Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayy allah kolaylık versin canım zordur tabi yaaa
kiloda gerçekten çok az almışsın doktor iyi diyosa bi sorun yoktur

yok bebeğin kilosu haftasıyla uyumlu gidiyor çok şükür..herşeyden yemeye çalışıyorum ama normal eskisi gibiyim..Öle ne acıkıyorum, ne aş eriyorum..bende anlamadım :))) nasıl karıyım bilmiyom :)) bu arada kızlar, benim göğüslerimde de hiçbir değişiklik yok, ne renk değişimi, ne şişme, niye böyle ya ? herkes 3. aydan sonra sutyen bedenini büyütüyor ama ben hala eski sutyenlerimi takıyom :)

canım benimkide cok ciddi boyutta geç kaldım bende 1 hafta önce başladı anlamadım ben.şu an içi su toplamış kabarcıkllar her tarafımı sardı. ilk kez gebe değilimdir diye dua edicem nerdeyse. adete de bir hafta var kahretsin napıcak dr bilemiyorum...

cok gecmıs olsun cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yarın kanda baktırsam diyorum ama çıkmayadabilir. içi su doldu kabarcıkların ve çok fazla yayıldı daha ağırı nasıl olur bilmiyorum dünden beri ağlamaktan gözüm kapandı durmadan ağlıyorum . hatta bağırtıyor beni arada sanki böcekler yiyiyor içrden zehirli oklar batıyo etim kopuyo gibi sendede böyle oluyo muydu. yürüyemiyorum bile... off napıcam bilmiyorum

aynen öyleydi, sanki bıçak batırıyorlardı göğsüme, Allah acılarını azaltsın, bunu gerçekten yaşamayan bilemez, çok kötü sancı oluyor çünkü..ve bu hastalık öyle bir şey ki stres zamanlarında çıkıyormuş, vücut direnci az olduğu zaman..normalde her insanın sinir uçlarında varmış ama direnç düşüklüğü ve stresde ortaya çıkıyormuş..doktor bana her zaman olabilir o nedenle strese girmemelisin, üzülmemelisin falan demişti..o zamanlar ben çok kötü günler geçiriyordum sanırım ondan olmuştu..

yok bebeğin kilosu haftasıyla uyumlu gidiyor çok şükür..herşeyden yemeye çalışıyorum ama normal eskisi gibiyim..Öle ne acıkıyorum, ne aş eriyorum..bende anlamadım :))) nasıl karıyım bilmiyom :)) bu arada kızlar, benim göğüslerimde de hiçbir değişiklik yok, ne renk değişimi, ne şişme, niye böyle ya ? herkes 3. aydan sonra sutyen bedenini büyütüyor ama ben hala eski sutyenlerimi takıyom :)

sen allah bilir hamilelik giymeden dogurursun göbegin çıktımı bari:1::1::1::1:
gögüsler hakkında bi bilgim yok kıdemlilere sor:9::9::9::9:

aynen öyleydi, sanki bıçak batırıyorlardı göğsüme, Allah acılarını azaltsın, bunu gerçekten yaşamayan bilemez, çok kötü sancı oluyor çünkü..ve bu hastalık öyle bir şey ki stres zamanlarında çıkıyormuş, vücut direnci az olduğu zaman..normalde her insanın sinir uçlarında varmış ama direnç düşüklüğü ve stresde ortaya çıkıyormuş..doktor bana her zaman olabilir o nedenle strese girmemelisin, üzülmemelisin falan demişti..o zamanlar ben çok kötü günler geçiriyordum sanırım ondan olmuştu..

yaşamayanın anlaması mümkün değil...bende sanırım bebek konusunda stres yapıyorum çok antibiyotik verdi dr bünye çöktü sonunda

SAYIN EKİN 79 adlı kullanıcı
topıgımıze lutfen gerı dön
söz yılbası hedıyesı ıstemıyorum
tansıyonunu falan bosuna yukseltme
aramıza dön :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

FINDIK enes sen nerdesın?
senın yuzunden cerezlerden mıdem bulanır oldu :1::1::1::1::1:

benimde ortaokulda çıkmıştı kasıgımda hatta ögretmene bile söylemiştim oda bakmıştı o gün fen yazılısı olmuştuk acaba onumu stres yapmıştımki:1::1::1::1::1:

ikizler canım çok çok geçmiş olsun anneannemden biliyorum çok çekti
bebek konusuna gelincede hayırlısı olsun diyeceğim
çünkü ağır ilaçlar kullanabilirsin

meliselammm canım ne güzel işte kilo almamışsın
önemli olan bebişin gelişim iyi oolsun
ben 8 kilo aldım anca kendimi besledim :26:

Esimle yarın kese görmek için hastaneye gitmeye karar verdik .
Su aklimdaki sorulardan kurtulmam gerek .
Yarın 5+3 oluyorum .görünür herhalde kizlar .
Kan degerim 1301 di , 1500den sonra kese gözüküyor.
Benimde 5 günde 1500 leri geçmiştir herhalde.

gıt kafan rahat etsın
hayırlı haberlerlen gel ınsallah

bilgemm arkadaşımın 5000 küsurlardaydı karından görünmedi
bence bir iki gün daha geçsin vajinal baktırmak zorunda kalma
ama yinede sen bilirsin istersen şansınızı deneyin belki bebişler ce eee yaparlar :))

sen allah bilir hamilelik giymeden dogurursun göbegin çıktımı bari:1::1::1::1:
gögüsler hakkında bi bilgim yok kıdemlilere sor:9::9::9::9:

canım giymiyorum giymemde sanırım :)) daha çok fazla karnım yok :))) farketmiyor çoğu kişi :)))

benimde ortaokulda çıkmıştı kasıgımda hatta ögretmene bile söylemiştim oda bakmıştı o gün fen yazılısı olmuştuk acaba onumu stres yapmıştımki:1::1::1::1::1:

ayyy alemsin ceylan..güldürdün beni :)))

ikizler canım çok çok geçmiş olsun anneannemden biliyorum çok çekti
bebek konusuna gelincede hayırlısı olsun diyeceğim
çünkü ağır ilaçlar kullanabilirsin

meliselammm canım ne güzel işte kilo almamışsın
önemli olan bebişin gelişim iyi oolsun
ben 8 kilo aldım anca kendimi besledim :26:

evet ronyam, çok şükür iyi gidiyorum şimdilik :) sen kıdemlisin göğüs konusundada bilgi ver bana, bende bir değişiklik yok hala, ne koyulaşma ne büyüme, sertlik..hala eski sutyenlerimi takıyorum, normalmi sence? çok abartıyorum sanırsam :)))

Back
X