- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #102.421
Gunaydin kizlar.
Guzel hafta sonlari diliyorum herkese.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar, eşide varikosel var ve doktor ameliyat dedi, keçiboynuzu kürü ve burda yazılı listeyi uygulamaya başladık aynı zamanda ameliyattan sonra Allahım nasibimizi verir inşallah....
saol canım çok tşk inşallah dediğin gibi bir gün mucizem olur gelirgünaydın kızlar bugün iki haberde beni çok üzdü dün dr gittim biraz gezdik eşimle sonra eve geldim sevserin ve çakırın haberini almak için topiği açtım ve tam okuyamadan elektirikler gitti az önce okudum ve çok üzüldüm
SEVSER bitanem demekki gerçekten zamanı değilmiş inan beni meleğin seni artık daha fazla bekletmeyecek
ÇAKIR tatlım inan sana şuanda ne yazacağımı bilmiyorum ama çok üzüldüm rabbim sana dayanma gücü versin ve tez zamanda sana bu acını unutturacak mucizeni versin rabbimden senin için sabır diliyorum
kızlar bildiğiniz gibi 2 gün önce gittiğim dr bana çift rahimli olduğumu söyledi ve ben o gün hiç uyumadım sabaha kadar ağladım eşimde başka bi dr gidelim diye ısrar etti ve bende tam emin olmak için devlet hastanesine gittim ve rastgele bi doktor seçtim çünkü hiç birini tanımıyorum ama doktorum çok kibar bi adamdı ben ilk önce önceki doktorun ne dediğini söylemedim baktım o ne söyleyecek diye öyle bişey söylemeyince ben sordum doktor bey bende çift rahimlilik durumu varmı diye oda yok tek rahim görünüyo dedi ve bende dün bi dr gittim bana öyle dedi dedim şu taraftan bastırıp bakınca çift gibi görünüyo ama tek rahimde birleşmiş dedi içim çok rahat değil ama biraz askıya aldım bu durumu diğer adetimle başka bi dr gidicem yumurta takibi istedim bundanda tamam dedi ve hormon sonuçlarımı istedi kan verdim sonuçlara baktı tamam dedi ayın 27 sinde gel prolaktin hormonu dedi heralde ona bakıcakmış yumurtlama varmı yokmu diye ama kızlar gün aşırı gitmemi istemedi ben hiç birşey anlamadım ozamana kadar zaten yumurtlamış olmammı
HORMON SONUÇLARIM nasıl kızlar
FSH 6.29
LH 5.48
CA-125 H 33.7
FERRİTİN 4.24
PROGESTERON <0.20
PROLAKTİN 21.5
SERBEST T3 3.47
TSH 0.746
SERBEST T4 0.901
CA-19-9 6.66
FOLAT 6.88
DHEA 133
CA-15-3 L 8.60
KIZLAR HORMON SONUÇLARIM İYİMİ
sanada güzel annem:)))Gunaydin kizlar.
sanada sarı şekerrrrrrr:))))gunaydın hayırlı hafta sonları olsun ınsallah
geçmiş olsun ,inşallah rabbim gönlüne göre verir :)))merhaba arkadaşlar, eşide varikosel var ve doktor ameliyat dedi, keçiboynuzu kürü ve burda yazılı listeyi uygulamaya başladık aynı zamanda ameliyattan sonra Allahım nasibimizi verir inşallah....
