- Konu Sahibi boncukboncuk
- #103.321
lorkeecim Kaan hoca bize en son sperm dna hasarı yaptırın demişti.
onun içinde Ankara ya gitmek gerekiyordu.onun içinde tedavi yarım kaldı.
bizede proxseed birde iki ilaç yazmıştı ama klomen önermedi.acaba diyorum fsh ile sayısı da düşük olanlaramı veriyorki
klomeni.
bakalım sımdı tekrr maıl attım hormon tavsıye edrmısınız dıe cevap yazacakmı beklıyorum olmadı esıme ıcırıcem tupe kadar belkı faydası olur adama

darısı başına
bugün ben rüyamda seni gördüm yakın galiba senin içinde bu günler hamile haberini veriyosun diyorumki bende içimden bak tüp için rapor çıkarmaya çalışıyodu gerek kalkmadı diyorum bu kara kız ronyayı çok ve derin uyutuyo sanırım artık rüya işi bende biliyosun bilgemide görmüştüm![]()
hadı yaa

valla bılgemı gordun 2 ay sonramı hamıle kaldı ben de de cabuk etkısı olur ruyanın ınsallah

lorke nasılsın canımmm..
hayırlı olsun rapor için başlamışsın maaşallagh..
inşallah hiç gerk kalmaz canım.. kendiliğinden geliverir bebişin..
tatlım rapor elimizde bulunsun yazmıştın ya geçenlerde buradan biri söylemişti benimde ilgimi çekti
bir hafta içinde ilaçları reçete etmezsen rapor iptal ediliyormuş öyle birşeydi yanlış hatırlamıyorsam
senin bilgin vardır dimi hani belki bilmiyorsan söyleyeyim dedim
çünkü elimizde bulunsun demişsin..
evet canım bılıyorum ben rapor elımızde bulunsun dedıgım yanı ılacları alırız olmadı baska hastanede yaptırırz anlamında yanı
o surecte ya devlet ya ozelde yapılacak gbıı bakalım
canım 8 numara çok güzel 3 numaradaki elbiseyede bayıldım
lorkemmm kuzum amazondan türkiyeye kargo geliyormu
bunlar çok şeker ya
lorkecim bence de 8 ve 3 çok tatlılar ben pembeyi çok sevdiğim için 1 de güzel geldi bana..
bir ara eşiyle sorunları oldugunu yazdıgını hatırlıyorum.
ama sonra ne oldu bilmiyorum bende
lorke 8 numaraya bayıldım.
8 numara onde gıdıyo demekkı zevklerımızde benzıyor
bende en cok onu sevdım basa koymadım arkadasıma da danısıcam da etkılemıs olmyayım dıye
Ronyam bunların kargokısmına hıc bakmadım
benım arkadasım usa de zaten o yuzden dırek gonderıcez