Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi aksamlar canim benim

evet menagon igne kaan hoca esime verdi kullanmasi icin

test yapicam birazdan ama cikmaz ki daha cikarmi

varsa tabi:)

gecikme olmamisti en son gecikmemde hamileydim iste:)

ah canım sen bence hamilesin .:emir_bebek:
hadi bir test yap .bizide merakta bırakma lütfen.
iki gün geçmiş.inşallah çıkar.

nasilsiniz kizlarrr gecmisi okudum geldimm

MUESIM canim transfere az kalmis canim yaa RABBIM gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin INSALLAH...

YAGMURUM yagmur yureklim tedaviye baslamis heyecanla mutlu gunu bize hamileyim dedigin gunu bekliyorum canim...

RONYAMM kara kizin 21 martta geliyomus az kaldi yaa ne cabuk gecti zaman hadi bakalim geri sayim basladi sonn 19 gunn

SEVSERIN de adeti gecmis INSALLAH hamilesindir canim yaa RABBIM hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin...

KRISIM canim sende hamilemisin yoksa hbb abla olacak INSALLAH...canim hayirlisi INSALLAH..

aklima gelenler bunlarr ee topic yine sessiz tedavide olup ismi aklima gelmeyen arkadaslarim RABBIM hayirlisiyla sizin bizim hepimizin yuzunu guldursun INSALLAH...

bana gelince bi degisiklik yok nobetler hastalar ben bole iste...bu ayda bise yok tabiki zaten umudumda yoktu benim idrar yolu enf. mantarim bu ay korunduk resmen :)) cocuk isterken korunmak komik oldu ama oldu isteee....

nasilsiniz kizlarrr gecmisi okudum geldimm

MUESIM canim transfere az kalmis canim yaa RABBIM gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin INSALLAH...

YAGMURUM yagmur yureklim tedaviye baslamis heyecanla mutlu gunu bize hamileyim dedigin gunu bekliyorum canim...

RONYAMM kara kizin 21 martta geliyomus az kaldi yaa ne cabuk gecti zaman hadi bakalim geri sayim basladi sonn 19 gunn

SEVSERIN de adeti gecmis INSALLAH hamilesindir canim yaa RABBIM hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin...

KRISIM canim sende hamilemisin yoksa hbb abla olacak INSALLAH...canim hayirlisi INSALLAH..

aklima gelenler bunlarr ee topic yine sessiz tedavide olup ismi aklima gelmeyen arkadaslarim RABBIM hayirlisiyla sizin bizim hepimizin yuzunu guldursun INSALLAH...

bana gelince bi degisiklik yok nobetler hastalar ben bole iste...bu ayda bise yok tabiki zaten umudumda yoktu benim idrar yolu enf. mantarim bu ay korunduk resmen :)) cocuk isterken korunmak komik oldu ama oldu isteee....

yok canimin ici degilim hepi topu 200 binmis nasil olayim:)

klomen surunduruyor suan bizi

kris yoksaa :53:

ee emzırme ısını ne yapacaksın bıraktırabılecek mısın

gonlunden ne gecıyorsa o olsun ..

tek cızgı gec döllenmedendır bence de :)

Burda neler oluyor yaaaa
krisim inşallah 2 bebeişin yoldadır inşallahhhhhhhhh

yağmurum tedavin hayırlı olsun ve bu kez olsunnnnn inşalllahhhh
ben yine aynı bugün adetin 9.günü ve ov. testi pozitif yani yine erkenden yumurtlıcam 10,.gün bu ayda progestan kullansammı bilmiyorum bişi diyin bana

kris yoksaa :53:

ee emzırme ısını ne yapacaksın bıraktırabılecek mısın

gonlunden ne gecıyorsa o olsun ..

tek cızgı gec döllenmedendır bence de :)

canim emzirebiliyormusum kesmeme gerek yokmus
ama 4. aydan sonra sut azaliyomus sanirim

bakalim kismet :)

sen nasilsin nasil gidiyor?

Burda neler oluyor yaaaa
krisim inşallah 2 bebeişin yoldadır inşallahhhhhhhhh

yağmurum tedavin hayırlı olsun ve bu kez olsunnnnn inşalllahhhh
ben yine aynı bugün adetin 9.günü ve ov. testi pozitif yani yine erkenden yumurtlıcam 10,.gün bu ayda progestan kullansammı bilmiyorum bişi diyin bana

yok canim ya benimkisi hayal
baksana degerlerimize nasil olsun
hbb belkide ilk ve son du

canim emzirebiliyormusum kesmeme gerek yokmus
ama 4. aydan sonra sut azaliyomus sanirim

bakalim kismet :)

sen nasilsin nasil gidiyor?

anladım ben emzıremıyorsun dıye bılıyordum bak

benım nasıl gıtsın bı koşuşturmaca bır yorgunluk..

kolıkiz zor gunlerı yavas yavas atlatıyoruz bkaalım

bize umidi savasmayi mucadeyi ve basarmayi ogreten sensin krisim sen 2, bebegi hatta bu gidisle 3, bebegide yaparsin canim...
asil benim durum kritik :))

yok oyle deme sen en kisa zamanda hamile kalacaksin

mucadele icin cok gucum yok hbb bitirdi butun gucumu bakalim hayirlisi insallah

insallah kizin olur ve gozleri sana benzer

Back
X