Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şaka yapıyorum canım yaa ne demek geç olsun güç olmasın tebrik için:27::27::27::27:
sen ankaradamıydın canım yaa sanki öyle hatırlıyorum
ayy allahım korusun yaa amma sitresli bişey hamişlik yaa şimdide taktım acaba giydigim pantolonlar sıkıyomu falan diye :1::1::1:
bende ilk ögrendigim günün ertesi günü süpürmüştüm çok kötü kalçam agrıdı yürüyemedim 2 gün falan sürdü sonra amann boşver azcıkta pasaklı olsun bebişten kıymatlimi dedim süpürmedim bi dahada valla ablam falan gelirse süpürür:23::23::23::23:
bende ayaktayken hapşırınca hemen göbegimi tutuyorum sanki düşse tutacam töbe töbeee :1::1::1:
bu arada sen kaç yaşındaydın canım bide kaç yıllık evliydin

ben 33 yaşındayım ve 3,5 yıllık evliyim yani ihtiyar heyetindendim :)) evet ankarada oturuyorum gatanın profuna gittim ama o bizi aşıyor gibi şimdi başka doktor arıyorum. Yada akayda kontrollere gidip doğumuda orda yaptırmayı düşünüyorum

teşekkürler canım benim doktor kese boş dedikten 4 gün sonra mide bulantım yüzünden acile gittik o zaman doktor bebekte var kalp atışıda var dedi sevinçten ağladım sorma bayağı üzdü o doktor beni bidahada yüzünü görmedim

görme görürsende sana zahmet tükürüver
çok sevindim
boşyere üzdüler seni
dikkat et kendine iyi bak emi

ben 33 yaşındayım ve 3,5 yıllık evliyim yani ihtiyar heyetindendim :)) evet ankarada oturuyorum gatanın profuna gittim ama o bizi aşıyor gibi şimdi başka doktor arıyorum. Yada akayda kontrollere gidip doğumuda orda yaptırmayı düşünüyorum

bu ay galiba 3 buçuk yıllık evlilerin hamiş kalma ayı bende 3 buçuk yıllık evliyim
devlet düşünmüyosun yani akayda ne kadar acaba kontrol ücretleri doktorları falan neden orayı düşünüyosun merak ettim yani bu kızılaydamı akay damı neymiş galiba dimi komşumuzda çalışıyo orda tavsiye edersen ve şartlarımız uyarsa bende tercih ederim belki evinizmi yakın sizin oraya bizden 2 vesait:26::26::26:

canım bulanırken hoşuna gidiyormu
hani çok bekledinya mucizeni

bu ay galiba 3 buçuk yıllık evlilerin hamiş kalma ayı bende 3 buçuk yıllık evliyim
devlet düşünmüyosun yani akayda ne kadar acaba kontrol ücretleri doktorları falan neden orayı düşünüyosun merak ettim yani bu kızılaydamı akay damı neymiş galiba dimi komşumuzda çalışıyo orda tavsiye edersen ve şartlarımız uyarsa bende tercih ederim belki evinizmi yakın sizin oraya bizden 2 vesait:26::26::26:

evet kızılayda ben kontrole gideyim memnun kalırsam sanada tavsiye ederim özel mauy. çok pahalı 250-300 istiyorlar bide doktorlar doğumada girmiyorlar o yüzden özel düşünüyorum tam bilmiyorum ama akayın muayane fiyatları uygunmuş galiba doğumda sezeryan 1500- 2000 arasıymış gidip görüşünce daha net bilgi veririm ok.

evet kızılayda ben kontrole gideyim memnun kalırsam sanada tavsiye ederim özel mauy. çok pahalı 250-300 istiyorlar bide doktorlar doğumada girmiyorlar o yüzden özel düşünüyorum tam bilmiyorum ama akayın muayane fiyatları uygunmuş galiba doğumda sezeryan 1500- 2000 arasıymış gidip görüşünce daha net bilgi veririm ok.

