Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet odasını hazırladık...
Rabbim ağzımızın tadı ile kullanmayı nasip eder inşallah..

Rabbim tez vakitte bütün isteyenlere nasip eder inşallah...

canımmm canı gönülden amin diyorum..Rabbim herkese nasip eder inşAllah..

melısaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen nasılsınnnnnnn

bılgem bulantıların baslamıs erkencıkten ;:)

ceylan danası sende nıye uyku bulantı yok :)bebkte sana cekmıs belli:1:

esram fıstığım benim, bende iyi olmaya çalışıyorum..sanırım bende üşüttüm..kızlar bende yavaş yavaş eşya almaya başlasam acaba erken mi? eşim hiç birşey aldırmıyor erken diye..

Birde size birşey sorcam, biz yurtdışına bir makale göndermiştik ve kabul edilmiş, mart ayı içinde ilk haftası, sizce bende gidebilirmiyim? sanırım 34. hafta da oluyorum, izin verilmez değil mi?

kızlarr hasta olanlar geçmiş olsun
maşallah ronya herşeyi bitirmişsin ben bile zor tutuyorum kendimi 3 aydan sonra alırım diye ama çok güzel kıyafetler beşikler falan yaa
ekintoss görecekmiyiz odasınııııı:52::52::52::52:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
düşünceli bebişim annesinin iştahına bişey olmasına razı olmadı:27::27::27::27:

1-2 haftan var merak etme canımcım..bende ilk zamanlar endişe ediyordum hiç belirti yok, niye kusmuyorum falan filan diye, bu zaman oldu hala kusuyorum malesef :(

gcms olsun cnmmmmmmmmmmmmmm

saol bitanem, geçen akşam ismine dua etmiştim inşAllah ulaşmıştır..

geçmiş olsun sanada...
evin son katı ve birinci katı hep sıkıntılı oluyor...
ne ile ısınıyorsunuz....

canım kalorifer ama ısıtmıyor sanki, birde yeni bina ve eksiklikleri var, çatıya izocam falan serilmemiş bekliyoruz hala, bende bazen elektrikli soba yakıyorum..

1-2 haftan var merak etme canımcım..bende ilk zamanlar endişe ediyordum hiç belirti yok, niye kusmuyorum falan filan diye, bu zaman oldu hala kusuyorum malesef :(

canım kalorifer ama ısıtmıyor sanki, birde yeni bina ve eksiklikleri var, çatıya izocam falan serilmemiş bekliyoruz hala, bende bazen elektrikli soba yakıyorum..

deme öyle deme öyle meliselaaaaa senin hala varmı bulantıların :37::37::37::37:

melısam dıkkat et kendıne
ya bnce yavas yavas almaya basla derım
neden erken olsunkı ?

ceylan aman ıstahına bısı olmasın ,
aman gıdasız kalma :)

ekıntos gorecekmıyız paasanın odasını

ayrıca hangı ısımlerı dusunuyorsunuz ??????????*

melısam dıkkat et kendıne
ya bnce yavas yavas almaya basla derım
neden erken olsunkı ?

ceylan aman ıstahına bısı olmasın ,
aman gıdasız kalma :)

ekıntos gorecekmıyız paasanın odasını

ayrıca hangı ısımlerı dusunuyorsunuz ??????????*

aman olmasın kızzz cöp kalırım yoksa zaten etim ne budum ne:37::37::37::37:

ikizler ben 2 sene önce geçirdim zona çok fena bişeydir bilirim
ağrısı ateşi ayrı zordur benimki baya ilerlemişti
ilaçla müdahale edmemiz gerek demişti dr
bir sürü ilaç kullanmıştım
ama doğal yöntemlerle ne yapılabilir hiçbir fikrim yok
çok geçmiş olsun

canım benimkide cok ciddi boyutta geç kaldım bende 1 hafta önce başladı anlamadım ben.şu an içi su toplamış kabarcıkllar her tarafımı sardı. ilk kez gebe değilimdir diye dua edicem nerdeyse. adete de bir hafta var kahretsin napıcak dr bilemiyorum...

