Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım yağmurummm
bende ilginç bir şekilde donmuş bir ruh hali içindeyim
8 gün sonra benmi doğurcam bilmyiorum
sanki daha vaktim var gibi bakınıyorum saf saf :)
güzel Allahım bana ve tüm hamilelere sağlıklı güzel doğumlar
gebiş olmak isteyenlerede tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

merhaba ronyacım beni hatırlarmısın bilmem ateş ölçme topiğinden tanışıyoruz seninle forumu gezerken doğumuna 8 gün kaldığını görünce çok mutlu oldum ve sana yazmak istedim.Allah hayırlı ve sağlıklı bi doğum nasip etsin arkadaşım inşallah bi avazda kurtulur ve kızını kucağına alırsın.dualarım seninle Allah yardımcın olsun canım menim.

Tünaydın kızlar ..
Herkese güzel bir hafta diliyorum ..
Bugün içimde tarifi olmayan bir mutluluk var , rabbim bozmasın ..
Mues'im yarın kan tahliline gidiyor , inşallah sonucu pozitif olucak Rabbim'in izni ile ..
Ronya'mın karakızına kavuşmasına 1 hafta kaldı .. Sağlıcakla kavuşsunlar ..
Benim cuma günü ayrıntılı usg var , yavrumu göreceğim .. İnşallah çok güzel geçer..
Ve bu sabah minik bir tekme ile uyandım ..
3-4 gündür hareketlerini hissetmeye başlamıştım ama tam emin olmayı bekliyordum ..
Hatta ne zaman tam manasıyla hissedeceğim diye söyleniyordum kendi kendime :)
Sabah ' hadi kalk anne , kahvaltımızı yapalım ' der gibi bir tekme yedim oğlumdan ..
Gözlerimi bile açmadan dua ettim Allah'ıma ..
Rabbim tüm isteyen dileyen arkadaşlarıma da yaşatsın inşallah ..

ayyy bilgem senin yazdıklarını okumaya bayılıyorum :))) öyle güzel anlatıyorsun ki :) canım Rabbim mutluluğunu daim etsin..daha sen ne hareketler görecen oğluşundan :) Rabbim sağlık versin oğluna..

Aminnn inşallahFinale 1 gün kaldı.
Nasıl heyecanlıyım anlatamam.
:8::8::8:

muesimmmm Allah'ım gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşAllah..

canımsın
hayırlısı olsun napalım kan testide veremedim bide vermekte istemedim
kadın doğum uzmanıda yokmuş izinliymiş
dahiliyeye falan gidince istiyolarmış ama gitmek istemedim nedense
var bi hayrı

bende geb.testi falanda almadım
unutucam şimdilik

sanada günaydınnn kuzuu

ayyy nası bi duygudur kimbilir
çok sevindin tatlomm:emir_bebek:

edam hakkında hayırlısı olsun..

herkese merhaba, yine kar başladı bizim burda, ne zaman yaz gelecek acaba :)

ekinim çok teşekkür ederim linkler için..
olmazsa artık o 64 tl olandan alırım şu an için en uygunu o görünüyor
temmuzda aldığın da çok uygunmuş aslında:)))

bilgem maaşallah kuzucğuna yerim ben onu büyümüş de annesini tekmeler olmuş fıstık:))

muesimmmm güzel habere az kaldı allahın izniyle maaşallah çok güzel geçirdin oniki günü
sonucu da güzel olacak...

edanurlu canım hayırlısı olsun bekle bakalım canın ne zaman isterse yaptırırsın..

arkadaşlar benim hormon sonuçları da geldi
yarın araştırmaya gideceğim orada göstereceğim doktora da.
siz de bir yorumlar mısınız..

serbest T3: 2.89
serbest T4: 1.27
TSH : 1.6359
FSH : 8.46
LH : 7. 69
Prolaktin : 15.83
Progesteron: 0.3
E2 :70.50

e2 geçen ay 18 di bu ay fırlamış gibi
fsh ve lh geçen aya göre yükselmiş bunlar ne deemk kızlar ya..

