Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla geçen eşim bebek olsun diye yaptıklarımz ve bu bebeğe yaptığımız masrafı şöyle yuvarlak hesap söyledi de..................
:53:

cnm aslında bütçem olsa amerikanı düşünüyordum imkansız denilen akrabam 41 yaşında hemde doğal yoldan oldu ıvy var birde bir dr var prof özeldan yazarım arkadaşım 17 yıldır çikolata kisti hastası o ilk seferde tüp tuttu devlet düşünmüyorum çünkü aşılama yaptırmayacağım direk tüp yapmadıkları için

ıvı benim yarım kalan tüpün merkezi.şişlide
yeni bi yer oradansa umut derim ben.

Hamis arkadaslarim,akil verin bana,kasik agrilarim var,biraz once baya siddetli geldi ama yatip dinlenince gecti?
Normal mi sizce?
Rahim buyudugu icin olabilir mi?
Allah'im insallah bebegim iyidir.

ayyy hele sen beni az önce görseydin sanki dişleri çıktı ısırıyo yani öyle bi hareketlenme olduki kasıgımda ayyy ayyyy diye bagırttırdı beni vallaaaaaaaa:30::30::30::30::30:

geldimmm dusumu aldim kocisi yolladim vee geldim...
ekintos tamam tamam yok depresyon benimkisi yorgunluktan ole oldu....
lorkemm canim sorma bizim kari koca gecemiz gunduzumuz belli degil...birimiz eve gelirken birimiz ise gidiyoruz eee bebegimiz olmuyor bolelikle denk gelemiyoruzki...
muesim cikolata kiz bende iyiyim iste nobetten eve evden nobete yogun bir kosturmaca bugunumuze sukurler olsun...s

valla geçen eşim bebek olsun diye yaptıklarımz ve bu bebeğe yaptığımız masrafı şöyle yuvarlak hesap söyledi de..................
:53:

Doğrudur canım.
Geçen bir yakınımla konuşuyorum 12 yıl bebekleri olmadı 12. yıllarını doldurdu hamile kaldı.
Diyorki:12 yılda 50 bin lira sadece tedavi için harcadık.

ıvı benim yarım kalan tüpün merkezi.şişlide
yeni bi yer oradansa umut derim ben.

fundam orda yaptı inşallah sonucu hayırlı olur kısa protokol yaptılar o yüzden ilgimi çekti bende prof faruk buyru ya da umuta daha yakınım jinemed de var ama biz erkek infertitisi olduğumuz için umut daha mantıklı

Back
X