kızlar zona geçiren var mı? hafifletici bişey bilen falan... dayanamıyorum mahvoldum yarın dr a gitcem dayanılcak gibi değil..

canımmm çok geçmiş olsun, ben geçen sene olmuştum ve dayanılmaz ağrılarım vardı, benimde göğüs kısmımda çıkmıştı ve sol kolumu hareket ettiremiyordum ama mutlaka onun hapını almalısın, benim 2 günde geçmişti hapla, krem falan fayda etmiyor söyleyim..bir kutu hapa biz geçen sene 200 vermiştik, sigortamız yoktu..hemen tedavi ol, Allah korusun kötüye gidebiliyormuş..

ulastı cnm :)
hıssettım
rabbm razı olsun

canımmm çok geçmiş olsun, ben geçen sene olmuştum ve dayanılmaz ağrılarım vardı, benimde göğüs kısmımda çıkmıştı ve sol kolumu hareket ettiremiyordum ama mutlaka onun hapını almalısın, benim 2 günde geçmişti hapla, krem falan fayda etmiyor söyleyim..bir kutu hapa biz geçen sene 200 vermiştik, sigortamız yoktu..hemen tedavi ol, Allah korusun kötüye gidebiliyormuş..

şu an ağlayarak oturuyorum burda kasığım kalçam bacağım belim her tarafımdalar. ağrım dayanılmaz ve kasığımda kocaman 2 beze oluştu ... o ilaçları kullanırsam ve gebeysem nolacak klomenle 2 yumutrtam olmuştu geçen hafta ... ilk kez açık tüpten yumurtlamıştım gebe ymişim gibi bi hissim de var...

valla canım benim oluyor hala, hele otobüslerde falan mahfoluyorum..normal belediye otobüsüne bile kustum birgün :)))) poşetle geziyom ben çantamda :) düşün 5. ayıma girdim ve sadece 2 kilo almışım :(

ayy allah kolaylık versin canım zordur tabi yaaa
kiloda gerçekten çok az almışsın doktor iyi diyosa bi sorun yoktur

şu an ağlayarak oturuyorum burda kasığım kalçam bacağım belim her tarafımdalar. ağrım dayanılmaz ve kasığımda kocaman 2 beze oluştu ... o ilaçları kullanırsam ve gebeysem nolacak klomenle 2 yumutrtam olmuştu geçen hafta ... ilk kez açık tüpten yumurtlamıştım gebe ymişim gibi bi hissim de var...

canım valla inş hamile değilsindir diyecem, çünkü doktor o hapı verdiğinde bana korun dedi hatta gebelik varmı diye sormuştu..inş senin benim kadar ağır değildir, benim yarım ay şeklinde olmuştu ve gece yatamıyordum, hep ağlıyordum..Ama ilaç alınca hemen geçmeye başlıyor..İnş çabucak geçer, adetede daha varmış, kan yaptırsan çıkarmı acaba? yani önlem almalısın acilen 2 şey içinde

canım valla inş hamile değilsindir diyecem, çünkü doktor o hapı verdiğinde bana korun dedi hatta gebelik varmı diye sormuştu..inş senin benim kadar ağır değildir, benim yarım ay şeklinde olmuştu ve gece yatamıyordum, hep ağlıyordum..Ama ilaç alınca hemen geçmeye başlıyor..İnş çabucak geçer, adetede daha varmış, kan yaptırsan çıkarmı acaba? yani önlem almalısın acilen 2 şey içinde

yarın kanda baktırsam diyorum ama çıkmayadabilir. içi su doldu kabarcıkların ve çok fazla yayıldı daha ağırı nasıl olur bilmiyorum dünden beri ağlamaktan gözüm kapandı durmadan ağlıyorum . hatta bağırtıyor beni arada sanki böcekler yiyiyor içrden zehirli oklar batıyo etim kopuyo gibi sendede böyle oluyo muydu. yürüyemiyorum bile... off napıcam bilmiyorum

Back
X