Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim canözüm:))
hamile bir arkadaşım var,haftaya doğumu var ,ona yardıma gittim börek falan sardık,
sezaryan tarihine görede su böreği ,dolma falan yapacağız:))
sen nasılsın ,cihan nasıl)

ayyy yağmur sen ne güzel arkadaşsın öyle:nazar:
sen su böreğide mi yapabiliyorsun???????????????
ne beceriklisin kızzzzz:nazar:

iyiyiz inşallah yağmur....daha önce bir aksilik olmazsa nstye girmeye başlıycam,doktor erken başlatıyor...

kızlar zona geçiren var mı? hafifletici bişey bilen falan... dayanamıyorum mahvoldum yarın dr a gitcem dayanılcak gibi değil..

cnm mutlaka git ben yıllar önce olmuştum iki kutu antibiyotik b vitamini krem verdi benim lekelerim iyice büyümüştü kalır demişti dr beslenmeme de dikkat ettim hamdolsun geçmişti cnm çok geçmiş olsun

slm kızlar naıslsınız :3:
el sallayıp kacıcam sanırım

aruna esıne gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda sıfa bulur

pazartesiden beri belirti veriyormuş da anlamamışım kasıkta beze çıkmıştı bacaklarım kalçam acıyodu. dün alevlendi gece acile gittim ama hiç bi işe yaramıyor bir iki krem verdiler... 2 yumurtam oldu ya bu ay gebe kaldıysam diye ilaç da içemiyorum ağlamaktan gözlerim kapandı o derece yani...

lorkem gelmısssssssssssss:16::16::16::16:
esrammm :29:
lorke yine nerelerdeydin??????????????????????????????????????

ekıntosum gecmıs olsun sana da
ıhlamur zarar etmez dıye dusunuyorum az ıcersen
bıde elma cubuk tarcın ve lımonu bır arada kaynatınca da cok guzel oluyo :23:

ben dun sabahtan bı arkadasın ceyız alısverrısıne yardıma gıttım ordan da esımle alısverıs vs derken gun gectı
bugunde oglene kdr evdeydık sonra bı cay ıcmeye cıktık sonra da orgumu tamamladım falan gıremedım arada acıp bakıp kactım :27:

pazartesiden beri belirti veriyormuş da anlamamışım kasıkta beze çıkmıştı bacaklarım kalçam acıyodu. dün alevlendi gece acile gittim ama hiç bi işe yaramıyor bir iki krem verdiler... 2 yumurtam oldu ya bu ay gebe kaldıysam diye ilaç da içemiyorum ağlamaktan gözlerim kapandı o derece yani...
ıkızler canım cok gecmıs olsun hıc yasamadım bılmıyorum ama Rabbım acıl sıfa versın acılarıını dındırsın ıjnsallah
lorkem gelmısssssssssssss:16::16::16::16:
lorke yine nerelerdeydin??????????????????????????????????????

ben dun sabahtan bı arkadasın ceyız alısverrısıne yardıma gıttım ordan da esımle alısverıs vs derken gun gectı
bugunde oglene kdr evdeydık sonra bı cay ıcmeye cıktık sonra da orgumu tamamladım falan gıremedım arada acıp bakıp kactım :27:

sağol lorkecim...akşam üstü sıcak bir çorba içip yatmıştım bayaaa ter atmışım,şimdi rahatım...
sana iyigeceler.....

ıkızler canım cok gecmıs olsun hıc yasamadım bılmıyorum ama Rabbım acıl sıfa versın acılarıını dındırsın ıjnsallah

lorkem çok teşekkür ederim inşallah güzelim rabbim hepimizin muradını versin

hayırdır lorkede geçmişolsun demş???????????????????????

ekintosum eşimde tromboli oluştu toplardamar tıkanıklığı kan pıhtılaşmasından dolayı herşey yasak klomende vitaminlerde bitkisellerde en az 6 ay tedavi dr bebiş sürecinden bahsetti çocuk mocuk yok dedi önceliğiniz hastalığınız dedi

ekintosum eşimde tromboli oluştu toplardamar tıkanıklığı kan pıhtılaşmasından dolayı herşey yasak klomende vitaminlerde bitkisellerde en az 6 ay tedavi dr bebiş sürecinden bahsetti çocuk mocuk yok dedi önceliğiniz hastalığınız dedi

aaaa çok geçmiş olsun...elden gelecek bişey yok.Rabbim şifasını versin...
sende üzme kendini bebek işi kalıyor diye...vardır bunda da bilmediğiniz bir hayr...

Back
X