- Konu Sahibi boncukboncuk
- #103.081
tünaydın kızlar eşim daha yeni gitti bende bugün pazar zannediyorum :)) evde oturmaktan günleri karıştırır oldum![]()
Tünaydın canım , ne var ne yok. doktora ne zaman gidiyorsun. Daha var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tünaydın kızlar eşim daha yeni gitti bende bugün pazar zannediyorum :)) evde oturmaktan günleri karıştırır oldum![]()
Tünaydın canım , ne var ne yok. doktora ne zaman gidiyorsun. Daha var mı
mavi bu arada sen eşine keçiboynuzu kürü kullanıyomusun bu tozu nasıl kullanılıyo biliyomusun hani süte karıştırılıyomuş ya kaynatıyomusun tozunuda
Canım ben kür olarak kullanıyorum. toz hiç kullanmadım. yani keçiboynuzlarını suda kaynatıp suyunu içiriyorum.
kızlar yalvarıyorum lütfen nasıl silicemi söyleiyin bana
ya lütfen bileniniz yokmuinanki bilmiyorum
kızlar yalvarıyorum lütfen nasıl silicemi söyleiyin bana
işte yok mesaj düzenleme paneli yok yamıyo altta napıcam ya lütfen bir akıl verin banacanım anlamadımki eğer topiğe yazdıysan mesaj düzenleme paneli var mesajının hemen altında ordan sil
kızlar diyer formda mesaj düzenleme panelide yok yazmıyo
bu topikte var neden idyerinde yok
karden sana linkini veriyorum bir bak ama sakın bişi yazma araya bu topiğe yazcanım yeni yazdıysan olması lazım ama neden yok anlamadım ki
ya lütfen bileniniz yokmu
çok kütü bir durumldayım sonra anlatıım size lütfen
ya lütfen bileniniz yokmu
çok kütü bir durumldayım sonra anlatıım size lütfen
form yüneticisine nasıl olaşıcamcanım öyle tahmin ediyorum ki biz silemiyoruz belki forum yöneticisine yazarsan o sana yardımcı olur..