kızlar bildiğiniz gibi 2 gün önce gittiğim dr bana çift rahimli olduğumu söyledi ve ben o gün hiç uyumadım sabaha kadar ağladım eşimde başka bi dr gidelim diye ısrar etti ve bende tam emin olmak için devlet hastanesine gittim ve rastgele bi doktor seçtim çünkü hiç birini tanımıyorum ama doktorum çok kibar bi adamdı ben ilk önce önceki doktorun ne dediğini söylemedim baktım o ne söyleyecek diye öyle bişey söylemeyince ben sordum doktor bey bende çift rahimlilik durumu varmı diye oda yok tek rahim görünüyo dedi ve bende dün bi dr gittim bana öyle dedi dedim şu taraftan bastırıp bakınca çift gibi görünüyo ama tek rahimde birleşmiş dedi içim çok rahat değil ama biraz askıya aldım bu durumu diğer adetimle başka bi dr gidicem yumurta takibi istedim bundanda tamam dedi ve hormon sonuçlarımı istedi kan verdim sonuçlara baktı tamam dedi ayın 27 sinde gel prolaktin hormonu dedi heralde ona bakıcakmış yumurtlama varmı yokmu diye ama kızlar gün aşırı gitmemi istemedi ben hiç birşey anlamadım ozamana kadar zaten yumurtlamış olmammı
HORMON SONUÇLARIM nasıl kızlar
FSH 6.29
LH 5.48
CA-125 H 33.7
FERRİTİN 4.24
PROGESTERON <0.20
PROLAKTİN 21.5
SERBEST T3 3.47
TSH 0.746
SERBEST T4 0.901
CA-19-9 6.66
FOLAT 6.88
DHEA 133
CA-15-3 L 8.60
KIZLAR HORMON SONUÇLARIM İYİMİ
sanada güzel annem:)))
sanada sarı şekerrrrrrr:))))
geçmiş olsun ,inşallah rabbim gönlüne göre verir :)))
sen öyle her doktorun sözüne bakma ona kalırsa ben bile onlar kadar doktorum:)
hormon sonuçların çok güzel,bebşin kısa zamanda gelir bulur seni inşallah:)))
Yağmurcuğum günaydın nasılsınkara listeden çıkarmadın mı yoksa beni
![]()
sağol bitanem ya ama hormonlarım iyi olmasına sevindim çünkü ben hiç bişey anlamıyorum haklısın canım takmayayım diyorum ama elden gelmiyo takmamak ama dünki dr biraz içimi rahatlattı ama oda takibe çağırmadı zamanda geçti zaten adetim bitti sadece ayın 27 sine başka bi hormonuma bakmak için çağırdı yumurtluyomuyum diye :)) onadamı kandan bakılıyo canım hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah rabbim seninde emeklerinin karşılığını verir eşin test yaptırdımı senincanımmm senin hormon değerlerin çok güzel. sadece ca nedir onu bilmiyorum ama fsh ın falan çok iyiy. hiç bir sorun yok tatlım. niye bu kadar üzüyosun kendini. boşver çift rahimi falan . sen bu aya odaklan. hazır eşinin değerleri iyiyken yumurta takibi yaptır. böyle kendini yer bitirirsen yumurtlamanda etkilenir. moral bozukluğu yumurtlamaya etkilyo canım. benim oyle olmuştuo yuzden olumsuzlukları çıkar kafandan ve pozitif düşün. bak gör bebişin gelecek :) keşke benimde şimin durumu iyi olssa ben o zaman kendimi çok düşünmem nasıl olsa bşr yumurtam oluyo . sizin durumunzu iyi gerçekten sadece moralini yüksek tut canım
sanada güzel annem:)))
sanada sarı şekerrrrrrr:))))
geçmiş olsun ,inşallah rabbim gönlüne göre verir :)))
sen öyle her doktorun sözüne bakma ona kalırsa ben bile onlar kadar doktorum:)
hormon sonuçların çok güzel,bebşin kısa zamanda gelir bulur seni inşallah:)))
sağol bitanem ya ama hormonlarım iyi olmasına sevindim çünkü ben hiç bişey anlamıyorum haklısın canım takmayayım diyorum ama elden gelmiyo takmamak ama dünki dr biraz içimi rahatlattı ama oda takibe çağırmadı zamanda geçti zaten adetim bitti sadece ayın 27 sine başka bi hormonuma bakmak için çağırdı yumurtluyomuyum diye :)) onadamı kandan bakılıyo canım hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah rabbim seninde emeklerinin karşılığını verir eşin test yaptırdımı senin
haklısın tatlım ama inan çok etkiliyolar insanı artık doktor fobim oldu çok korkuyorum yeni bişeyler duymaktan rabbim hepimizin mucizesini tez zamanda yollasında kurtulalım şu doktorlardan inşallah
tünaydınn güzeller
ben bugün şeker yüklememi yaptırdım inşalah sonucumda güzel çıkar
oooo muesimm gelmiş canım arkadaşım hoşgeldin
öpüyorum seni kocaman![]()
boncugum gelmıs gıtmıs
bızde senı cok ozledık
oglunun fotolarından da koysan da arada gorsek nası oldu tosuncuk
ronyaaaam sana bısey sormaya gelmıstım tamda
su maydonoza ne zaman nasıl kac gun yapıyoduk ayıkladım senı beklıyorum![]()