Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar... Ben de 1.5 yıllık evliyim, neredeyse bu zaman zarfında hiç korunmadık ama bebek sahibi olamadık. Geçen haftalarda ZTB'a gittik, ben de bir sıkıntı çıkmadı ama eşimin sperm sayısı az (16 milyon civarı) ve mofrolojisi düşük (% 7, Kruger'e göre). Dr. deneyin biraz daha, aşılama yoksa tüp bebek tedavisi demiş.Önce moralimiz çok bozuldu, özellikle eşimin. Ben ona destek olmaya çalıştım. Dr. Trental ve Evicap verdi. Ben de1 haftadır ona keçiboynuzu kürüne, bana da incir kürüne başladım. Yarın mübarek cuma, inşallah Meryem Suresini okuyacağım, onu da bu sitede bir arkadaştan duydum. Bir de "Ya Bari'u, Ya Musavvir, Ya Halık" ismi şeriflerini bol bol okumak lazımmış.Hem fiili, hem kavli dua ile Rabbimden bebeğimizi diliyorum ve bizim gibi dileyen tüm siz sevgili arkadaşlarıma da dua edeceğim. Sevgiler...

sayiniz cok kotu degil bizim daha dusuk biraz sabir gerekiyor insallah dualarin ve ilaclarla sayiniz yukselir

slm kizlar moralim cok bozuk bugun esim ilaclara basladiktan sonraki ilk testini verdi pazartesi sonuc alacagiz evden goturduk ve gec kaldi biraz yarim saati gecti yani buyuk ihtimal dusuk cikacak sonuclar :(((

Lorke cim ne tarafa gideceksiniz peki bellimi hangi eyalet oldugu?

insallah banada ugurlu gelirr:)))
ben de hep soruyum diyodum
slm kris ceylan ne haberr

kızlar california Losangeles ta olacagım ben ınsallah esım de san clemetede işi yine CA da ama en az 1.5 saat arası ve onun işi olduğu ıcın h içi ayrı takılıcaz
kızlar iyi akşamlarrrrrr
benim adetim 2 gün gecikti ilk kez karnım ağrımıyor
çok ilginç ama ağrımıyor maşşallah
adette gelmiyor
daha test yapmayacam ama bir sorum olacak
ben crinone jel kullanıyorum
acaba o geciktirmiş olabilirmi kızlar fazla kapılmakta istemiyorum ne dersiniz

sevser o jel progestan ıcerıyor o da bazı ınsnlarda bı kac gun gecıkme yapıyor sanırım ınsallah gecıkmen hayırlı sebeptendır ama bı kac gun daha bekle bakalım
bıde jel kalıntı olusturdugu ıcın ıcerde bende reglın sokulmesı de gecıkmıstı belkı ondan da olabılır

slm kizlar moralim cok bozuk bugun esim ilaclara basladiktan sonraki ilk testini verdi pazartesi sonuc alacagiz evden goturduk ve gec kaldi biraz yarim saati gecti yani buyuk ihtimal dusuk cikacak sonuclar :(((
yanı yarım saatı ne kadr geccıktırdınız bılmeıyorum ama bellı olmuyo bole ıslerde bazı erkeklerın spermlerı daha cabuk bozulabılıyo o yuzden sayınızı dusuk cıkarsa bence bıraz bekleyıp testı tekrarlyın

kızlar california Losangeles ta olacagım ben ınsallah esım de san clemetede işi yine CA da ama en az 1.5 saat arası ve onun işi olduğu ıcın h içi ayrı takılıcaz

sevser o jel progestan ıcerıyor o da bazı ınsnlarda bı kac gun gecıkme yapıyor sanırım ınsallah gecıkmen hayırlı sebeptendır ama bı kac gun daha bekle bakalım
bıde jel kalıntı olusturdugu ıcın ıcerde bende reglın sokulmesı de gecıkmıstı belkı ondan da olabılır

yanı yarım saatı ne kadr geccıktırdınız bılmeıyorum ama bellı olmuyo bole ıslerde bazı erkeklerın spermlerı daha cabuk bozulabılıyo o yuzden sayınızı dusuk cıkarsa bence bıraz bekleyıp testı tekrarlyın

40 dkya yakin galiba neyse yapacak bisey yok
bu arada vizeniz cikmis tarihte belli galiba iyi gezmeler simdiden

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥
[/QUOTE

AMİİİİİİİİN! Allah razı olsun...

