Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kuzucum hoşgeldiinnnn...:40::40::40::40::40::40:
canım benim bak bizim aramızda taze bir hamiş var o da tüp bebekle aldı güzel haberini inşallah rabbim sana da nasip etsin o güzel günleri..
maaşallah çok bilinçliydi bilgem
her anını da bizimle paylaştı
yanılmıyorsam transfer sonrası bebeğin daha iyi tutunmasını sağlamak için çatlatma iğneesi yapmıştı o..

bilgem canım doğru hatırlıyorum değil mi:26::26::26::26:
canım her tüp bebekte oluyoor muydu o çatlatma iğnesi yoksa senin özel bir durumun mu vardı..

evt burada tecrübeli arkadaşlar varrr ve onlardan yardım beklıyorummm....

ohoo sen varya havada karada dogurursun :))

unuttum
havada karada su da:))))))))))

ahh krisimm ilki sezeryan olunca sanırım tek seçenek ameliyathana :50:
keşke bende senin gibi çatır çatır doğursaydım

gökçenn canım yarın ve öbür günki ateşinde yükselerek devam ederse
olmuş diyebiliriz ama daha bir şey söylemek için erken
siz çalışın canım sakın bırakma :4:

ayyy bende bugün kendimi pek iyi hissetmedim o yüzden arada kalkıp okuyup tekrar yattım sabah bi anda öyle bi acıktımki nerdeyse açlıktan düşüp bayılacaktım kahvaltıyı hazırlayana kadar ekmek falan yedim zor hazırladım kahvaltıyı ondan sonrada sürekli içimde bi sıkıntı oldu sanki migdem bulanmadı ama içim daraldı resmen ve kahvaltıdan sonra sürekli uyudum 4e dogru kalktım bide arada sıcak basıyo ayyy bana bişeyler oluyooooooooooooooooo:30::30::30::30::30::30::30:

zeynebim fıstığım varız ama yokuz..valla ben de okuyup okuyup çıkıyorum çok yazamıyorum kusura bakmayın..
aslında seni merak etmiştim ama eşim neti kapattıracak falan demiştin herhalde net kapandı eşi pek girmesini istemiyo diye düşünmüştüm
nasılsın canım durumlar nasıl...

tşkr cnm evet kapatacaktı ama çok şükür kapatmadı bende teselli oluyorum işe benim duumlar aynı işte dr a giitim prolaktin yüksek çıktı ilaç verdi bi dahaki adetimde bi daha gitcem bakalım ne olacak eşimde gitti ama inş tekrr gidecek pek bi gelişme olmadı halen beklemedeyim senin durumlar nasıl cnm

ay krıs ne gusel yapmıssın öle sen
gormussun pamıgı
bebek nasıl ıyımı :)

llorke ben senınlen konusmuyorum :)))))
:33::33::33:

canım lorkemm iyiyimm şimdi ben sana yazacaktım sen yazmışsın
özledim seni epeydir ilgilenmiyorum seninle :17: gerçi bu aralar sadece okuma modundayım
rapor işin hayırlı uğurlu olsun inşallah gerek kalmadan gelir bebişin
bu arada fsh değerine kaan hoca nasıl ilaç vermiyor
anlamadım :44:

sagolasın Ronyam ınsallah dedıgın gıbı tupe gerek kalmaz nasıb bakalım ben bana dusen kısmını halledeyım de ısın Rabbım en dogru zamanı bılır
valla fsh ısınıde anlamıs degılım sadece hormon takvıyesı yapılabılrı yazmıs ama klomen ıcın su kadar ıcın yazmamıs
tekrr maıl atıcam sanırım bakalım bu sefer ne dıyecek

cok sukur iyim lorkem az once kurtan geldim bu gunde sinavim vardi cok sukur kazandim snif atladim..

simdi turkiye hazirliklari basliyo 1 hafta sonra turkike deyim..

sen nasilsin canim..

ohh hadı hayırlı olsun kıdemlısın demek artık
tr de aılen nerede neereye gelıyorsun gamzelımm
kizlar nasilsinizz..:3::3::3:

bende turkiyede rahim filmi cektirmeyi dusunuyorum ins hallaederim..

kurtajdan sonra rahimde sorunlar oluyormus sanirim..

