Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım lorkemm iyiyimm şimdi ben sana yazacaktım sen yazmışsın
özledim seni epeydir ilgilenmiyorum seninle :17: gerçi bu aralar sadece okuma modundayım
rapor işin hayırlı uğurlu olsun inşallah gerek kalmadan gelir bebişin
bu arada fsh değerine kaan hoca nasıl ilaç vermiyor anlamadım :44:

krissss demek pammuk şekerimi gördün
canım pammukum normal olacak diye korku yaşarken sezeryan oldu demek
neden normal olmamış
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah
maşallah ona ve yakışıklı prensine

cok ugrasmis normal olsun diye ama olmamis yani pamuktan kaynaklanan durum yok
olmus kadar sancisini cekmis
neyse kurtuldu ya cok sukur

selm kızlaarr...
maaşallah pamuğaaa.. demek aldı bebişini kucağına maaşallah rabbim ömrünü güzel eylesin inşallah
çok çok geçmiş olsun pamukkkk.. seni ve eşinii tebrik ediyorummm...

lorkeeee
nasilsin tup bebek raporu almaya calisiyormussun canim yaa hayirlisi olsun..
ben son zamanlarda topige fazla gelemiyorum cok yogunum bide tlf takip etmek zor oluyor....artik cok yoruldum yemek yemeyi unutuyorum kimi zaman ALLAHTAN stok saglamda idare ediyorum...

Lorke'm bana biseyler yazmissin yeni gordum.
Rapor cikartiyor olman iyi olmus.Cok sevindim.
Bende iyiyim,kalp atisi icin sali gunu gidecegim.
Allah'im nasip eder insallah duymayi.
Duyarsam cok rahatlicam.
Hep dualarimdasiniz inan,tek tek ismen dua ediyorum.
Rabbim herkese nasip etsin, bizlerede tamamina erdirsin insallah.

Lorke'm bana biseyler yazmissin yeni gordum.
Rapor cikartiyor olman iyi olmus.Cok sevindim.
Bende iyiyim,kalp atisi icin sali gunu gidecegim.
Allah'im nasip eder insallah duymayi.
Duyarsam cok rahatlicam.
Hep dualarimdasiniz inan,tek tek ismen dua ediyorum.
Rabbim herkese nasip etsin, bizlerede tamamina erdirsin insallah.

Canım Allah razı olsun senden. bende rapor çıkaracam. alabilirsem pazartesiye gün alacam. inşallah benimde senin gibi bebeğim gelir :)

slm kızlar nasılsınız iki defadır yazıyorum cvp veren yok kimse beni görmüyormu??????????????????????
pamuk arkadaşımız doğum yapmış ne güzel Maşallah Rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin darısı hamile arkadaşlarımızn başına sonrada bizlere inş

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuu????????????????

Son düzenleme:
selm kızlaarr...
maaşallah pamuğaaa.. demek aldı bebişini kucağına maaşallah rabbim ömrünü güzel eylesin inşallah
çok çok geçmiş olsun pamukkkk.. seni ve eşinii tebrik ediyorummm...

alırsın rabbimin izni ile inşallahh arkadaşımmm verecek olan rabbimmm hayırlısını versin inşallahhh aminn:49:

mrb iyi akşamlar herkese ben uzun zamandır takıp ediyorum sizi arkadaşlar bende bir tüp bebek adayıyım va şuan ignelerim bittii saat 9 30 da çatlatma ignesi yapacagım ve cuma yumurtalar toplanacak ogün nasıl bir gün olacak ve bundan sonra beni neler beklıyor ve ben nelere dikkat etmem gerekiyor ne yaparsam rahme tutunmasına neden olurum yardım edersenıs bilgilendirirsenıs çok memnun olurum buarada malatya dofufertilde yaptırıyorum:44: iyi akşamlar..

mrb iyi akşamlar herkese ben uzun zamandır takıp ediyorum sizi arkadaşlar bende bir tüp bebek adayıyım va şuan ignelerim bittii saat 9 30 da çatlatma ignesi yapacagım ve cuma yumurtalar toplanacak ogün nasıl bir gün olacak ve bundan sonra beni neler beklıyor ve ben nelere dikkat etmem gerekiyor ne yaparsam rahme tutunmasına neden olurum yardım edersenıs bilgilendirirsenıs çok memnun olurum buarada malatya dofufertilde yaptırıyorum:44: iyi akşamlar..

kuzucum hoşgeldiinnnn...:40::40::40::40::40::40:
canım benim bak bizim aramızda taze bir hamiş var o da tüp bebekle aldı güzel haberini inşallah rabbim sana da nasip etsin o güzel günleri..
maaşallah çok bilinçliydi bilgem
her anını da bizimle paylaştı
yanılmıyorsam transfer sonrası bebeğin daha iyi tutunmasını sağlamak için çatlatma iğneesi yapmıştı o..

bilgem canım doğru hatırlıyorum değil mi:26::26::26::26:
canım her tüp bebekte oluyoor muydu o çatlatma iğnesi yoksa senin özel bir durumun mu vardı..

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :8:
:65:gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:ceymi.................................hani çok zordu :49: Bebişimiz Kız..
:65:Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona :55:
:65:fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Hazel82:............................ Tüp yapalım dedi, doğal geldi meleği:49:Bebişimiz Erkek..
:65:Vedael:..............................Bebeği şimdi içindeee :49: Bebişimiz Kız..
:65:Kayyum:........................... Bir mucize bebiş daha :49:
:65:Adaesila............................Bir mucize bebiş daha:49: Bebişimiz Erkek..
:65:Ekintos:............................ Dna hasarı bahane , bu kız şuan hamileee:49: Bebişimiz Erkek..
:65:Midye:..............................Kuzusu annesinin göbüşünde:49: Bebişimiz Kız..
:65:Ronya: ........................... ...Azmin sonu :49: Bebişimiz Kız..
:65:Papatya:............................Maşallah hem ona hem bebeğine :49: Bebişimiz Erkek ..
:65:Melisela.............................. Annesinin kuzusu gelmiş :49: Bebişimiz Kız ..
:65:Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta :49:
:65:Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş :49:
:65:Bilgemmm...........................Hoşgeldin melek , sefalar getirdin :49:
:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yağmurum:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:antalya2011........................,hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:esilanur ..............................Rabbim sabırlar versin ve sabrının mükafatı , dünyalar güzeli bir bebek ..
:nazar:aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:mues::................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:karden...............................inş yeniden gelecek meleği....
:nazar:Lorke................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:gökcen44.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor....
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء :nazar:aminnnnnnnn

bu listeye bende girebilirmiyimm hamiş olma yolunda hızla ilerliyor die allahın izni ilee şuan tüp bebek tedavisindeyimmm

slm kızlar nasılsınız iki defadır yazıyorum cvp veren yok kimse beni görmüyormu??????????????????????
pamuk arkadaşımız doğum yapmış ne güzel Maşallah Rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin darısı hamile arkadaşlarımızn başına sonrada bizlere inş

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuu????????????????

zeynebim fıstığım varız ama yokuz..valla ben de okuyup okuyup çıkıyorum çok yazamıyorum kusura bakmayın..
aslında seni merak etmiştim ama eşim neti kapattıracak falan demiştin herhalde net kapandı eşi pek girmesini istemiyo diye düşünmüştüm
nasılsın canım durumlar nasıl...

zeynep güzel dileklerin için çok teşekkür ederim allah razı olsun en kısa zamanda rabbim sanada nasip etsin inşallah hayırlısıyla amiiinnn:34::34::34:

Back
X