tmm canım
bide bi arkadaşım dedi
SUBHANALLAHİ VEBİ HAMDİHİ (70 BİN TANE)
ilk dört ay çekilse iyi olurmuş korumak için falan galiba tam soramadım ben çekiyorum istersen sende çekersin diye söyleyim dedim:34:

canım bulanırken hoşuna gidiyormu
hani çok bekledinya mucizeni

canım ilk hafta hoşuma gidiyordu bulandıkça bebeğim aklıma geliyordu ama 3. haftada artık insanın morali bozuluyor enerjisi düşüyor kardeşimin ilk ayları çok kötüydü resmen süründü bana hep allahım ablamın benim gibi sıkıntısı olmasın rahat geçirsin diye dua edip durdu bende offf boşversene hamile kalayım katlanırım onun sıkıntısına dedim ama cidden bazen çok kötü oluyorum bazı gıdalar çok dokunuyor sebze sulu yemek ve yoğurt onlardan birini yediysen kusuyorum :(( yinede bir çok hamileye göre çok şükür iyim

görme görürsende sana zahmet tükürüver
çok sevindim
boşyere üzdüler seni
dikkat et kendine iyi bak emi

teşekkürler canım dikkat etmeye çalışıyorum ben elimden geleni yapıyorum sonrasındada bebeğimi rabbime emanet ediyorum. O doktora gidip bak bebeğim demek istedim ama sonrada düşündüm yüzünü bile görmek istemedim vazgeçtim.

canım ilk hafta hoşuma gidiyordu bulandıkça bebeğim aklıma geliyordu ama 3. haftada artık insanın morali bozuluyor enerjisi düşüyor kardeşimin ilk ayları çok kötüydü resmen süründü bana hep allahım ablamın benim gibi sıkıntısı olmasın rahat geçirsin diye dua edip durdu bende offf boşversene hamile kalayım katlanırım onun sıkıntısına dedim ama cidden bazen çok kötü oluyorum bazı gıdalar çok dokunuyor sebze sulu yemek ve yoğurt onlardan birini yediysen kusuyorum :(( yinede bir çok hamileye göre çok şükür iyim

ayyyyy kıyamam sana canım ya
olsun sen hep şükret
ve bizim içinde dua et

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler. Ceylan sende nette çok takılma ilk aylar bilgisayarı pek önermiyorlar özelliklede notebook. Geç yatma ok 11-12 gibi uyumaya çalış ben bugün sarkıyttım normalde 12 olmadan yatıyorum.

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler. Ceylan sende nette çok takılma ilk aylar bilgisayarı pek önermiyorlar özelliklede notebook. Geç yatma ok 11-12 gibi uyumaya çalış ben bugün sarkıyttım normalde 12 olmadan yatıyorum.
iyi geceler caıımm bizimki masaüstü gündüz pek durmuyorumda 11 den sonra duruyorum genelde canım yaaa o kadar erken yatamamki bennnn:44::44::44::44:

ceylancım teşekkürler
benimde yarın regl günüm keşke olmasam ama hayırlısı bakalım
inşallah senin çok miyden bulanmaz

gebelikte bilgisayar için bunu diyo :1::1::1::1:
Bilgisayarlar:

Bilgisayarlar iyonize edici radyasyon içermezler ve bu nedenle de canlı dokuya zarar verebilecek bir etkilerinin olması teorik açıdan mümkün görünmemektedir.

ceylancım teşekkürler
benimde yarın regl günüm keşke olmasam ama hayırlısı bakalım
inşallah senin çok miyden bulanmaz

inşallah olmazsın canım yaa seni çok ümitsiz görüyorum inşallah bebiş sana bi süpriz yapar adet belirtileri bendede vardı hep ve hala var ona takılma yani:31::31::31:
ayy kız inşallah bulanmaz yaaa

Back
X