Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aşk olsun lorke neyimi gördün şimdiye kadar kız delü duyanda yanlış anlayacak:1::1::1::1:

ne çalışmışız bee çatladı snaırım bencede lorke eskiyi yorumlamış ameraikalı geriden geliyo:)

:60:
ayy yapmaz inşallah yoksa çok fena dalga geçerim:))))

varya amerikada kısırlık diye bişey yok ben amerikadayken diye giriyomuş:1::1::1::1:
aklıma bi an seksenler dizisindeki kuzen geldi kız lorke gelince öyle konuşurmuş:27::27::27:

yuruyun gıdın delıler :19:
ekın ya ben baktıgımda hala bugunku atesın gırılmemıstı bende ona gore yorum yaptım zaten :44:
neyse bugun dıbe vurmus yarın fırlar buyuk ıhtımal

ceylan sen degılmıydın tomruk fantezılerıyle hayatımıza gıren :27: kızının masallahı var o yuzden :52:
bu arada ole amerıka muhabbetı yaparsam dalganızı gecın haketmısım demektır :27:

Ceylan kuzum , anlatırım ben sana ayrıntılıyı merak etme ..
Ben folbiol içmicem artık sadece elevit .. Elevitin içinde de folik asit var zaten ..
Birde iğne vuruyorum her gün kendime .. İkisi yeterli :)

yuruyun gıdın delıler :19:
ekın ya ben baktıgımda hala bugunku atesın gırılmemıstı bende ona gore yorum yaptım zaten :44:
neyse bugun dıbe vurmus yarın fırlar buyuk ıhtımal

ceylan sen degılmıydın tomruk fantezılerıyle hayatımıza gıren :27: kızının masallahı var o yuzden :52:
bu arada ole amerıka muhabbetı yaparsam dalganızı gecın haketmısım demektır :27:

o ben degildim lorkee enesti onun kızı gösterecek hemen cinsiyetini:17::17::17::17::17:

Ceylan kuzum , anlatırım ben sana ayrıntılıyı merak etme ..
Ben folbiol içmicem artık sadece elevit .. Elevitin içinde de folik asit var zaten ..
Birde iğne vuruyorum her gün kendime .. İkisi yeterli :)

elimdeki folbiol bitsin bende kullanmayacam zaten sadece elevit ve balık yagını kullanacam:31:

Ceylan sen ultrasona takilmis ,2gun ileri 3 gun geri cok onemli degil.
Benim 16 martta ozelde ,29 marttada zekai tahir'de ayrintili ultrasonum.

bende yarın ilk kez gidicem zekai tahir'e bazı testlerim var kan uyuşmazlığı falan onları yaptırmak istiyorum özelde çok tutar diye devleti tercih ettim. bide devlete gideyim dedim bende amma doktor gezdim :)

ay bilgem napıyım ben büyütmeye çallıştıkça o geriye gidiyo kız biliyosun zaten geç döllenemeden dolayı 1 hafta geri gittikçede küçükülüyo:9::9::9::9:
sen öne geçtin testlerde artık bana anlatırsın nasıl oldugunu gittigimde yabancılık çekmem
bu arada doktora sordum elevit ve folbiol kullanıyorum diye devam et dedi:1::1::1:

ceylan canım folbiolu bırak benim doktorum 12. hafta bırak dedi hatta 2 doktora gittim ikiside 11-12. haftadan sonra içme dediler. Bi faydası yokmuş.Eleviti 8. haftadan beri içiyorum. 17. haftadan beride demir ilacı içiyorum.

ayyy ronyammm keşke kuzucum bir yandan keşke diyorum bir yandan da.. bilemiyorum işte..
üç tane de antibiyotik içtim kuzucum adaçayını falan götürdüm:)) yapmamam gerken ne varsa yaptım
biliyorsun eşim daha geçen ay ameliyat oldu o yüzden hiç sanmıyorum aslında doğru düzgün ilişki bile olmadı hem memlleketteydik yani bilemiyorum
olursa bir mucize olabilir ancak:))))

sen nasılsın canım iyisin dimi...

canım 67. gün de hamile olup olmadığın kesin anlaşılırdı. Bu çok uzun bir süre neden oluyor acaba hormon sonuçlarında hiç fena değildi. Senin değerlerin yanında benimkiler çok kötüydü ama düzenli regl oluyordum. Sen detaylı bir test yaptır nedenini bulsunlar inşallah düzene girer

lorke burdaymış:)

