Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah bebeyinin sesini duyacaksın
endişelenme yat dinlen

ceylan;

hastaneden gelmıssın ,bebegının kalp atslarını gorememesı cok normal bız yegenımınkını 7+3 te duyduk
ayrıca doktorların rsklı falan dedıgınede bakma sen
cunku bızede hep yengem troıd hastası dıye duser ölur (ALAH KORSUN )
ERKEN DOGURUR dedıler
cok sukur bır sorun yasamadık
sende gonlunu ferah tut
kafaya takarsan
bu mutlulugun ne demek oldugunu hc anlamaz
hamılelıgını streslen gecırırsın hep,
yat dınlen
duanı et
rabbıme emnt et...
ınsallah hayırlısıylanda kucagına alacaksın
ben bundan emınım

SIMDI AKLIM EKINDE KALDI :(

merhaba canım merak etme ok bebeğini görmüşsün ne güzel. bak bende 6+0 da gittiğimde ne bebeği gördüm nede kalpatışını duymuştum zaten doktor 5+3 demişti USG de o yüzden göremedim. ama 7+2 de hem bebeği gördüm hemde kalp atışını duydum ama o arada çok yıprandım sen sakın böyle davranma tamam hamilelikte en ufak bir sıkıntı üzüntü katlanarak artıyor geçen hafta kredi kartı eksterm geldi normalde 500 beklerken bi baktım 1800 tl tabi şok oldum soğuk sıcak terler döktüm inceledim kredi kartımdan 2 kez 650 tl yani 1300 tl nakit çekilmiş internet bankacılığından hesabıma girilmiş para çekilmiş diye düşündüm sonra naapcam nasıl ödüycem diye dövünüyorum o arada internet bankacılığına girdim bi baktım 1300 tl benim hesabıma aktarılmış o zaman o kadar rahatladımki eşime kredi kartımı ödemsi için verdim oda nasıl becermişse para yatırcam diye uğraşırken 2 kez para çekmiş ama oda farkına varmamış neyse sorunu çözdük ama ben okadar stres yaptımki ertesi gün tansiyon problemi yaşadım hayatımda hiç tansiyonum yükselmemişken 14/10 oldu. çok şükür dün düzene girdi stresin etkisi gidince tansiyonda düştü. O yüzden hiç bişeye üzülme stres yapma sabırla bekle bebeğinin kalp atışlarınıda duyacaksın merak etme. normalde geçiştirdiğimiz ufak tefek sağlık sorunları ve stresler hamilelikte hortluyor resmen.

ceylancım içini ferah tut,herşey yolunda..kalp atışı için daha erken:

çok teşekkür ederim hepinize kızlar ya allah razı olsun sizden zaten küçük deyince ben kalp atışını duyamayacagımı tahmin ettim olsun bu kadarı olduya geriside gelir allahın izniyle :31::31::31:
butterfly canım sanada çok geçmiş olsun yaa o anki şokunu düşünemiyorum 1800 ne demek :30::30::30::30:
allahtan yanlışlık olmuş neyse tansiyonunda düzene girmiş çok şükür:34:

Kizlar nasilsiniz ekin hala gelmemis insallah iyi sonuclarla gelir merak ettim bende.
Ceylan sende riskli gebelige gecmissin iyi olmus bencde yakinda kalp atisinida duyarsin insallah merak etme hic

evet geçtim ama bekletilerimmi fazlaymış neymiş pek memnun kalamadım ne çok riskli gebeler var valla çok kalabalıktı bende az kişi olur orda sanmıştım:1::1::1::1:

4 ml
1ml/9,800,000
Toplam sperm:39,200,000
İleri hızlı%12:nazar:
Yavaş hareketli%20

Morfoloji%1

Fsh 1 aydır klomeni kesince düşmüş yine 3,19

ileri hızlımız bizim hep sıfırdı.

benim 21,gün progesteron:16,67

evet geçtim ama bekletilerimmi fazlaymış neymiş pek memnun kalamadım ne çok riskli gebeler var valla çok kalabalıktı bende az kişi olur orda sanmıştım:1::1::1::1:
Kiz valla bu devirde cogunluk oyle olabilir herkesin bi hastaligi cikiyo malum
lorkecimmmmm:16:
ekin sonucu 4te alacaktı ben de bekliyorum....

Elden mi alacaktiki sonucu oleyse biraz daha gec geleblir

kızlar ben daha yeni geldim hastaneden bende romatizma oldugu için benide riskli gebelik bölümüne gönderdiler bayagı sıra bekledikten sonra muayeneye girdim 7 hafta bitti dedim karından baktı uzun süre inceledi sonra hemşireye ışıgı kapat keseyi görüyorum bebegi göremiyorum dedi bende çok korktum bebek yokmu dedim hemen tersliyolar insanı bi sus tatlım daha çok küçük falan dedi neyse bu sefer alttan baktı bebegi gördü allahtan ama senin dedigin kadar yok 6 haftalık falan daha dedi o yüzdende kalp atışı falan yoktu yani 8 tüp kan ve idrar verdim pazartesi ögleden sonra çıkacak ordanda başka bi hastaneye romatolojiye gönderdi benim tedavi gördügüm yere gittim bende dokyam evdeymiş boşu boşunada 1 saat orda bekledim derkeenn anam agladı geldim ben şimdi yatmaya gidiyorum haberiniz olsun:35::35::35::35::35::35:

