Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
muesimmm canım arkadaşım tedaviniz hayırlı uğurlu olsun
eşinin ikna olması bile çok güzel
inşallah herşey çok güzel olacak

Sağol ronya'm canım arkadaşım inşallah güzel olur.
Geçen yıl kullandığı ilaçlar vitaminler yan etki yapınca tedaviye yanaşmıyordu artık.
Ama çok şükür yaşadıkça görüyor anlıyor.
İnşallah bu sefer tedaviye yanıt verir vücudu.

muesım hayırlı olsun bakalım sızın de tedavınız
ınsallah esının sonucları guzel cıkarda hemen bıseyler yapmaya baslarsınız sızde

umutu hep olumlu duydum bakalım bızde bı gıdelım olmazsa neler dıyecekler
esımın spermıyogram yapılsın bakalım hele

oldu şükür Allahıma melisela..
sen de 20.haftadayı bitirmişsin:nazar:
bir hamiş olarak misafir menün az geldi....:56:

öylemi :( napalım artık idare edicez :) benim canım pek bişi çekmediği için yeter bu kadar :)))

kız senın esınınde mı gecesı gunduzu bellı degıl Allah yardımcınız olsun valla

melıselam ben genelde tatlım kuru bıseyse yogurtlu salata yapmayı tercıh edıyorum hersey kuru kuru olmasın dıe

klasık makarna salatasını bulgurla yada mınık kuskus makarnayla yapınca daha yıyımser oluyor
veya onun dısında bır akadas gecen gun kek kalbında yapmıs patatesı haslamıs ezmıs kalıbındıbıne
uzerıne havuc rendelemıs uzerıne de bezelye vs koymus sonra kalıptan cıkarıp kek gıbı kesıp uzerıne yogurt gezdırmıs
suna benzıyordu yogurtlusu Ye Dua Et Sev: KEK KALIBINDA SALATA

ayyy lorkem neler var ya, benim görsel sunuşum sıfır valla :) çok beceriksizim bu konuda, Allah ne verdiyse yapacam gari..beğenen beğenir, beğenmeyen oturur gider :)) duysalar beni almaktan vazgeçerler galiba..

neyse ben gideyim, yarın yorucu bir gün olacak benim için, temizlik vs..hepinizi kocaman öpüyorum, iyi geceler..

ınsallah esının sonucları guzel cıkarda hemen bıseyler yapmaya baslarsınız sızde

lorkem hayırlı olsun benimde aklımda ki birkaçyerden biri

öylemi :( napalım artık idare edicez :) benim canım pek bişi çekmediği için yeter bu kadar :)))

ayyy lorkem neler var ya, benim görsel sunuşum sıfır valla :) çok beceriksizim bu konuda, Allah ne verdiyse yapacam gari..beğenen beğenir, beğenmeyen oturur gider :)) duysalar beni almaktan vazgeçerler galiba..

neyse ben gideyim, yarın yorucu bir gün olacak benim için, temizlik vs..hepinizi kocaman öpüyorum, iyi geceler..

yap canım ya ıcınden ne gelıyosa hıc zorlama bencede
bende sunum bılmem bole netten bakınca masallah dıyorum mıllete aynen

Sağol Lorke'm amin inşallah ekim den bu yana çok güzel şeyler olmaya başladı hayatımda 2012 de inşallah hayırlısıyla bende burada sizlere yazarım hamiş haberimi....
:49::49::49:

Sizinde hangi merkez hakkınızda hayırlısıysa o olur ve oradanda memnun kalırsınız inşallah,
gönül doğaldan yana hep ama olmazsada
tüpte hemencik tutar inşallah.
ekintoşa bir gelin doğurursun hayırlısıyla inşallah...
:emir_bebek:

amin canım.
sizde adım atmışsınız tedavi için...inşallah tez vaitte sonuç alırsınız:)

Evet ekintoşum inşallah sabırsızlıkla bekliyorum...
:49:

Son düzenleme:
Sağol Lorke'm amin inşallah ekim den bu yana çok güzel şeyler olmaya başladı hayatımda 2012 de inşallah hayırlısıyla bende burada sizlere yazarım hamiş haberimi....

İnşallah sizde memnun kalırsınız gönül doğal olsun inşallah ama olmazsada
tüpte hemencik tutar.
Artık ekintoşa bir gelin doğurursun hayırlısıyla inşallah...

ayy valla benım kızım da kıymetlı olur ekıntos dusunsun artık bakalım gerısını :27:

bende tam tersi biri yapsın ben süslüyeyim.sofra hazırlamaya bayılırım :56:

aynı benım kardesım o da oyledır susler pusler

Lorke kızı verirken başlık parası istersin gelin çok masraflı geldi diye süt parası derler ya bazı yörelerde ayy bizimde vitamin parası olur adı :9:

Lorke kızı verirken başlık parası istersin gelin çok masraflı geldi diye süt parası derler ya bazı yörelerde ayy bizimde vitamin parası olur adı :9:

valla ole ama bakarız duruma gore devlette tup tutarsa daha az alırız o vakte kadar kendılıgınden olursa soz ekıntosuma bısey ıstemıcem
ama olurda ozele tupe kalırsak benım kızı zor alırlar valla :27:

Sizinde hangi merkez hakkınızda hayırlısıysa o olur ve oradanda memnun kalırsınız inşallah,
gönül doğaldan yana hep ama olmazsada
tüpte hemencik tutar inşallah.
ekintoşa bir gelin doğurursun hayırlısıyla inşallah...

ay yerim ben lorkenin kızını:)))
bilirim kıymet merak etme:34:.........................................

saolasın aruna
pekı o bı kac yerden dıerlerı nereler hıc bılgım yok benım valla

cnm aslında bütçem olsa amerikanı düşünüyordum imkansız denilen akrabam 41 yaşında hemde doğal yoldan oldu ıvy var birde bir dr var prof özeldan yazarım arkadaşım 17 yıldır çikolata kisti hastası o ilk seferde tüp tuttu devlet düşünmüyorum çünkü aşılama yaptırmayacağım direk tüp yapmadıkları için

Back
X