selam kızlaaaar...
nasılsınız bakalım
ben bu aralar çok giremiyorum okul işleri yoğun
misafirim de var hızlı tempolu geçen bir dönemdeyim..
takip ediyorum sizi bir sıkıntı yok çok şükür..
inşallah güzel bir haber gelir bu aralar topiğe de tekrar şenlenir buralar..
kızlar size bişi soracağım biliyorsunuz benim adetim son üç aydır inanılmaz bir düzensizlikte gidiyo
53. ve 49. günlerde olmuştum son adetlerimi ve ben bu ay adet olamadım henüz

(( ve bugün adetimin 64. günü
54. gün bir idrar testi yaptım ve negatif çıktı iki aydır da düzensiz olduğu için bu ay daha fazla vakit kaybetmek istemedim ve söktürücü içtim
10 gün önce içmeye başlmıştım söktürücüyü ve bugün 10 gün oldu ilaç çoktan bitti ve daha hiç bişi yok
bir türlü adet olamadım içimde bir korku acaba bişi var mıdır diye.. aslında %99 olduğunu sanmıyorum
ama yine de tedirginim günüm uzadıkça da tedirgin oluyorum çünkü sistit olmuştum ve söktürücü içtiğim ara 3 gün antibiyotik de kullandım
artık rüyalarıma giriyor her gece adet olduğumu görüyorum rüyamda sabah bel ağrısıyla da uyanıyorum koşa koşa lavaboya gidiyorum ama yok...
öyle çıkmazdayım ki bir tarafım yok olması imkansız diyor bir tarafım da ya varsa diyor..
galiba bu çıkmazdan kurtulmanın bir yolu var o da kan testi yaptırmak.. eğer ki fikrimi değiştirmezsem kan testi yaptıracağım galiba..
kendimi de dinliyorum ama ne bir adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi hiç bişi bulamıyorum..
bir tarafım hamilelik haberini almayı deliler gibi istiyor bir tarafım ise içtiğim ilaçları düşünüp lütfen olmasın diyor..
Allahım ne olur sen hayırlısını ver...