Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar selam bana yardım edinnn..
30-34 gün arası adet oluyorum ama bu ay 30.günden itibaren devam eden pembe kahve kırmızı karışımı bi şeyler geliyor az az :( bügün 33. ve bu gelenlerin da 4.günü .. adetim sökülür diye bakıyorum ama yok hala.. hamiş olabilirmiyim sizce... böyle bi durum yaşayan duyan var mı...?

30-34 gün arası adet oluyorum ama bu ay 30.günden itibaren devam eden pembe kahve kırmızı karışımı bi şeyler geliyor az az :( bügün 33. ve bu gelenlerin da 4.günü .. adetim sökülür diye bakıyorum ama yok hala.. hamiş olabilirmiyim sizce... böyle bi durum yaşayan duyan var mı...?

gelbebeğim bnm eşimden yana akrabammızın da cocukları olmuyordu pko hastası. gecen yumurta takıbı yaptılar.bu aykı sıklusunda yanı catlatma ıgnesıyle catlattılar yumurtayı bıldıgımız ıslem ıste...
bole senın dedıgın gıbı kahverengıler fılan geldı ama bır turlu sokulemedı. goguslerı sıstı kasıkları fılan agrıyordu. dr.u ılac vermeden once gel bır test yapalım ondan sonra ılacı yazıyım demıs. 3 gun once bır ogrendıkkı hamıle:) onun adet gununden 5-6 gun gecmıstı ama senın bıraz erken olma olmama durumun var sanrım. belki intihabi bir durumun var ondan tam olarak baslayamıyor. en guzelı bır test yaptırsan?

asmin demek:nazar:adıyla çok yaşasın inşallahhh
anlamı ne ronyacım?

kızlar benim yine bir dişim problem çıkardı.:cihan:nı uyutup koştur koştur doktora gittim.yarım saatte gittim geldim .geldiğimde bizim ki ortalığı yırtıyordu:))

BİLGEM mert dmek ,ne kadar güzel:nazar:

canımm çok geçmiş olsun
benimde iki tane çürük dişim var
bu gebeliğimde en çok onlar korkuttu beni
ama çok şükür şimdilik başıma iş açmadılar
doğurayım hemen onlara el atıcam
canım asmin dağ çiçeği demek :40:

canım bende pko olduığundan adetlerim hep öyle gelirdi
ama istersen sen bir test yap bellimi olur
belki 5n1k nın anlattığı güzel durumu sende yaşarsın

inşallah allahım...ben bu guzel haberı alınca hormonlarında etkısıyle sanırım delı gıbı agladım :37:
boşuna kafanı yorma bence gelbebeğim umutlanıp sonra olmadıgında ınsan cok yıpranıyor. en guzelı bır test ver bır saate alırsın sonucunu.
evet işte bahsettığım arkadasında ole oluyordu ronya olayım olmayayım ole nazlanıyorkı kız sısıyordu sıkınıtdan ama bu sefer bole guzellık oldu sonu:16:

canım biliyormuusn ben sıkı bir 5n1k takipçisiyim
ve cüneytide çok severim

ronyacım ben de severim o programı,cüneytide hele eskiden daha çok begenırdım..
ama nickimi gerçekten böyle bir kişiliğe sahip olduğum için bu şekilde seçtim :34:
sen şimdi beni de takip ediyorsundur:52:

Neden?
Nicin?
Nasil?
Ne?
Ne kadar?

Kac?

5N1K nin anlami:) Onceden cok dusunmustum,ikiz kardesim soylemisti anlamini

Ben Guneri Civaoglu-Seffaf Oda
32.gun ve Genc Bakisi da cok seviyorum.

ronyacım ben de severim o programı,cüneytide hele eskiden daha çok begenırdım..
ama nickimi gerçekten böyle bir kişiliğe sahip olduğum için bu şekilde seçtim :34:
sen şimdi beni de takip ediyorsundur:52:

olabilir ara sıra ediyorumdurrr :40:
gerçi bu aralar öyle sıkılgan bir ruh halindeyimki
herbişeyden feci sıkıldımm dua ederken bile yorulurmu insan :111:
kimseyi sıkı sıkı takip bile edemiyorumm :19:
bir an evvel sağlıkla doğursaydım ve şöyle kesintisiz 24 saat uyusaydım
belki eski ruh halime kavuşurudmm :44:

Neden?
Nicin?
Nasil?
Ne?
Ne kadar?

