- Konu Sahibi boncukboncuk
- #111.981
Fayda gördünüz mü canım?
cnm bizim 40 milyondan 80 milyona çıktı şimdi 70 milyon klomen proxed plus ve birçok vitaminle eşimde rahatsızlık çıktı 2 aydır tedaviyi kestik zaten bende sorunlar başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fayda gördünüz mü canım?
iyiyim canim senden nehaber
esim test verdi ml de 200 bin cikti( kaan hoca klomen e menagon da ekledi bakalim ne olacak
ama su var reglim 2 gun gecikti:) bu ay ilk defa calistik bakalim kismet:)) ama bu sayilarla isimiz zor
ınsallah antalyam donmeden 5 gun once regl gunum suankı hesabıma gore hayırlısı bakalımşimdiden iyi yolculuklar canım.
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah oralardan![]()
Rabbım ızın zor olan bısey yoktur krısım .. sayı falan bahane ınsallah hayırlı zamanda 2. mujdeyı verırsıniyiyim canim senden nehaber
esim test verdi ml de 200 bin cikti( kaan hoca klomen e menagon da ekledi bakalim ne olacak
ama su var reglim 2 gun gecikti:) bu ay ilk defa calistik bakalim kismet:)) ama bu sayilarla isimiz zor
Burda neler oluyor yaaaa
krisim inşallah 2 bebeişin yoldadır inşallahhhhhhhhh
yağmurum tedavin hayırlı olsun ve bu kez olsunnnnn inşalllahhhh
ben yine aynı bugün adetin 9.günü ve ov. testi pozitif yani yine erkenden yumurtlıcam 10,.gün bu ayda progestan kullansammı bilmiyorum bişi diyin bana
boncugum nasılsın ya valla bende ozledım muhabbet etmeyı .. artık bende gunde 1-2 kez ugruyorum genelde dısarlarda falan oluyorum .. oglunun masallahı var oguz beyımız buyuyor uslanıyor demekkıkrisim baş başa kaldık....
Şimdi Ronyam, Merim, Pamukum, Yagmurum, Lorkem, Bilgem,Esram, Ekintos, Ekin ve diğer kızlarda olsa dadından yenmezdi beeee burassı:))))
hee valla gezmelerde hamıle kalıp haberını almak tam benlıkoh lorkemede yakışır birde hamiş oluyormuş hadi inşallah
hayırlısıyla inşallah canımİyi geceler Edanurlu. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin bize, sevgiler...
kanıtlı dimi kız testimi bile saklıyorum
:
iyi geceler canım allah rahatlık versin![]()
Gunaydin kizlar.
Bugun cok yogunum aksama misafir gelicek.
Hazirlik yapmam lazim.
Annem gelicekte yardim edecek Allah'tan.
Hepinizi cok opuyorum.
yağmurum hayırlı olsuncnm benim tedavin nerde oluyor tüpten önce rahim filmi çektirdin mi
Herkese merhabalar şekerlerim.
Bugün transferimiz gerçekleşti.
Ultrasonda görünce çok duygulandım ağladım.
İlaçların etkisiyle heralde hala aklıma gelince ağlayasım geliyor gözlerim doluyor.
İnşallah herşey çok güzel olur.
Test tarihimiz 13 mart
ceylan mues nasılsınız????????????
muess ne yaptın tatlım ,kaç yumuoşun oldu,transferin ne zaman?
canım transferim bugün oldu...
Toplam 11 tane toplanmıştı
8 i olgun çıkmıştı 6 sı döllenmiş.
Bugün de transfer edildi
Senin opu ne zaman?
![]()
oyyyy oyyyyyyyy şimdi benim arkadaşımın bebişi göbüşündemi???
annesinemi tutunacak kerata:)))
inşallah muesim hayır haber veririsin:)))
bu arada muesim ilaç dozun neydi,kaç ünite iğne vuruldun ve ne kullandın???
tatlım benımişlem iptal edildi,dok devam edelim dedi ama biz istemedik ,önde giden 4 yumurta vardı diğerleri küçüktü,o yüzden iptalini istedik,kısmetse adetimin 21 günü gideceğim uzun protokole geçebiliriz:))
ilk başta çok üzüldüm gözlerim doldu,ama sonra zaman geçtikçe var dedim bundada bir hayır,geç gelsin de güç olmasın dedim:))
kaç ünite iğne vuruluyorun tatlım:???
eşime bu arada daha fazka keçiboynuzu kürü verebilirim ,daha faydalı ve etkili olur:)
ahhh yawrum Rabbim emeğini boşa çevirmesin ,inşallah:=) amin:)
İviiit iviit
İnşallah tutunur sımsıkı =)
Gonal f vuruldum canım 6 gün 150 ml.
Son 3 gün cetrotide.
7. günü çatlatma iğnesi 2 adet göbekten vuruldum adını hatırlamıyorum.
Opudan sonra crinone jel kullanmaya başladım.
Bugün transferden önce kalçadan iğne yaptılar tutunması içinmiş.
Estrofem isminde bir hap verdiler bugün.
Jele sabahları sıkmaya devam edicekmişim.
Bu hapıda sabah akşam kullanıcakmışım.
Son olarakta salı günü gene göbekten bir iğnem var.
Delik deşik oldum yağmur'um anne olmak ne zormuş.
Annemin kıymetini birkez daha anladım daha anne olmadan.....
Doğru söylüyorsun birtanem bundada vardır bir hayır.
Belki böyle daha iyi olucak.
Bilgem de uzun protokoldü şimdi paşamız olucak
Hayırlsıyla sağlıcakla seninkide gelicek inşallah...
ahhh yawrum Rabbim emeğini boşa çevirmesin ,inşallah:=) amin:)
bende 150 ünite puregon vuruldum ama olmadı malesef bu ay önden gidenler bayağı ileride 11 ml di,diğerleri 5 lerde kaldı :))))
amannn hiç üzülmedim benim yavrum nazlı olacakki annesi babası onu çokkkk sewsin diye:))))))))