370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bugünki testinde ayrısı koyu yarısı silik çıktı kasıklarım ağrıyo dündne beri çatladımı acep??

valla ateşin düşük koyu olduktan sonra 1-2 güne yumurta çatlıyor diye biliyorum yarın büyük ihtimal ateşin yükselir çatlamış olursun :) bu ay daha iyi oldu aslında 14-15 gün çatlamak daha iyimiş yumurta kaliteli olurmuş. İnşallah bu ay spermler yumurtayı yakalamış ve bebiş olmuştur.

kızlar cok yorgunum valla bacaklarım sızlıyo resmen kac gundru sokaklardayım
gıtmeden kuznelerın sıparıslerı vardı bıde hedıye tabı bıkac bısey alalım dedım .. oldum valla
kalan 2 gunde de bavulları hazrlıcam ınsallah bakalım
oturdugum yerde uyuyabılırım ama bugun calısma yapmamız lazım Allah ızın verırse bakalım kendıme gelrısem esım gelmeden :37:
Ronyam cok guzel masallah adıyla yasasın kızın ..

ekın ya bugun atesını gırmemıssın dunde ben hıc gıremedım
catlamıstır ınsallah bende sana yetıstım sanırım bu ay benımde ya bugun ya yarın sanrıım catlar artık ..

ceylan yıne mı ogrenemedın valla kızın sana benzememıs anladık :27:

lorke iyi yolculuklar ne güzel amerikaya gidiyorsun bende tatil için yurt dışına gitmeyi çok istiyorum farklı kültürler yerler insanlar görmek insanın ufkunu genişletir. artık gelince bize anlatırsın izlenimlerini

herkese günaydın arkadaşlar..
okula gideceğim gitmeden gireyim ve haber vereyim dedim
ben dün gece adet olabildim sonunda...
eğer kanı verip de öyle adet olsaydım herhalde oturup ağlardım...
en azından test yaptırmadım bir günle yırttım bugün gidip verecektim
şimdi benim 3. günüm cumartesiye denk geliyo dün gece oldum yarrın gündüz 2 buçuk gün falan oluyo yarın vereyim dimi testi
haftasonu gidemem çünkü..
yarın gidip hormonlarıma baktıayım devlet hastanrsine gideyim diyorum alttan muayene yapmak ister mi ben istemezsem b,şi der mi doktor çünkü yarın yoğun günüm ve ben hayatta alttan muayene olamaam adetliyken en azından son günleri olsa neyse..

zaten pazartesi yani beşinci gün araştırmaya gideceğim ben sırf hormon testi için gideyim diyorum yarın...

o ben degildim lorkee enesti onun kızı gösterecek hemen cinsiyetini:17::17::17::17::17:
tomrukcu enes bılıyoz kızım ama konuyu tomruklara getıren dili acılan o gece sen degılmıydın :34:
lorke iyi yolculuklar ne güzel amerikaya gidiyorsun bende tatil için yurt dışına gitmeyi çok istiyorum farklı kültürler yerler insanlar görmek insanın ufkunu genişletir. artık gelince bize anlatırsın izlenimlerini
nasıbse gıdıcez evet canım.. ama bak gelınce anlatırsan dalga gecerız dıyolar anlatmıcam bende o yuzden :19:
şimdi benim 3. günüm cumartesiye denk geliyo dün gece oldum yarrın gündüz 2 buçuk gün falan oluyo yarın vereyim dimi testi
yarın gidip hormonlarıma baktıayım devlet hastanrsine gideyim diyorum alttan muayene yapmak ister mi ben istemezsem b,şi der mi doktor çünkü yarın yoğun günüm ve ben hayatta alttan muayene olamaam adetliyken en azından son günleri olsa neyse..

zaten pazartesi yani beşinci gün araştırmaya gideceğim ben sırf hormon testi için gideyim diyorum yarın...

