- Konu Sahibi boncukboncuk
- #103.101
form yüneticisine nasıl olaşıcam
kazen adlı yöneticiye mesaj çekerek ulaşabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kazen olması lazım bizim forumun yöneticisi ona mail atmayı dene
destek@kadinlarkulubu.org bu adrese mail yaz durumu anlat istersen, zaten şikayet olunca kendileride siliyormuş galiba
mail adresine nasıl olaşıcam kızlar lütfen yardımcı olun bana hastane ile aramda böyle bir sorun olmasını istemiyorum
mail adresine nasıl olaşıcam kızlar lütfen yardımcı olun bana hastane ile aramda böyle bir sorun olmasını istemiyorum
canım şimdi benim ismime tıklayıp arkadaşlar bölümünde kazen adı var onu tıklayıp özel mesaj yollayabilirsin.
yada senin arkadaşlar bölümündede olabilir.
bulamadım antalya bulamadım
bulamadım antalya bulamadım
canım önce bi sakin ol, şimdi özel mesaj göndermeye gir kime kısmına Kazen yaz otomatik çıkıyor zaten başka kazen yok bi tane, altına da mesajını yaz
saolun kızlar hem mail hem özel mesaj yolladım ne zaman döner bana
kızlar şu keçiboynuzu tozu nasıl kullanılıyo nolur bilen varsa yardımcı olsun yanlış bişey yapmak istemiyorum
kızlar şu keçiboynuzu tozu nasıl kullanılıyo nolur bilen varsa yardımcı olsun yanlış bişey yapmak istemiyorum
canım sütle karıştırıp verende oluyor ama ben bir kaseye balla karıştırıp her sabah akşam bir tatlı kaşıgı veriyorum.
1 tatlı kasığı tozu suyla yutacak canım hepsi bu sabah akşam..