ekinim çok teşekkür ederim linkler için..
olmazsa artık o 64 tl olandan alırım şu an için en uygunu o görünüyor
temmuzda aldığın da çok uygunmuş aslında:)))

bilgem maaşallah kuzucğuna yerim ben onu büyümüş de annesini tekmeler olmuş fıstık:))

muesimmmm güzel habere az kaldı allahın izniyle maaşallah çok güzel geçirdin oniki günü
sonucu da güzel olacak...

edanurlu canım hayırlısı olsun bekle bakalım canın ne zaman isterse yaptırırsın..

arkadaşlar benim hormon sonuçları da geldi
yarın araştırmaya gideceğim orada göstereceğim doktora da.
siz de bir yorumlar mısınız..

serbest T3: 2.89
serbest T4: 1.27
TSH : 1.6359
FSH : 8.46
LH : 7. 69
Prolaktin : 15.83
Progesteron: 0.3
E2 :70.50

e2 geçen ay 18 di bu ay fırlamış gibi
fsh ve lh geçen aya göre yükselmiş bunlar ne deemk kızlar ya..

canım hormonlar sabit olmuyor değişkenlik gösterebiliyor benim bir ay fsh 11.5 çıktı 3 ay sonra yaptırdım 7.5 oldu 8 bile normal bir değer e2 biraz yükselmiş ama tek başına çokda bişey ifade etmiyor. Çok yükselmediği müddetçe önceki e2 çok düşükmüş benim bildiğim 35 den fazla olması gerekiyor diğer değerlerin gayet iyi pco hormonlara bakınca görünmüyor. E2 acaba çatlamamış yumurtan varda kist falanmı oldu ??? anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım canım

Melis'im sağolalsın , neasıl mutlu ttin beni bi bilsen :)
Bende seni ve çizelgeni gördüğümde çok mutlu oluyorum ..
Seni çok sevdiğim için , çizelgende kızının büyüdüğünü gördüğüm için ..

:38:

canım hormonlar sabit olmuyor değişkenlik gösterebiliyor benim bir ay fsh 11.5 çıktı 3 ay sonra yaptırdım 7.5 oldu 8 bile normal bir değer e2 biraz yükselmiş ama tek başına çokda bişey ifade etmiyor. Çok yükselmediği müddetçe önceki e2 çok düşükmüş benim bildiğim 35 den fazla olması gerekiyor diğer değerlerin gayet iyi pco hormonlara bakınca görünmüyor. E2 acaba çatlamamış yumurtan varda kist falanmı oldu ??? anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım canım

bitter sağol canım:))
gayet açıklayıcı oldu inan
evet geçen ay da e2 çok düşüktü bu ay prolaktinde iyi geçen ay 26 tam sınırdı
geçen ay lh fshtan daha yüksekti bu ay o dengelenmiş sanki dediğin olabilr canmı yani kist falsn. yarın araştırmada alttan muayene ederlerse belki görünür
bu ay hayıt otu hapı kullanayım diyorum belki adetimi düzene sokar çok teşekkür ederim canım.

kaan aydos tv de neler anlattı? ben gündüzleri çalışıyorum da tv seyredemiyorum paylaşırsan sevinirim

canım bende ortalarında açmışım.yalnız [url=http://www.kanal3.com.tr
prof.dr. İSMAİL BALIK programı diye bakarsan orda programın tekrar izleyebiliyormuşsun.
bende baktım ama daha bugünkü programı kaydetmemişler.bende sık kulananlara ekledim
ara ara bakıcam artık ekledikleri zaman izleriz.
bir çok şey anlattı canım
ama erkekte sorun varsa aşılama yada tüp yapılacaksa erkek tedavi olduktan sonra olursa daha başarılı olur dedi.
şok oldum Kaan Aydosu görünce.dna hasarından bahsetti.hormonlarda falan sorun varsa en az 6ay tedavi gerekli dedi.