Kac?

bilgemmm kaç değilde kim diye biliyorum K yı
ben balçiçeğimi izlerim 18:15 de söz sende
birant abiminde hastasıyım :)

ceylan nasılsın.nasıl gidiyor hamilelik.hala gecelerin kadını mısın?:1:

kontrollerini ihmal etmitorsun dimi?

bilgemle kaç hafta var aranızda?

ay ekintosum ya çok umarsamaz birisi gibimi gözüküyorum ya hiç ihmal edermiyim canım can atıyorum kontol gününün gelmesi için :9::9::9:
eskisi kadar degil canım 1 buçuk dedimi yatıyorum artık akşam üzeride uyuyorum ondan yoksa daha erken yatarım heralde:1:
bilgemle hafta degil gün bile yok aramızda ekintoşum ikimizde 17+4 üz bugün:27::27:

aaa evet ordaki K "kim' dir.
Bende nasil atmisim :)

M.a.birand benimde favorim.Onun haber sunarken ki hallerine bayiliyorum.
Bal cicegimi ilk defa duydum o nasil bir programki
Genelde cnn ve ntv yi takip ediyorum.

aaa evet ordaki K "kim' dir.
Bende nasil atmisim :)

Genelde cnn ve ntv yi takip ediyorum.

canım balçiçek habertürkte yayın yapıyor
haberleri çarpıtmadan yandaş olmayan
doğru yayın yapan nadir gazetecilerden biri
her akşam bir konuğu oluyor ona sorular yöneltiyor
ayrıca gazete habertürktede köşesi var

Neden?
Nicin?
Nasil?
Ne?
Ne kadar?

Kac?

"k" kim canım...

olabilir ara sıra ediyorumdurrr :40:
gerçi bu aralar öyle sıkılgan bir ruh halindeyimki
herbişeyden feci sıkıldımm dua ederken bile yorulurmu insan :111:
kimseyi sıkı sıkı takip bile edemiyorumm :19:
bir an evvel sağlıkla doğursaydım ve şöyle kesintisiz 24 saat uyusaydım
belki eski ruh halime kavuşurudmm :44:

inş. kavusucağız..

Genelde cnn ve ntv yi takip ediyorum.[/QUOTE]

ben birandı sevmem amerikan yanlısı bir adam. cok tarafsız olamıyor bazen..

gelbebeğim bnm eşimden yana akrabammızın da cocukları olmuyordu pko hastası. gecen yumurta takıbı yaptılar.bu aykı sıklusunda yanı catlatma ıgnesıyle catlattılar yumurtayı bıldıgımız ıslem ıste...
bole senın dedıgın gıbı kahverengıler fılan geldı ama bır turlu sokulemedı. goguslerı sıstı kasıkları fılan agrıyordu. dr.u ılac vermeden once gel bır test yapalım ondan sonra ılacı yazıyım demıs. 3 gun once bır ogrendıkkı hamıle:) onun adet gununden 5-6 gun gecmıstı ama senın bıraz erken olma olmama durumun var sanrım. belki intihabi bir durumun var ondan tam olarak baslayamıyor. en guzelı bır test yaptırsan?
canım hiçbiryerim ne ağrıyor ne de şişti, iyiyemi kötüyemi işarettir bilmem :26:
ben hala adet olacağımı tahmin ediyorum ama bi yandan da böyle bişeyi ilk defa görmenin şaşkınlığını yaşıyorum..
yarın sabah test yapsam olur demi :18::18:
cnm benmde dediğin gibi geliyordu ama sadece 1 gün en fazla 2 gün lekelenmeler olur sonra hemen adet gelirdi..:26:
inşallah allahım...ben bu guzel haberı alınca hormonlarında etkısıyle sanırım delı gıbı agladım :37:
boşuna kafanı yorma bence gelbebeğim umutlanıp sonra olmadıgında ınsan cok yıpranıyor. en guzelı bır test ver bır saate alırsın sonucunu.
evet işte bahsettığım arkadasında ole oluyordu ronya olayım olmayayım ole nazlanıyorkı kız sısıyordu sıkınıtdan ama bu sefer bole guzellık oldu sonu:16:
evet cnm maalesef umutlandım yine :(
adet gecikir tamam kesin bebiş var dersin..
gecikmez adet ,gelir bu seferde üstüne görmemi diye hevesleniriz..
ne olacak bu halimizz :19:

370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com

hala çatlamadı bugünde test pozitif ve13.gün. dokuzuncu günden beri test pozitif havuç yedim bende bugün belki çatlatır.. :31:
walla ekinim biz burda çatladık senın yumoşunda tık yok:))))
hadi inşallah bugün:)))

gelbebğin benım kardeşımın hanımı senın gibiydi hamile olduğunu öğrendi,inşallah ondandır:))
ama mevsimsel değişikliklerde böyle yapabiliyor,biliyorsun bahara girdik ,inşallah testin pozitif çıkar:))

günaydın kızlarrrr nasılsınızzzz
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı gunler dılerım hepınızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

esra nasılsınnnn naıl gidiyorrrrr ya biliyormusun su vardı ya diper topikte babası vefaat etmiş

Back
X