Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ALLAHIM sukurler olsun yaa topigi acamadim korku merak hepsi birbirine karismisti...cok sevindim
canim muesim RABBIM sagsalim kucagina almayi hayirli evlatlar nasip etsin..cok mutluyum cokkk
aradan bayagi gecmisti topic biraz senlensin
:8::8::8::8::21::21::21:

listeden bir kisi daha eksildi ne guzelll....
bu gidisle o listede hamis olma yolunda hizla ilerliyor yazisiyla ben kalacagim..

Mues hamileeeeeeeee , Rabbim şükürler olsun ..
Sa sağlim kucağına almakta nasip olsun canım arkadaşım benim ..
Değerinde çok güzel .. Hemde 10. gün dha bugün ..
İiz mi değil mi yakında öğreniriz..
Rabbim hamd olsun sana ..
Darısı diğer arkideşlerimeeeee :)

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :8:
:65:gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona :55:
:65:fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :55:
:65:Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Vedael:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ronya: ................................Azmin sonu :49: Bebişimiz Kız..
:65:Papatya:............................Maşallah hem ona hem bebeğine :49: Bebişimiz Erkek ..
:65:Melisela.............................. Annesinin kuzusu gelmiş :49: Bebişimiz Kız ..
:65:Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta :49: Bebişimiz Kız..
:65:Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş :49:
:65:Bilgemmm...........................Hoşgeldin melek , sefalar getirdin :49: Bebişimiz Erkek..
:65:5N1Ke................................Yeni yılın ilk bebeği geldii :49:
:65:Mues............................... Mini mini bir kuş donmuştu , göbüşe de konmuştu :49:
:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yağmurum:..........................Tüp bebek tedavisinde ...
:nazar:antalya2011........................Aşılama tedavisinde...
:nazar:esilanur ..............................Dondurulmuş tüp bebek tedavisinde...
:nazar:aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:Lorke..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena.............................İğneli yumurta takibinde...
:nazar:sevser...............................İğneli yumurta takibinde...
:nazar:xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:gökcen44.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar:Melisdilek.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:azra3434.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:cennet kokulum.................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:nurme..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen .[/QUOTE]

Son düzenleme:
ayyy muescim cook cokk sevındımm senın sonucun ıcın geldım
bende fulya bahcecı ıle görüştüm mustafa bey olacak doktorum yazın denıcez
1.5 yıl aradan sonra..umarım bu kez olurr
bu arada yağmurrrr sendemı fulyada başlıosunnn ne zaman:)))
kıslar muesın kacıncı denemesıydı erkek fak.du değilmi?
kıslar hepınıze merhaba bu arada:))

Son düzenleme:
ayyy muescim cook cokk sevındımm senın sonucun ıcın geldım
bende fulya bahcecı ıle görüştüm mustafa bey olacak doktorum yazın denıcez
1.5 yıl aradan sonra..umarım bu kez olurr
bu arada yağmurrrr sendemı fulyada başlıosunnn ne zaman:)))
kıslar hepınıze merhaba bu arada:))

canım bide ben senin güzel haberini alırsam nasıl sevincem
sende çok azmettin emek verdin inşallah sonu güzel olucak :emir_bebek:

canım bide ben senin güzel haberini alırsam nasıl sevincem
sende çok azmettin emek verdin inşallah sonu güzel olucak :emir_bebek:

allah razı olsun ronyam ınsallah cok ıstıyorum bende geleyım bı gun vereyım
bu güzel müjdeyi:)ınan herseyı yapıyoruz eşim iğnede kullanmaya başlıcak.. son olarak
o kaldı kullnmadığımız.)
oyy senın karakuzu gelmiş kapıda cok az kalmıs doğuma.. allah sağlıcakla kucağına almaya nasıp etsın canım
doğumdan once dularında an benide çok öptümm cnm:)))

allah razı olsun ronyam ınsallah cok ıstıyorum bende geleyım bı gun vereyım
bu güzel müjdeyi:)ınan herseyı yapıyoruz eşim iğnede kullanmaya başlıcak.. son olarak
o kaldı kullnmadığımız.)
oyy senın karakuzu gelmiş kapıda cok az kalmıs doğuma.. allah sağlıcakla kucağına almaya nasıp etsın canım
doğumdan once dularında an benide çok öptümm cnm:)))

Rabbim rastgetirsin umudumm
dualarımdasın inşallah sağlıkla gelecek kuzucuğun

Esila'mmm az kalmış 20 gün sonra transferin olsa 12 gün sonrada neticeyi öğrensek ..
1 ay sonra bir bayram daha yaşarız inşallah ..

esıladan ben cok umutluyum
hc negatf dusunmuyorum rabbımın ıznıylen
aynı bılgemdekı hıslerım var
muesede hep olumlu baktım rabbım yuzune baktı ne gusel

mues tebrik ederim canım senin haberini sabırsızlıkla bekliyordum çok sevindim mutluluktan ağladım dün kendi kendime diyordumki ben bu kadar heycanlıyken onlar nasıl beklediler bu süreyi acaba diyordum ama çok şükür güzel mutlu haberlerin geldi

Esila'mmm az kalmış 20 gün sonra transferin olsa 12 gün sonrada neticeyi öğrensek ..
1 ay sonra bir bayram daha yaşarız inşallah ..

inşallah bilgem inşallah tek duam her namazımdan sonra
allahım önce arkadaşlarıma annelik duygusunu tatdır beni içlerinden ayırma
korktuklarımızla imtihan eyleme kaldıramayacagımız yükü sırtımıza yükleme
hamile arkadaşlarımıza saglıkla bebeklrini kucaklamayı nasip et diye dualar ediyorum
rabbim dularımızı kabul eder inşallah

Back
X