CEYLANIM daha erken kalp atışı için bebişi görmüşsün maşallah ona sağlıklı kucakla inşallahhhhh

4 ml
1ml/9,800,000
Yavaş hareketli%20

Morfoloji%1

:nazar::nazar::nazar:
sonuçların güzel maşallah ekin çok az kaldı inşallah hadi gözün aydın:34::34::34:

4 ml
1ml/9,800,000
Yavaş hareketli%20

Morfoloji%1

ekin cok sukur ileri hareketlinin artmasi super bencede :nazar:
Senin progesteronda cok iyi catlama olmus masallah
Sizin a,eliyat oncesi son sayiniz kacti sayida artmismi

4 ml
1ml/9,800,000
Yavaş hareketli%20

Morfoloji%1

canım adaşım ben sonucunuz gayet güzel....sayıyla ileri hızlıyı ve morfolojiyi orantıladığında daha da güzel oluyor:nazar::nazar:

ameliayt öncesi sayı ml/16.800,000 toplamda 50 milyon civarıydı bu kez ml artmış
farkeden sadece ileri hızlımız 2,5 yıldır hep sıfırdı o artmış hocaya mail atıcam şimdi

Ekintosum bilgemm umud ceylan
:3:

lorkemm canim nasilsin
canim sen bana umut tup bebegi sormustun canim bende orda yaptirmistim tedavimi ben yagmur gibi cok memnun kaldim herkez cok iyi ve profesyonel...herkez elinden geleni yapti fakat nasip degilmis bizimkisi olmadi...
canim ilk gittigimizde 150 tl muayene ucreti odemistik biz ama tedaviye basladiginda 150 tl dusuyorlar ilaclar dahil 5000 tl tedavi ucreti 150 dus 4,850 tl...
bu arada tup bebek raporu gecerli canim o zaman fiyat ne olur bilmiyorum ama ben ozel yaptirmistim...
bu arada melegim bana tutunsaydi bu aylarda dogum yapmis olacaktim ve minigim benimle olacakti nasip iste...
RABBIM hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin hepimiz icin

ameliayt öncesi sayı ml/16.800,000 toplamda 50 milyon civarıydı bu kez ml artmış
farkeden sadece ileri hızlımız 2,5 yıldır hep sıfırdı o artmış hocaya mail atıcam şimdi
Ekin ileri hizli onemli bencede bu guzel bi gelisme bakalim hoca ne diyecek
Bizede cevap yazmis dna hasar Testine gore sikinti cikarsa hormon ilaci kullanmayi tavsiye ederim yoksa bisey diyemem demis
lorkemm canim nasilsin
canim sen bana umut tup bebegi sormustun canim bende orda yaptirmistim tedavimi ben yagmur gibi cok memnun kaldim herkez cok iyi ve profesyonel...herkez elinden geleni yapti fakat nasip degilmis bizimkisi olmadi...
canim ilk gittigimizde 150 tl muayene ucreti odemistik biz ama tedaviye basladiginda 150 tl dusuyorlar ilaclar dahil 5000 tl tedavi ucreti 150 dus 4,850 tl...
bu arada tup bebek raporu gecerli canim o zaman fiyat ne olur bilmiyorum ama ben ozel yaptirmistim...
bu arada melegim bana tutunsaydi bu aylarda dogum yapmis olacaktim ve minigim benimle olacakti nasip iste...
RABBIM hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin hepimiz icin

Saolasin umudcum insan birilerinden referans almak istiyor illaki tabi ki nasib ama enazindan gozgore gore kotu bilinen bi yere gitmek istemiyor
Sende suan eski gunleri dusunup uzme kndini en guzel zamani gelince nasib edecek Rabbim insallah

canim gayet guzel
sayi az o da hallolmasi en kolay olani
asilama icin cok uygun degerler

fsh dusuk sayi da ondan dusuk fsh artinca artacaktir

bence heran hersey olabilir:)

iyiki fsh a baktirmissiniz bu arada

Son düzenleme:
4 ml
1ml/9,800,000
Yavaş hareketli%20

Morfoloji%1

maşallah Rabbim daha da çok artırsın, tez zamanda bebişini nasip etsin inşallah..:nazar:

4 ml
1ml/9,800,000
Yavaş hareketli%20

Morfoloji%1

merhaba canım değerler gayet güzel iler hızlı çok iyi canım senin progesteron geyet güzel hatırlarsan benim 19 du hamile olduğumda seninde süper valla sende hamile olabilirsin bence önceden kaç çıkıyordu senin progesteron ? gebeliğin 4-5. haftalarında 15 ve üzeri progesteronun yeterli olduğunu söylüyor doktorlar. İnşalllah canım hamilesindir. ateş tablon nasıl ?

Back
X