Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne güzel işte fenamı olur kafa şişirmez:1::1::1::1:
ooo heyecan vardır şimdi sende o zaman tvdede gözterecekmi sizii:9::9::9:
Yok okadar uzun boylu değil şimdilik, kısmette varsa ileride olur belki.
Burada belediyenin düzenlediği bir gecede olur, en fazla yerel gazetede çıkar "öğrenciler küçük konser verdi diye"
:1::1::1::1::1:

Şekerler bana müsade size doyum olmaz ben ufak ufak kaçayım.
Ahdım var bir gece sizin şu gece seanslarınıza katılıcam:21::21::21:

Şekerler bana müsade size doyum olmaz ben ufak ufak kaçayım.
Ahdım var bir gece sizin şu gece seanslarınıza katılıcam:21::21::21:

hayırlı geceler canım bizim gece seanslarına nazar değdi
şuanda yok ama olunca mutlaka senide ağırlamak isteriz
canım seve seve arayıda açma lütfen :34:

kızlar bildiğiniz gibi 2 gün önce gittiğim dr bana çift rahimli olduğumu söyledi ve ben o gün hiç uyumadım sabaha kadar ağladım eşimde başka bi dr gidelim diye ısrar etti ve bende tam emin olmak için devlet hastanesine gittim ve rastgele bi doktor seçtim çünkü hiç birini tanımıyorum ama doktorum çok kibar bi adamdı ben ilk önce önceki doktorun ne dediğini söylemedim baktım o ne söyleyecek diye öyle bişey söylemeyince ben sordum doktor bey bende çift rahimlilik durumu varmı diye oda yok tek rahim görünüyo dedi ve bende dün bi dr gittim bana öyle dedi dedim şu taraftan bastırıp bakınca çift gibi görünüyo ama tek rahimde birleşmiş dedi içim çok rahat değil ama biraz askıya aldım bu durumu diğer adetimle başka bi dr gidicem yumurta takibi istedim bundanda tamam dedi ve hormon sonuçlarımı istedi kan verdim sonuçlara baktı tamam dedi ayın 27 sinde gel prolaktin hormonu dedi heralde ona bakıcakmış yumurtlama varmı yokmu diye ama kızlar gün aşırı gitmemi istemedi ben hiç birşey anlamadım ozamana kadar zaten yumurtlamış olmammı
HORMON SONUÇLARIM nasıl kızlar
FSH 6.29
LH 5.48
CA-125 H 33.7
FERRİTİN 4.24
PROGESTERON <0.20
PROLAKTİN 21.5
SERBEST T3 3.47
TSH 0.746
SERBEST T4 0.901
CA-19-9 6.66
FOLAT 6.88
DHEA 133
CA-15-3 L 8.60
KIZLAR HORMON SONUÇLARIM İYİMİ

cnm progesteronuna bakacaktır yumurtan çatlıyor mu diye prolaktin aralığı kaçtı cnm

arunada burdaymış naber canım ceylan
benle uğraşcakya gözü anca beni görüyo :51::51:

cnm ben bir haftadır şaşkınım yorgunum eşimde pıhtılaşması sonucu toplardamar tıkanıklığı çıktı tüm bitkiseller yasak klomen yasak çocuk ta yasak iğnelerimiz var ilaçlarımız var bende o yüzden hep bakınıyorum pek yazmıyordum

cnm ben bir haftadır şaşkınım yorgunum eşimde pıhtılaşması sonucu toplardamar tıkanıklığı çıktı tüm bitkiseller yasak klomen yasak çocuk ta yasak iğnelerimiz var ilaçlarımız var bende o yüzden hep bakınıyorum pek yazmıyordum

aaaaa çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin tez vakitte inşallah
peki pırtılaşma niye olmuş hiç anlamam bu konulardan kusara bakma
önceden de varmıydı acaba bazen biz ne kadar üzerine düşersek o
kadar uzaklaşmak zorunda kalıyoruz malesef bak bende bu ay
antibiyotikler yüzünden boş geçiriyorum Rabbim dermansız dert vermesin
cümlemize beterinden korusun

aaaaa çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin tez vakitte inşallah
peki pırtılaşma niye olmuş hiç anlamam bu konulardan kusara bakma
önceden de varmıydı acaba bazen biz ne kadar üzerine düşersek o
kadar uzaklaşmak zorunda kalıyoruz malesef bak bende bu ay
antibiyotikler yüzünden boş geçiriyorum Rabbim dermansız dert vermesin
cümlemize beterinden korusun

cnm bende yeni öğreniyorum ilk önemsemedik ikinci gün cerrah ani ölüm nedenidir diyince herşeyi bıraktık hafta sonu bacağı şişti iki gün geçmeyecince ortopediye gittik o acilden kalp damar cerrahına gönderdi birçok sebebi olabilir hormon ilaçları ki altı aydan fazla kullandı mecburen genetik k vitamin fazlalığı bitkisel takviyeler varis den olabilirmiş e vitamini bile yasak bayanda nsl düşük yapıyorsa erkektede pıhtılaşma tam bir kabus cnm sen niye antibiyotik kullanıyorsun

aa çok geçmiş olsun canım hep kullanacakmı o ilaçları inşallah kürsüz klomensiz gelir bebişin canım eşinde salıgına kavuşur:54:
şeker hamiş edi büdünün yoktu ben heidi olacağım edi ile büdüye süt vereceğim peynir vereceğim
yardımsever arkadaşım beniimmm:29:

Back
X