ıstanbula gelırsen cok ıyı bı yer var ben herkesın memnun cıktıgını duydum
kızlar bu arada ateş tablomu soracağım yumurtlamış mıyıym??????:26::26::26::26::26::26:
My Ovulation Chart
gokcen az kaldı dıyelım Ronyam da yazmıs 2 gun daha yuksek cıkarsa olmus dıyebılırz belkıde
lorkeeee
nasilsin tup bebek raporu almaya calisiyormussun canim yaa hayirlisi olsun..
ben son zamanlarda topige fazla gelemiyorum cok yogunum bide tlf takip etmek zor oluyor....artik cok yoruldum yemek yemeyi unutuyorum kimi zaman ALLAHTAN stok saglamda idare ediyorum...
evet umudum basladık bakalım nasıbse nası olacak
sen umut tup bebekte yaptırmıstın sanırım
memnunmuydu yagmurum memnundum yazıyo hep senınde fıkrını alayım bıde ongorusmeye gıtmeyı dusunuyoruz bız bunun ıcın ucret vs talep edıyolarmı proseduru nası ıslıyo

Lorke'm bana biseyler yazmissin yeni gordum.
Rapor cikartiyor olman iyi olmus.Cok sevindim.
Bende iyiyim,kalp atisi icin sali gunu gidecegim.
Allah'im nasip eder insallah duymayi.
Duyarsam cok rahatlicam.
Hep dualarimdasiniz inan,tek tek ismen dua ediyorum.
Rabbim herkese nasip etsin, bizlerede tamamina erdirsin insallah.
saolasın bılgemm sızlzerın duasıyla olacak ınsallah sırasıra hepımızı gelıcez ardınızdan

ayyy bende bugün kendimi pek iyi hissetmedim o yüzden arada kalkıp okuyup tekrar yattım sabah bi anda öyle bi acıktımki nerdeyse açlıktan düşüp bayılacaktım kahvaltıyı hazırlayana kadar ekmek falan yedim zor hazırladım kahvaltıyı ondan sonrada sürekli içimde bi sıkıntı oldu sanki migdem bulanmadı ama içim daraldı resmen ve kahvaltıdan sonra sürekli uyudum 4e dogru kalktım bide arada sıcak basıyo ayyy bana bişeyler oluyooooooooooooooooo:30::30::30::30::30::30::30:

eee bi zahmet artık hıssettırsın bebegın kendısını
cok bıle rahat durdun :27:

zeynep güzel dileklerin için çok teşekkür ederim allah razı olsun en kısa zamanda rabbim sanada nasip etsin inşallah hayırlısıyla amiiinnn:34::34::34:

rica ederim cnm çok sevindim inş bizimde olur kısa zamanda sen özel bi tedavi görüyormuydun cnm yoksa süpriz mi oldu bebiş fazla takip edemedim de netim bi ara gitti tekrr geldi de......

ceylann canım artık gebişsin unutma
düzenli beslen düzenli uyu
bebeğin gelişiminde bunlar çok önemli

ayy canım yavaş yavaş kendimi alıştırıyorum dün daha erken yattım ama nedense bugün pek iyi degildim neyse artık mecburen daha dikkat edecez yoksa gün boyu kötü olacam baksana:37::37::37::37:

lorkeecim Kaan hoca bize en son sperm dna hasarı yaptırın demişti.
onun içinde Ankara ya gitmek gerekiyordu.onun içinde tedavi yarım kaldı.
bizede proxseed birde iki ilaç yazmıştı ama klomen önermedi.acaba diyorum fsh ile sayısı da düşük olanlaramı veriyorki
klomeni.

:33::33::33:

sagolasın Ronyam ınsallah dedıgın gıbı tupe gerek kalmaz nasıb bakalım ben bana dusen kısmını halledeyım de ısın Rabbım en dogru zamanı bılır
valla fsh ısınıde anlamıs degılım sadece hormon takvıyesı yapılabılrı yazmıs ama klomen ıcın su kadar ıcın yazmamıs
tekrr maıl atıcam sanırım bakalım bu sefer ne dıyecek

ohh hadı hayırlı olsun kıdemlısın demek artık
tr de aılen nerede neereye gelıyorsun gamzelımm

ıstanbula gelırsen cok ıyı bı yer var ben herkesın memnun cıktıgını duydum

gokcen az kaldı dıyelım Ronyam da yazmıs 2 gun daha yuksek cıkarsa olmus dıyebılırz belkıde

evet umudum basladık bakalım nasıbse nası olacak
sen umut tup bebekte yaptırmıstın sanırım
memnunmuydu yagmurum memnundum yazıyo hep senınde fıkrını alayım bıde ongorusmeye gıtmeyı dusunuyoruz bız bunun ıcın ucret vs talep edıyolarmı proseduru nası ıslıyo

saolasın bılgemm sızlzerın duasıyla olacak ınsallah sırasıra hepımızı gelıcez ardınızdan