Son düzenleme:
slm kızlar,ben yazıp çıkıyım hemen..biz aynıyız yorgunnnnn.....:))))))))))))))

lorke şu amerika işinin ayrıntılarını bi yaz bana özelden merak ettim nerden çıktı....neden ayrı şehirlerdesiniz....

bilgem cinsiyet belli olmadı mı daha ,ceylan naptı??????????????

yağmuru çok merak ediyorum tüpe mi başlıyor?

Dr.lar pek olumlu yaklaşmıyorlar, neden böyle yapıyorlar bilmiyorum. Allah diledikten sonra herşey olur. Hepimize Rabbim şifa versin, sevgiler...

evrim ben uzun kalamıyorum pek topikte ama sayınız ve morfolojiniz gayet güzel...vitamin desteği ile sayıyı artırın yeter.

proxseede başlayın sayı artsın....omega 3,largınıne ile destekleyin...

beslenmeyede dikkat edin....

herkese merhaba ve hayırlı cumalar arkadaşlar..herkes iyidir inşAllah..

Mues seni merak ediyorum canım, yumoşlar toplanmış, sonuçlar inşAllah iyidir, yazmamışsın merak ettim..Allah'ım hayırlısını nasip etsin size, dualarımdasın..

herkesi kocaman öpüyorum, lorkem canım ne zaman gidiyorsun? sana şimdiden hayırlı yolculuklar..

Bende artık vakit öldürüyorum iş yerinde :)) 23ünde ayrılıyorum nasip olursa ve Ankara'ya geçiyorum..

ya kızlar ben sizi faceden takip edemiyorum ...şimdi bir göz attım mues un opusu olmuş,ne zaman transfer.hadi inşallahhhh mues Rabbim yardımcın olsun.:16:

herkeze hayırlı cumalar diliyorum. umarım herkez iyidir. bugün mübarek gün, yüce Rabbimden diliyorum tez zamanda bebek sahibi olmak isteyen biz bütün çiftlere allah hayırlı bebekler ihsan etsin. amin...

lorke şu amerika işinin ayrıntılarını bi yaz bana özelden merak ettim nerden çıktı....neden ayrı şehirlerdesiniz....

merhaba canım,ewet tüpe başladık,inşallah hayr haberimi vereceğim:)))

evrim ben uzun kalamıyorum pek topikte ama sayınız ve morfolojiniz gayet güzel...vitamin desteği ile sayıyı artırın yeter.

proxseede başlayın sayı artsın....omega 3,largınıne ile destekleyin...

beslenmeyede dikkat edin....

Teşekkür ederim ekintos, sözlerin umut veriyor gerçekten!!!! Yiyeceklerimize daha da dikkat ediyoruz, bakalım, kısmet. Sevgiler...

ekıntosum esımın ısı var orada ama o yanında bı ıs arkadasıyla egıtıme gıdecek bende takılıyorum peslerını aramızda 1.5 saat olacak cunku ben onalrın kaldıkları yerde kalmak ıstemıyorum hem etrafında bıseycık yok hem yalnız olucam aksama kadar
o yuzden bende onun kuzenı ve arkadasım losangelesta onların yanında kalıcam esımden cuma pazar gelecek bıde son ıslerı bıtınce 3-4 gun ekledık bırlıkte gecırıcez o kısmınıda

ekıntosum esımın ısı var orada ama o yanında bı ıs arkadasıyla egıtıme gıdecek bende takılıyorum peslerını aramızda 1.5 saat olacak cunku ben onalrın kaldıkları yerde kalmak ıstemıyorum hem etrafında bıseycık yok hem yalnız olucam aksama kadar
o yuzden bende onun kuzenı ve arkadasım losangelesta onların yanında kalıcam esımden cuma pazar gelecek bıde son ıslerı bıtınce 3-4 gun ekledık bırlıkte gecırıcez o kısmınıda

şimdiden iyi yolculuklar canım.
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah oralardan:emir_bebek:

insallah banada ugurlu gelirr:)))

ben de hep soruyum diyodum
slm kris ceylan ne haberr

iyiyim canim senden nehaber

esim test verdi ml de 200 bin cikti :(( kaan hoca klomen e menagon da ekledi bakalim ne olacak
ama su var reglim 2 gun gecikti:) bu ay ilk defa calistik bakalim kismet:)) ama bu sayilarla isimiz zor

iyiyim canim senden nehaber

esim test verdi ml de 200 bin cikti :(( kaan hoca klomen e menagon da ekledi bakalim ne olacak
ama su var reglim 2 gun gecikti:) bu ay ilk defa calistik bakalim kismet:)) ama bu sayilarla isimiz zor

iyiakşamlar kris
canım menagon iğne değil mi.
neden test yaptırmıyorsun.
hiç gecikme olmuşmuydu.

Back
X