Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hı yazmayı unuttum 20 rapor kullandıktan sonra 1 gün iş başı yapmak zorundasın bende 1 saatliğine gidip geldim eşim baktı bebeğe. Aile hekime durumu anlattım bi 4 hafta o verdi 10 gün doğum yaptığım doktor 2 haftada annemlerin aile hekiminden aldım 2 haftada ara tatildi zaten. öyle idare ettim.

Bende ek gıdalara iyice alışsın diyorum ben işe gidip gelinceye kadar bari bişeyler yer.

canım aile hekimleri 5 günden fazla veremiyor diye biliyordum
ayyy acayip sevindim bu duruma inşallah bende alabilrim

yorgun ve uykusuz bir gecenin ardından tünaydınn :16:

Yorgun ve uykusuz anneye :38:
Bilgecim yavrularımız Rabbime emanet biz elimizden geleni yapıyoruz. Yakışıklık oğlum dün gece hiç uyumadı sabah 6 da gözlerini kapattı anca 1 saat uyudu. İyiki şuanda çalışmıyorum yoksa çok çok zorlanırdım.

Fırsat bu fırsat uyuyabildiğiniz kadar uyuyun mutlaka hamişler. Sonra istesenizde uyuyamıyacaksınız.

Hamileylen uykunun ne kadar önemli olduğunu tüm anneler söylerler ..
Çok doğru tabi..
Rabbim evlatlşarımıza sağlık versinde Boncuğum ..
Anneler dayanır , anneler fedakardır diyeeeee arabeske bağlayacağım şimdi ha :)

slm kızlarrrrr:16:
bugün oğluşum 2 ayını doldurdu:nazar:ve aşımızı yaptırdık geldik,ateş çıkmaz inşalllahhhh..
Maşallah oğluşuna Ekintos'um ..
İnşallah çıkmaz ateşi..

bilgemmm canım eğer karnında kaşıntıda varsa çatlayabilir
bol bol bebe yağı sür baya etkili oluyor
birde karnın büyüyor artık onun için gerilmesi falan normal
demek pıt pıt vuruyor erkeğin
canım 32. haftalarda falan acayip oynuyor
inanırmısın şimdiden o içimdeki oynamaları özledim tadını çıkar

Bende tekme attığında çok heyecanlanıyorum Ronya'm ..
Tabi henüz tekme olarak değilde tık tık , pıt pıt , pat pat şeklinde :)
Ay ne komik anlattım ..
Rabbim korusun kollasın , imşallah 32. haftalarıda çarçabuk görürüz..

YAĞMUR rabbbimmmm inşallahhh işinizi rats getirir ve evladınızı size kavuşturur

BİLGEM e eeee müsade ette biraz büyüsün karnın hamile olduğun anlaşılsın:nazar:

Demi yaaaaa , haklısın :)
ada facede yazmış,aldığı raporda yazan teşhisi çok güldüm ama memur insanlarsınız sonra sizi çekemeyen birileri kullanır bunları:1:
teşhis önemli:)))))))))))))))))

Psikyatr bölümüne gitmiş..
Majör depresyon teşhisi koydurmuş kendine ..
kapı gibi 40 günlük rapor almış..
Ronya ve Boncuk aklınızda bulunsun :52:

konsantrasyon (M/ml) 21
total Konsantr 42
motilite(%) 43

ileri hareket (%) 0
yavaş hareket %33
yerinde hareket 10

morfooji %3

fsh 14.54 (0,95 - 11,95)
LH 4,39 (0,57 - 12,07)
prolaktin 6,5 (2,7 - 18, 3)
serbest testosteron 9,12 (6,6 - 30)
total testesteron 3,54 (1,66 - 8,77)

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen

Bilgecim ben artık geçtim rapor işini maalesef. Ada şanşlıymış alabilmiş...Ah ah ben çok uğraştım ama ııııııı olmadı.

Evet sanırım Ada , tüm tıp dallarından rapor alabiliyor :)

Filiz 21 milyon sperminiz varmıi ml'de ..
Toplamda 42 milyon .. Bence sayı çok güzel , Yani istenilen oranda ..

Morfoloji %3 oda çok iyi .. Biz 0 olanları bile gördük hamile kaldılar ..
Tek sorununuz ileri hızlınız yok , onun içinde havuç kürünü tavsiye ederim ..
Fakat eşim sigara içiyorsa olmuyormuş bir faydası ..

Bunun dışında doğal yolla bile olabilir bebeğiniz..
Kaç yıllık evlisin , hiç tedavi yada takip vs bişey yaptırdın mı?

Bu arada eşinin fsh biraz yüksek ..
7-7.5 arası olsa demek ki sperm sayınız ve ileri hızlınız daha çok olucak ..
Eşinin fsh hormonunun biraz düşmesi lazım ..

Son düzenleme:
filizcim bende değerleriniz çok güzel
sadece hızda sorun var
onun içinde ilişki öncesi preseed jel kullanabilirsin
birde eşine keçi boynuzu tozu ver
bir bardak süte bir tatlı kaşığı kat
sabanh akşam içsin eşin
şifa olsun inşallah

selam kızlar nasılsınız ben bugunlerde fırsat bulamıyorum nete gırmeye mınık kuzu sureklı yanında ıstıyor uyumadıgı surece yanındayım yemegı bıle zor yetıstırıyorum...nerde o eskı duzen hamaratlık.....:)ıyıce becereksız oldum:52:

Hoşgeldin midye ..
Bebeğin büyüüsn biraz daha düzeniniz geri gelir annesi :)
Şimdi hep seni istemesi normal ..

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :8:
:65:gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona :55:
:65:fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :55:
:65:Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Vedael:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ronya: ................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Papatya:............................Maşallah hem ona hem bebeğine :49: Bebişimiz Erkek ..
:65:Melisela.............................. Annesinin kuzusu gelmiş :49: Bebişimiz Kız ..
:65:Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta :49: Bebişimiz Kız..
:65:Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş :49:
:65:Bilgemmm...........................Hoşgeldin melek , sefalar getirdin :49: Bebişimiz Erkek..
:65:5N1Ke................................Yeni yılın ilk bebeği geldii :49:
:65:Mues............................... Topiğin ikizleri geliyoooooo :49:
:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yağmurum:..........................Tüp bebek tedavisinde ...
:nazar:antalya2011........................Aşılama tedavisinde...
:nazar:esilanur ..............................7 nisanda güzel sonuçlar bekliyoruz ...
:nazar:aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:Lorke..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar:sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:gökcen44.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar:azra3434.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:edanurlu..........................hamiş olma yolunda hızla ielrliyor...
:nazar:nurme..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen...[/

Hoşgeldin midye ..
Bebeğin büyüüsn biraz daha düzeniniz geri gelir annesi :)
Şimdi hep seni istemesi normal ..

ınsallah canım olsun ben herseye razıyım kızım yanımda ya herseye deger....masallah canım senınde epey ılerlemıs hamılelık tadını cıkarmaya bak hepsının ayrı bı guzelllıgı var...

Son düzenleme:
formu kullanmayı fazla bilemiyorum. kusura bakmayın. İlginiz için teşekkür ederim.

Eşim sigara kullanıyor. İleri hareket sıfır bunun için neler kullanmalı.
FSH için ne kullanmalı. Yardımcı olurmusunuz.

benim yaşım da 42 eşiminde
ben ne kullanabilirim yumurta kalitesi için

tüp bebekle bir çocuk sahibi oldum. Şimdi doğal yolla istiyorum. bende de kan pıhtılaşması var.

Back
X