eee bi zahmet artık hıssettırsın bebegın kendısını
cok bıle rahat durdun :27:

darısı başına:47::47::47::47::47:
bugün ben rüyamda seni gördüm yakın galiba senin içinde bu günler hamile haberini veriyosun diyorumki bende içimden bak tüp için rapor çıkarmaya çalışıyodu gerek kalkmadı diyorum bu kara kız ronyayı çok ve derin uyutuyo sanırım artık rüya işi bende biliyosun bilgemide görmüştüm:27::27::27::27::27:

tşkr cnm evet kapatacaktı ama çok şükür kapatmadı bende teselli oluyorum işe benim duumlar aynı işte dr a giitim prolaktin yüksek çıktı ilaç verdi bi dahaki adetimde bi daha gitcem bakalım ne olacak eşimde gitti ama inş tekrr gidecek pek bi gelişme olmadı halen beklemedeyim senin durumlar nasıl cnm

canım hayırlısı en azından bişiler yapmışsınız bu da iyi ..
demek prolaktinin yüksek çıktı inşallah ilaçla düzene girer canım moral bozma tatlım inşallah olacak :))))
ihmal etmeyin canım eşinde gitsin sen de git ne tahlil gerekiyorsa yapın biz elimizden geleni yapalım da gerisini rabbim bilir..

ben de aynıyım kuzucum en son eşimde varikosel çıktı
önümüzdeki ay ameliyat olacak bende de bu aralar yumurtlama problemi var galiba adetim düzensiz
bir adet olayım doktora gideceğim önce hormonlarıma baktıracağım sonra da rahim filmi çektireceğim ve inşallah yumurta gtakibi yaptıracağım en azından nisan mayısa kadar kendimdeki
problemleri halledeyim eşimin spermleri de anca kendine gelir
yani anlayacağın ben de en yakın nisana kadar tık yok:)))))
e tabi hormonlarımda da bir sıkıntı çıkmazsa..
artık benimde prolaktin mi olur progesteron mu olur inşallah yumrtlama ile iligili bir sıkıntı çıkmaz
şu anda tek isteğim o..

ayrıca neti kapattırmadığınıza sevindim canım..

ahhh ceylann canım bir rüyalar görüyorumki sorma
yazsam roman olur
her sabah eşime işe giderken yolda rüyalarımı anlatıyorum
adam diyorki ne hatunsun sen yaa gülüyor :))
ama bu aralar feciyimm hep uyumak istiyorum

lorkecim ve ronyacımmm...
çok teşekkür ederim inşallah yumurtlamışımdır bi de bu çıksın istemiyorum başıma..

cici hamiş ceylan sonunda inandım hamiş olduğuna:1::1::1::1::1:

evt burada tecrübeli arkadaşlar varrr ve onlardan yardım beklıyorummm....

evet canım tecrübeliler ve sağolsunlar çok da yardımcı oldular bana da her zaman..
onları çoooooookkkk seviyoruuummmmm:16::16::16::16::16::16::16::38::38::38::38::38::38::38:

bilgem gelsin bilgeme soralım canım çatlatma iğnesini. merak ettim ben de acaba herkeste yapılıyor mu özel durumlar iiçin mi acaba..

demek prolaktinin yüksek çıktı inşallah ilaçla düzene girer canım moral bozma tatlım inşallah olacak :))))
ihmal etmeyin canım eşinde gitsin sen de git ne tahlil gerekiyorsa yapın biz elimizden geleni yapalım da gerisini rabbim bilir..

önümüzdeki ay ameliyat olacak bende de bu aralar yumurtlama problemi var galiba adetim düzensiz
bir adet olayım doktora gideceğim önce hormonlarıma baktıracağım sonra da rahim filmi çektireceğim ve inşallah yumurta gtakibi yaptıracağım en azından nisan mayısa kadar kendimdeki
artık benimde prolaktin mi olur progesteron mu olur inşallah yumrtlama ile iligili bir sıkıntı çıkmaz
şu anda tek isteğim o..

sağol cnm bende sevindim kapattırmadığımıza....
inşaallah bu prolaktin iner geçen sene de yükselmişti aynı ilacı kullandım düşütü ama dr dediki ilacı bırakmayacaksın az dozda devm edeceğiz . inş eşin hayırlısıyla olur ameliyatını seninde adetin düzelir ve nisana gelmeden kalırsın hamiş inş bende eşim bi daha gitse bi dr a olacak inş dua ediyoruz.....

şu anda tek isteğim o..

gökçen sana dr yumurtalıklarınla ilgili ne demişti sen kan tahlili yaptırmamışmıydınnn:26:

Back
X