gokcen cuma gunu gıt doktora mutlaka zaten ya 2. ya 3. gunu cagırıyolar.. ama alttan muayene ol .. cunku en net goruntu adetlıyken alttan ultrasonla cıkıyo pko vs ne goruuymu varsa bellı olur ..
bunde cekınceek bısey yok bende ole dıyordum ama 1 kere den sonra o kdr normal gelmeye basladı kı
hem sen bunu saglıgın ıcın goze alıyorsun daha ıyı sonuc elde etmek ıstıyorsan bence muayene ol guzelce

günaydın kızlar, herkes iidir umarım..ben de uykusuzum :( artık çok yoruluyorum ya, işe falan gelmek istemiyorum ama ne yapayım, şu 2 haftada geçseydi hayırlısıyla, annem geldi, eşim yarın ümreye gidiyor 10 gün yok, bizden haberler böyle :)

yarın test için olur canım.bence gitmişken altanda muayene ol.çünkü adetliyken muayede daha iyi anlaşılıyor herşey.
günaydın kızlar, herkes iidir umarım..ben de uykusuzum :( artık çok yoruluyorum ya, işe falan gelmek istemiyorum ama ne yapayım, şu 2 haftada geçseydi hayırlısıyla, annem geldi, eşim yarın ümreye gidiyor 10 gün yok, bizden haberler böyle :)

canım seninde doğumun yaklaştı artık.
sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Ronyaaam ben seni çok özledim.nasılsın canım.
:16::16::16::16::16::16::16::16:

Günaydın kızlar ..
8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun ..
Kadına şiddetin olmadığı bir dünya diliyorum ..

$images.webp

arkadaşlar gelbebeğim den haberi olan var mı? bir kaç gündür az az lekelenmesi vardı. acaba hamilelik testi yaptırdı mı? sonucu bilen varsa yazarsa sevinirim. çok merak ettim. çünkü ben de aynı durumdayım ama ben de henüz test yapmadım aslında kendim için de merak ediyorum. inş. hayırlı haberlerle geliriz.

Bir kadın cocuktur aslında.
Cocuk gibi davranmayı sever.
Erkegin kendisine bir cocuga gösterdigi sefkati göstermesini de ister.
Bir cocugu oksar gibi incitmekten korkarak oksamalidir erkek kadını..
Ama her kadın cocukca da olsa dinlenilmesini, dikkate alinmasini ister.
Yani bir kadının cocukluk yapmasina izin vereceksiniz,
ama asla onu bir cocuk olarak görmeyeceksiniz.

Bir kadın güçlüdür aslında.
Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür.
Ama bu gücünü her zaman ortaya koymasini sevmez.
Ister ki erkegin gücü kendisine huzur versin.
Kendi kendine yapabilecegi seyleri bile erkegin yapmasini bekler.
Böylece hem daha kadın oldugunu hissedecektir hem de
erkeginin ne kadar güçlü oldugunu görecektir.
Ancak kadın gücünü göstermek istediginde onu engelleyemezsiniz.
Yapmak istedigi bir sey varsa mutlaka yapar.

Bir kadın sevgilidir aslında.
Içinde her zaman sevgiyi tasir.
Sevdiklerinden kolay kolay ayrılamaz.

Sevdiklerini kolay kolay kıramaz.
Zor sever ama tam sever.
Bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için
yüreginin kabul ettigini beyninin de kabul etmesi gerekir.
Ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız.
Belki kolayca yüregine girebilirsiniz.
Ancak beyninde yer etmemisseniz her an terk edilebilirsiniz.

Bir kadın yalnızdır aslında.
Hiçbir zaman kadını bütünüyle elde edemezsiniz.
Kendisine ait bir dünyasi vardir ve orada hep yalnızdır.
O dünyaya kimsenin girmesine izin vermez.
Hiçbir anahtar o dünyanin kapısını açamaz.
Yalnızlık onun sıgınagıdır.
O sıgınaga ne zaman girecegine, ne kadar kalacagina hep kendisi karar verir.
Sıgınaktayken oradan çikmaya zorlarsaniz onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz

Bir kadın bilgindir aslında.
Neler yapabilecegini erkek akli hayal bile edemez.
Yaratıcılıgının sınırı yoktur.
Ama bunu ortaya çıkartmak için hayatının erkegini bekler.
Hoyratça harcamaz yaratıcılıgını sadece erkegine saklar.
Bir kadının gerçek erkegi olmayi basarabilmisseniz çok sanslisiniz demektir.
Çünkü yasamınız asla sıradan olmayacaktır.

Bir kadın hayattır aslında.
Çünkü hayatın içinde olan her sey ancak kadınlar oldugunda anlam kazanıyor.
Yemek yemek, su içmek bile.
Bir kadının elinden içtiginiz suyla kendi kendinize bardagi doldurup
içtiginiz su arasindaki lezzet farkını anlayabiliyor musunuz?
Anlıyorsanız ne mutlu size. Anlamıyorsanız, ne yazik ki yasamıyorsunuz .
KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Back
X