Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belli olmaz kız onların zamanında akrabalık falan kalmaz belki eşim diyorki kızımı ben nasıl vericem :)) bende dedimki belli olmaz belki o zaman onlar karar verip ziyarete gelirler biz evlenmeye karar verdik nikahımıza bekleriz diye

:9::9::9::9::9::9::9::9:
ayyy allah öyle günler yaşatmasın kız zor olur anne baba rızasıyla olsun inşallah yaa bende dayanamam:27:

sezeryan olacaksan hiç korkma okdar kolayki ben hala inanamıyorum meğer kafamda ne kdar büyütmüşüm

eklede bakalım cicilerine bide yeni bir site buldum orayada bak güzel markaların günlük indirimleri oluyor
çapkın oğlum uyuyor 5 dk 10 dk bir uyanıyor huzursuz gözleri kapalı ama göz bebeği fıldır fıldır dönüyor içnde

canım hepsi bi gelsin ekleyecem şimdi görmemiş gibi tek tek eklemeyim:1::1::1:
hangi siteymiş faceden yaz canım burdan yazma ben uyanana kadar bişey kalmaz:27::27::27:
ayyy ne fena oluyor bu bebişler yaa uyurken bile fıldır fıldır hee çapkıınn bide uyanık olsa demekki yandı topigimizin kızları:9::9::9:

belli olmaz kız onların zamanında akrabalık falan kalmaz belki eşim diyorki kızımı ben nasıl vericem :)) bende dedimki belli olmaz belki o zaman onlar karar verip ziyarete gelirler biz evlenmeye karar verdik nikahımıza bekleriz diye

hadi seninki kız babası benimkine ne demeli
oğlum seni nasıl veririm kızlara vermem ben seni kızlara diyor

geçiyo artık canım çok az kaldı iyiyim çok şükür çeklerle aldım canım alt açma bezi aldım zıbın takımı aldım nevresim takımı aldım:1::1::1::1:
siz napıyosunuz bakıyım çapkın oglunla:1:

ben daha bi çöp almadım kızıma valla şimdi vicdan yapcam. kardeşlerim ufak tefek bişeyler aldı zıbın pijama takımı fırfırlı elbis biberon emzik bide kuzu patik

canım hepsi bi gelsin ekleyecem şimdi görmemiş gibi tek tek eklemeyim:1::1::1:
hangi siteymiş faceden yaz canım burdan yazma ben uyanana kadar bişey kalmaz:27::27::27:
ayyy ne fena oluyor bu bebişler yaa uyurken bile fıldır fıldır hee çapkıınn bide uyanık olsa demekki yandı topigimizin kızları:9::9::9:

niye kız görmemişiz işte :)
sorma gözler kapalıykende fıldır fıldır

hadi seninki kız babası benimkine ne demeli
oğlum seni nasıl veririm kızlara vermem ben seni kızlara diyor
kız senin oglanı kimse tutamaz az daha büyüsün babası aklından bile geçirmesin :)))
ben daha bi çöp almadım kızıma valla şimdi vicdan yapcam. kardeşlerim ufak tefek bişeyler aldı zıbın pijama takımı fırfırlı elbis biberon emzik bide kuzu patik
kız bende para verip sadece 5 tl ye atkı aldım gerisi çeklerle:23::23::23::23:
güle güle giysin seninkinin ihtiyaçları bitmiş nerdeyse:))

sezeryan olacaksan hiç korkma okdar kolayki ben hala inanamıyorum meğer kafamda ne kdar büyütmüşüm

eklede bakalım cicilerine bide yeni bir site buldum orayada bak güzel markaların günlük indirimleri oluyor
çapkın oğlum uyuyor 5 dk 10 dk bir uyanıyor huzursuz gözleri kapalı ama göz bebeği fıldır fıldır dönüyor içnde

sezeryende ilk zamanlar zor oluyormuş eğilip kaklmak bebeğe bakmak kısmet ya sağlıkla o günlere gelelimde

kız senin oglanı kimse tutamaz az daha büyüsün babası aklından bile geçirmesin :)))

kız bende para verip sadece 5 tl ye atkı aldım gerisi çeklerle:23::23::23::23:
güle güle giysin seninkinin ihtiyaçları bitmiş nerdeyse:))
adam bana nasıl kapıldıysa oğluda öyle olcak zannediyor naptıysam bende anlamadım

sezeryende ilk zamanlar zor oluyormuş eğilip kaklmak bebeğe bakmak kısmet ya sağlıkla o günlere gelelimde

şaka bi tarafa tabiki sevsinler sevilsinler bunlar harika şeyler ama allah hayırlı namuslu insanlarla karşılaştırsın kötülükler onlardan uzak olsun

ilk 2 gün zor sadece o da çok değil
zaten 3. gün mucize bir şekilde iyileşiyorsun
benim öyle oldu en azından
tabi kişiden kişiyede değişiyordur
ama birazda kendini bırakmayacaksın
iyileşecem bebeğime kendim bakacam diyeceksin

ayrıca amin Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hayatlarının her döneminde

adam bana nasıl kapıldıysa oğluda öyle olcak zannediyor naptıysam bende anlamadım

ilk 2 gün zor sadece o da çok değil
zaten 3. gün mucize bir şekilde iyileşiyorsun
benim öyle oldu en azından
tabi kişiden kişiyede değişiyordur
ama birazda kendini bırakmayacaksın
iyileşecem bebeğime kendim bakacam diyeceksin

ayrıca amin Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hayatlarının her döneminde

seni gidi seniii naptın adama allah bilir:27::27::27::27:
kız dedigin yer çok güzelmiş uygunmuşta fiyatı özellikle emzirme atletlerinin niye burda çek vermiyoki yaaaa:26::26::26:
sen aldınmı burdan hiç bişey

lorke teyzesi kısmetse kızımız 21 martta geliyor :nazar:
Ronyammm çok guzel bir gun olur ınsallah senın ıcın .. muhakkak haberını almaya calısacagım ..

lorkem güzel arkadaşım çok saol,inşallah tedavimiz sonu bol bebişli olur:))
tüp sürecimi anlatmamı??
mesela bugün usg çekildi güzel buldu,150 ünite purogon başlattı ben az diye itıraz ettim ama bakalım ne olacak:))
masallah yagmurum bu sefer hersey cok guzel olacak ınsallah senın ıcın .. dualarımız senınle ...

Gtnaydin kizlar.
Benim icin guzel dileklerde bulunan,sevincimi paylasan tum arkadaslarima tesekkur ederim.

günaydın kızlar...
YAĞMURUM inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin bize sonuda güzel olucak ben çok inanıyorum buna :34:

RONYAMM doğumuna çok az kalmış şimdiden seni heyecan basmıştır ben bile sizlerin doğumu yaklaşınca heyecanlanıyorum
inşallah rabbim hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin kızınla eviniz dahada şenlensin :emir_bebek:

kızlar bu arada benim hormon sonuçlarım çıkmış anlayanların dikkatine :))
TSH 1.17
SERBEST T4(FT4) 12.97
FOLLİKÜL STİMULAN HORMON 2.37

menopoz mlu/ml -->30
foliküler faz 1.8 -10.5
luteal faz 1.0-8.0
mid-cycle 4.5-18.0

LH 3.04
PRL(PROLAKTİN) 12.65
E2 141

menapoz pg/ml --<82.00
folilüler faz 57.00-227.00