Son düzenleme:
cevapladığın için teşekkür ederim. sen hangi ilde oturuyorsun?kaan beye gittiniz mi? sizdeki sorun nedir? mahsuru yoksa anlatır mısın?

canım bizde morfoloji sıfırdı.Kaan beyle e maill attıktan sonra %3 oldu.tabi epeydir tekrar yaptırmadık .
tekrar düşmüş olabilir.Kaan beye gitmek istiyoruz ama kısmet olmadı.sizin sorun nedir.

merhaba ronyacım beni hatırlarmısın bilmem ateş ölçme topiğinden tanışıyoruz seninle forumu gezerken doğumuna 8 gün kaldığını görünce çok mutlu oldum ve sana yazmak istedim.Allah hayırlı ve sağlıklı bi doğum nasip etsin arkadaşım inşallah bi avazda kurtulur ve kızını kucağına alırsın.dualarım seninle Allah yardımcın olsun canım menim.

canım sağolasınn güzel dileklerine kocaman aminn diyorum
umarım sende iyisindir herşey yolundadır inşallah

muesimmm inşallah yarın çok güzel bir gün olur :49:

bilgemmm demek ilk tepikleri duydun
bundan sonra daha güzel olucak herşey

gökçenimm canım e2 dışında diğerleri iyi görünüyor
hayıt otunu sen kullan e 2 yide dengeler inşallah

bitter sağol canım:))
gayet açıklayıcı oldu inan
evet geçen ay da e2 çok düşüktü bu ay prolaktinde iyi geçen ay 26 tam sınırdı
geçen ay lh fshtan daha yüksekti bu ay o dengelenmiş sanki dediğin olabilr canmı yani kist falsn. yarın araştırmada alttan muayene ederlerse belki görünür
bu ay hayıt otu hapı kullanayım diyorum belki adetimi düzene sokar çok teşekkür ederim canım.

bende bi ara hayıt suyu kullancaktim ama bazılarına çok dokunmuş öğrenince vazgeçmiştim inşallah bi düzene girer mens döngün yarın inşallah vaginal usg ile bakarlar regl 3-4 günü bakılınca teşhiste belirleyici oluyor

slm kızlar naber?????
topiğin yavaş ilerlemesi bana yarıyor herşeyden haberim oluyor.
demek kaan hoca tvye çıktı .onunla mailleşenler kiminle mailleştiklerini görmüşlerdir:1:

mues canım inan senin kadar heyecanlı ve merak içindeyim,yarın kesin girmeye çalışıcam.ilk fırsatta bakıcam.Rabbim inşallah müjdeli haberi aldırır....

Tünaydın kızlar ..
Herkese güzel bir hafta diliyorum ..
Bugün içimde tarifi olmayan bir mutluluk var , rabbim bozmasın ..
Mues'im yarın kan tahliline gidiyor , inşallah sonucu pozitif olucak Rabbim'in izni ile ..
Ronya'mın karakızına kavuşmasına 1 hafta kaldı .. Sağlıcakla kavuşsunlar ..
Benim cuma günü ayrıntılı usg var , yavrumu göreceğim .. İnşallah çok güzel geçer..
Ve bu sabah minik bir tekme ile uyandım ..
3-4 gündür hareketlerini hissetmeye başlamıştım ama tam emin olmayı bekliyordum ..
Hatta ne zaman tam manasıyla hissedeceğim diye söyleniyordum kendi kendime :)
Sabah ' hadi kalk anne , kahvaltımızı yapalım ' der gibi bir tekme yedim oğlumdan ..
Gözlerimi bile açmadan dua ettim Allah'ıma ..
Rabbim tüm isteyen dileyen arkadaşlarıma da yaşatsın inşallah ..

tekmemi attı minik yavrun ayyyyy ne mutlu sana:))))
Rabbin bebğini sağlıkla kucağında göstersin daha sonrada bize inşallah:)))))))))))))9

gunaydin kizlarrrr
bhgun muesin sonucu belli olacak cok heyecanli yaaa ALLAHIM INSALLAH muesimizin yuzunu hayirlisiyla guldurur....
sonucu merakla bekliyorummm..

Back
X