak uçlarına basarak yürüyordum sanki hapşursam düşüreceğim sanıyordum. Merak etme bikaç hafta sonra endişelerden kurtulcan normal yaşama döncen. Ben evi süpürmeye korkuyordum :))

şaka yapıyorum canım yaa ne demek geç olsun güç olmasın tebrik için:27::27::27::27:
sen ankaradamıydın canım yaa sanki öyle hatırlıyorum
ayy allahım korusun yaa amma sitresli bişey hamişlik yaa şimdide taktım acaba giydigim pantolonlar sıkıyomu falan diye :1::1::1:
bende ilk ögrendigim günün ertesi günü süpürmüştüm çok kötü kalçam agrıdı yürüyemedim 2 gün falan sürdü sonra amann boşver azcıkta pasaklı olsun bebişten kıymatlimi dedim süpürmedim bi dahada valla ablam falan gelirse süpürür:23::23::23::23:
bende ayaktayken hapşırınca hemen göbegimi tutuyorum sanki düşse tutacam töbe töbeee :1::1::1:
bu arada sen kaç yaşındaydın canım bide kaç yıllık evliydin

kızlr iyi geceler kendisi ve eşi hasta olanlara geçmiş olsun diyorum
ben ve eşimde hasta ben daha iyiyim ama dün akşam eşimi hastaneye götürdük
soğuk algınlığı maalesef
şükürler olsun bugün iyi işe gitmedi zaten

neyse kötü hatıra yerini güzel bir süprize bırakmış hep güzel hatırlanacak en azından
buarada taze hemişlikte son günün hatta saatlerin tadını çıkar :)

ayyy evet yaaaa ayagımı öyle bi sürüdümkü bilgem ve çakır bana ayakkabı borçlular bi pozitifi alsınlar hesap numaramı yada ayakkabı numaramı yollayacam:27::27::27::27:

Back
X