Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende ne yazmışım öyle küşüden küşüye diye:)))
hıımm demekki ondan çok acıdı iyi yapmışsın o zaman geçmiş olsun açıkmı peki tüpler

Allah'a şükür açık....

Eşimin spermlerinin hareketliliğinin artması lazım işte....

Proxeed plus diye bişeyden bahsediliyor bilginiz var mı bu konuda?

Allah'a şükür açık....

Eşimin spermlerinin hareketliliğinin artması lazım işte....

Proxeed plus diye bişeyden bahsediliyor bilginiz var mı bu konuda?

evet canım burdaki herkes kullandı nerdeyse bizde kullandık ama biraz pahalı oldugu için ancak 2-2 buçuk ay ancak kullandık bide arginmax men var o daha uygun proxeed alamazsanız bunuda alabilirsiniz ileri hızlısı kaçki eşinizin:26:

evet canım burdaki herkes kullandı nerdeyse bizde kullandık ama biraz pahalı oldugu için ancak 2-2 buçuk ay ancak kullandık bide arginmax men var o daha uygun proxeed alamazsanız bunuda alabilirsiniz ileri hızlısı kaçki eşinizin:26:

% 6 canım... Sizin kaçtı?

Doktorlar en az %25 olması lazım diyorlar....

Allah bana da burdaki diğer isteyen tüm arkadaşlara da en kısa zamanda hayırlısıyla hamilelik ve hepimize sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı nasip etsin İnşaallah....

bende bugün hastalandım kaçmayıp bu ay yaptırmalıyım anestezili yaptıracağım şimdide anesteziden korkuyorum :43:

ulen aruna sende çok korkkakmışsın kız anestezinin nesinden korkuyon yaptırda kurtul bir an önce önüne bak güldürdün beni haa benim gibi olsan o zaman hiç çektirmezdin desene bana kaç kez çektiler olmadı hemde ardarda bütün şırıngaları boşalttı içime ertesi ay bi daha çagırdı sen kesin gitmezdin galiba öbür aya:)))

% 6 canım... Sizin kaçtı?

Doktorlar en az %25 olması lazım diyorlar....

Allah bana da burdaki diğer isteyen tüm arkadaşlara da en kısa zamanda hayırlısıyla hamilelik ve hepimize sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı nasip etsin İnşaallah....

amiinnn inşallah bizim ameliyat öncesi %11 falandı ameliyattan sonra hep aynı hastanede yaptırdık 0 çıktı ameliyattan 11 ay sonra farklı bi hastanede yaptırdık% 17 çıktı 1 ay sonra falanda hamile kaldım takiple

ulen aruna sende çok korkkakmışsın kız anestezinin nesinden korkuyon yaptırda kurtul bir an önce önüne bak güldürdün beni haa benim gibi olsan o zaman hiç çektirmezdin desene bana kaç kez çektiler olmadı hemde ardarda bütün şırıngaları boşalttı içime ertesi ay bi daha çagırdı sen kesin gitmezdin galiba öbür aya:)))

kesinlikle ceylanım ben çok korkağım 1 yıl öncesine kadar iğnede bayılıyordum artık her ay alına alına mızmızlanıyorum başım dönüyor ama bayılmıyorum anestezi hani damara iğne olayı korkutuyor

Back
X