- Konu Sahibi boncukboncuk
- #112.241
daha nolsun kız uzun zamandır sende böyle bi tablo görmemiştik
evet ya eskisini yorumlamış amerikalı
artık gelince başlar ben amerikadayken.... diye![]()

ayy yapmaz inşallah yoksa çok fena dalga geçerim:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha nolsun kız uzun zamandır sende böyle bi tablo görmemiştik
evet ya eskisini yorumlamış amerikalı
artık gelince başlar ben amerikadayken.... diye![]()
aşk olsun lorke neyimi gördün şimdiye kadar kız delü duyanda yanlış anlayacak![]()
ne çalışmışız bee çatladı snaırım bencede lorke eskiyi yorumlamış ameraikalı geriden geliyo:)
varya amerikada kısırlık diye bişey yok ben amerikadayken diye giriyomuş
aklıma bi an seksenler dizisindeki kuzen geldi kız lorke gelince öyle konuşurmuş![]()
yuruyun gıdın delıler
ekın ya ben baktıgımda hala bugunku atesın gırılmemıstı bende ona gore yorum yaptım zaten :44:
neyse bugun dıbe vurmus yarın fırlar buyuk ıhtımal
ceylan sen degılmıydın tomruk fantezılerıyle hayatımıza gırenkızının masallahı var o yuzden
bu arada ole amerıka muhabbetı yaparsam dalganızı gecın haketmısım demektır![]()
Ceylan kuzum , anlatırım ben sana ayrıntılıyı merak etme ..
Ben folbiol içmicem artık sadece elevit .. Elevitin içinde de folik asit var zaten ..
Birde iğne vuruyorum her gün kendime .. İkisi yeterli :)
Ceylan sen ultrasona takilmis ,2gun ileri 3 gun geri cok onemli degil.
Benim 16 martta ozelde ,29 marttada zekai tahir'de ayrintili ultrasonum.
ay bilgem napıyım ben büyütmeye çallıştıkça o geriye gidiyo kız biliyosun zaten geç döllenemeden dolayı 1 hafta geri gittikçede küçükülüyo
sen öne geçtin testlerde artık bana anlatırsın nasıl oldugunu gittigimde yabancılık çekmem
bu arada doktora sordum elevit ve folbiol kullanıyorum diye devam et dedi![]()
ayyy ronyammm keşke kuzucum bir yandan keşke diyorum bir yandan da.. bilemiyorum işte..
üç tane de antibiyotik içtim kuzucum adaçayını falan götürdüm:)) yapmamam gerken ne varsa yaptım
biliyorsun eşim daha geçen ay ameliyat oldu o yüzden hiç sanmıyorum aslında doğru düzgün ilişki bile olmadı hem memlleketteydik yani bilemiyorum
olursa bir mucize olabilir ancak:))))
sen nasılsın canım iyisin dimi...
lorke burdaymış:)
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugünki testinde ayrısı koyu yarısı silik çıktı kasıklarım ağrıyo dündne beri çatladımı acep??
kızlar cok yorgunum valla bacaklarım sızlıyo resmen kac gundru sokaklardayım
gıtmeden kuznelerın sıparıslerı vardı bıde hedıye tabı bıkac bısey alalım dedım .. oldum valla
kalan 2 gunde de bavulları hazrlıcam ınsallah bakalım
oturdugum yerde uyuyabılırım ama bugun calısma yapmamız lazım Allah ızın verırse bakalım kendıme gelrısem esım gelmeden
Ronyam cok guzel masallah adıyla yasasın kızın ..
ekın ya bugun atesını gırmemıssın dunde ben hıc gıremedım
catlamıstır ınsallah bende sana yetıstım sanırım bu ay benımde ya bugun ya yarın sanrıım catlar artık ..
ceylan yıne mı ogrenemedın valla kızın sana benzememıs anladık![]()
tomrukcu enes bılıyoz kızım ama konuyu tomruklara getıren dili acılan o gece sen degılmıydıno ben degildim lorkee enesti onun kızı gösterecek hemen cinsiyetini![]()
nasıbse gıdıcez evet canım.. ama bak gelınce anlatırsan dalga gecerız dıyolar anlatmıcam bende o yuzdenlorke iyi yolculuklar ne güzel amerikaya gidiyorsun bende tatil için yurt dışına gitmeyi çok istiyorum farklı kültürler yerler insanlar görmek insanın ufkunu genişletir. artık gelince bize anlatırsın izlenimlerini
herkese günaydın arkadaşlar..
okula gideceğim gitmeden gireyim ve haber vereyim dedim
ben dün gece adet olabildim sonunda...
eğer kanı verip de öyle adet olsaydım herhalde oturup ağlardım...
en azından test yaptırmadım bir günle yırttım bugün gidip verecektim
şimdi benim 3. günüm cumartesiye denk geliyo dün gece oldum yarrın gündüz 2 buçuk gün falan oluyo yarın vereyim dimi testi
haftasonu gidemem çünkü..
yarın gidip hormonlarıma baktıayım devlet hastanrsine gideyim diyorum alttan muayene yapmak ister mi ben istemezsem b,şi der mi doktor çünkü yarın yoğun günüm ve ben hayatta alttan muayene olamaam adetliyken en azından son günleri olsa neyse..
zaten pazartesi yani beşinci gün araştırmaya gideceğim ben sırf hormon testi için gideyim diyorum yarın...
herkese günaydın arkadaşlar..
okula gideceğim gitmeden gireyim ve haber vereyim dedim
ben dün gece adet olabildim sonunda...
eğer kanı verip de öyle adet olsaydım herhalde oturup ağlardım...
en azından test yaptırmadım bir günle yırttım bugün gidip verecektim
şimdi benim 3. günüm cumartesiye denk geliyo dün gece oldum yarrın gündüz 2 buçuk gün falan oluyo yarın vereyim dimi testi
haftasonu gidemem çünkü..
yarın gidip hormonlarıma baktıayım devlet hastanrsine gideyim diyorum alttan muayene yapmak ister mi ben istemezsem b,şi der mi doktor çünkü yarın yoğun günüm ve ben hayatta alttan muayene olamaam adetliyken en azından son günleri olsa neyse..
zaten pazartesi yani beşinci gün araştırmaya gideceğim ben sırf hormon testi için gideyim diyorum yarın...
günaydın kızlar, herkes iidir umarım..ben de uykusuzumartık çok yoruluyorum ya, işe falan gelmek istemiyorum ama ne yapayım, şu 2 haftada geçseydi hayırlısıyla, annem geldi, eşim yarın ümreye gidiyor 10 gün yok, bizden haberler böyle :)
Günaydın kızlar ..
8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun ..
Kadına şiddetin olmadığı bir dünya diliyorum ..
Eki Görüntüle 362970