Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bugunde benım gunumdu :)
elmalı pasta
su boregı
kuru dolma
sarma
patetes salatası
tursu
aklıma bunlar geldı bunları yaptım

sen baya şey yapmışsın :) kıskandım, ben çok beceriksizim ya, kaç saattir bir elmalı kurabiye ve un kurabiyesi yapabildim, sabahta işte börekle makarna salatası yapcam..yeter sanırsam..geçen ben tanışmaya gittiğimde ilk daireye kısır, börek birde tatlı vardı..

$images555878.webp$images024587999.webp

iyi gecler ekın ıyı geceler enes

$0a67.gif iyi gecler cceylannnnn

esra sen gönder listeyi ben bugün ev hapsinden kurtuldum eşimin zoruyla
markete gidebilirim artık :18:
ya siz benden sonra form doldurdunuz ama benim hala prima hediyem gelmedi
esra ne yapmam lazım tekrar form doldurdum ama hala aramadılar öncekinde aramışlardı
göndercez dediler gelen giden yok :50:

sen baya şey yapmışsın :) kıskandım, ben çok beceriksizim ya, kaç saattir bir elmalı kurabiye ve un kurabiyesi yapabildim, sabahta işte börekle makarna salatası yapcam..yeter sanırsam..geçen ben tanışmaya gittiğimde ilk daireye kısır, börek birde tatlı vardı..

ben sevmıorum gunde kısır falan
bulgur ısını sacma buluorum
yap duzgun bısı
ınsanları hemen sısırıyor :)

elmalı pastamı paylasacam zaten
harıka oluor
ıcıne sadece ben sana yag 1 cay bardagı sıvı yag koyuorum alabıldıgıne un
ne kabartma tozu
ne seker ne bısı
zannedersın pastaneden alınma :)

ayyy kızlar prima bende tam bir hayal kırıklığı oldu, bir sürü kağıt, 4 adet bez, bir pembe kap ne olduğu belli olmayan, şampuan ve çamaşır deterjanı çıktı :( o kadar moralim bozulduki..neyseki bebeğimin 4 adet bezi olmuş oldu :) ben daha hiç bişey almadım, almayıda daha düşünmüyoruz sanki :) hem cinsiyet tam oturmadı, hemde eşim habire bişeye yeltensem erken deyip beni uyuz ediyor :( sizin primalardan ne çıktı ya çok merak ettim..

ayyy kızlar prima bende tam bir hayal kırıklığı oldu, bir sürü kağıt, 4 adet bez, bir pembe kap ne olduğu belli olmayan, şampuan ve çamaşır deterjanı çıktı :( o kadar moralim bozulduki..neyseki bebeğimin 4 adet bezi olmuş oldu :) ben daha hiç bişey almadım, almayıda daha düşünmüyoruz sanki :) hem cinsiyet tam oturmadı, hemde eşim habire bişeye yeltensem erken deyip beni uyuz ediyor :( sizin primalardan ne çıktı ya çok merak ettim..

:1:
aynısı ne bekliyodunki:)))
esraya ilk gelen güzeldi bence bayağı kalabalıktı bak yine gözüm kaldı :1:

merhaba,
sol overimde 2 kist gördü bugün doktor,biri çikolata kistiymiş.1 ay doğum kontrol hapı kullanacağım,tüp bebeğe başlamk için gitmiştik oysa ki.sizce dkh'nın yanında soğan suyu kürtü yapayım mı?
soğan suyuna ne zaman başlanıyordu?ilk aşama 15 gündü hatırladığım kadarıyla,bilgisi olana var mı?

ben sevmıorum gunde kısır falan
bulgur ısını sacma buluorum
yap duzgun bısı
ınsanları hemen sısırıyor :)

elmalı pastamı paylasacam zaten
harıka oluor
ıcıne sadece ben sana yag 1 cay bardagı sıvı yag koyuorum alabıldıgıne un
ne kabartma tozu
ne seker ne bısı
zannedersın pastaneden alınma :)

paylaş o zaman bir ara, merak ettim..sadece bu dediklerinimi koyuyorsun? kurabiye demi? yoksa yaş pasta falan gibimmi?

merhaba,
sol overimde 2 kist gördü bugün doktor,biri çikolata kistiymiş.1 ay doğum kontrol hapı kullanacağım,tüp bebeğe başlamk için gitmiştik oysa ki.sizce dkh'nın yanında soğan suyu kürtü yapayım mı?
soğan suyuna ne zaman başlanıyordu?ilk aşama 15 gündü hatırladığım kadarıyla,bilgisi olana var mı?

bendede vardı 2 ay dkh kullandım gitti dönmesin inşallahh..soğan kürü işe yaramadı benim kistte.
ama onuda yap canım şifa Allahtan.
adetin biter bitmez başla 15 gün iç

paylaş o zaman bir ara, merak ettim..sadece bu dediklerinimi koyuyorsun? kurabiye demi? yoksa yaş pasta falan gibimmi?

yas pasta deıl kız
bldıgın elmalı pasta kurabıye gıbı olan
ustune pudra sekerı koyyoruz yha
ondan

1 sana yag
1 cay bardagı sıvıyag
alabıldıgıne un

elmasının ıcınede tarcın bıraz pudra sekerı

Back
X