- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #113.241
Size de hayırlı cumalar arkadaşlar...
inşallah tedaviniz en kısa zamanda hayırlısıyla sonuçlanır yağmurcum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size de hayırlı cumalar arkadaşlar...
inşallah tedaviniz en kısa zamanda hayırlısıyla sonuçlanır yağmurcum
merhaba arkadaşlar..
Lorkem dönmüşsün evine çok sevindim canımcım..
Esilanur canım güzel haberlerini bekliyoruz, bebişin sana sımsıkı tutunsun inşAllah..
Bilgem sonuçlar güzel çıkmış, maşallah size :)
Papatya canım bende senin doğurmanı bekliyorum sıram gelsin diye
Yağmurum tedavin hayırlı olsun, bol bebişle gel inşAllah..
kız ceylan sende gitte cinsiyeti öğren gari, doğuracan gari :))
bende artık gün sayıyorum, heyecanlımıyım bilmiyorum ama çok alıngan ve sulugözlü oldum :) psikoloji baya etkileniyor gerçekten :)
çok şükür canım hamilelikle ilgili bi problemim yok herşey yolunda şimdilik 3 nisanda ayrıntılı var heyecanla o günü bekliyorum evde oldugum sürece bi problem yok ama dışarı çıktıgımda ve geceleri çok kalça agrım oluyo saat başı dönmem lazım yoksa bacagım uyuşuyo dönmemde biraz uzun sürüyo işte agrılardan dolayı ama bugünüme hamd olsun ne diyelimceylan nasılsın ?herşey yolunda değil mi? ağrıların hala devam ediyor mu?
3 nisanda ayrıntılı var melisela inşallah gösterir bakalım sen napıyosun alıngan bayan ekin delüsü benimle dalga geçiyo seni hamilelik bile degiştiremedi hormonlarında hiç bi farklılık yok hala odunsun diyomerhaba arkadaşlar..
Esilanur canım güzel haberlerini bekliyoruz, bebişin sana sımsıkı tutunsun inşAllah..
bende artık gün sayıyorum, heyecanlımıyım bilmiyorum ama çok alıngan ve sulugözlü oldum :) psikoloji baya etkileniyor gerçekten :)
herkese merhabalar..
arkadaşlar özellikle ovulasyon testi yapanlar
bir acemi olarak sizlere sorum var:)))
bugün adetimin 23. günü ovulasyon testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi
şimdi bu ne demek:)))
yani negatif demek onu biliyorum da silik çıkınca yakında yumurtlayacağın anlamına da gelir mi
çok saçma bir soru oldu ama:)))
çok şükür canım hamilelikle ilgili bi problemim yok herşey yolunda şimdilik 3 nisanda ayrıntılı var heyecanla o günü bekliyorum evde oldugum sürece bi problem yok ama dışarı çıktıgımda ve geceleri çok kalça agrım oluyo saat başı dönmem lazım yoksa bacagım uyuşuyo dönmemde biraz uzun sürüyo işte agrılardan dolayı ama bugünüme hamd olsun ne diyelim
3 nisanda ayrıntılı var melisela inşallah gösterir bakalım sen napıyosun alıngan bayan ekin delüsü benimle dalga geçiyo seni hamilelik bile degiştiremedi hormonlarında hiç bi farklılık yok hala odunsun diyobelki lohusalık degiştirir dim
![]()
Filiz canim bunlar.antibiyotik.
Spermde lokasit yada herhangi bir enfeksiyona karsi.
Tum erkekler kullanabilir ,benim esimde kullandi ,burda bir cogumuzun eside.
lorkemm hoşgeldin,valla ne güzel gezdin geldin....sırada ne var?vardır senin aklında biryerler:))
eve dönüşlerde güzel oluyor seyahatler sonrası ama ahhh o valizleri boşaltıp yerleştirmek yok mu:)
nasılsınız güzel arkadaşlarım
ben hala doğurmadım, kasılmalarım devam ediyor ama nazlı oğlumun daha gelmeye niyeti yok galiba..
Ronyam Rabbim yavruna sağlıklı uzun ömür versin,
muesim ikizlerine çok sevindin Rabbim kucağına almayı nasip etsin
esilam transferin olmuş Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı sonuçların olsun inşalah
5N1K, seni çok iyi anlıyorum Rabbim güç kuvvet versin, tez zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana..
sayfaları atlaya atlaya okudum, yanlış ve eksik yazdığım herşey için kusura bakmayın kızlar, hepinizi çok öpüyorum, inşallah yine görüşürüz..
saolasın melısela dondum cok sukur ..merhaba arkadaşlar..
herkese merhabalar..
arkadaşlar özellikle ovulasyon testi yapanlar
bir acemi olarak sizlere sorum var:)))
bugün adetimin 23. günü ovulasyon testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi
şimdi bu ne demek:)))
yani negatif demek onu biliyorum da silik çıkınca yakında yumurtlayacağın anlamına da gelir mi
çok saçma bir soru oldu ama:)))
hayırlı cumalar kızlar
aldım geldim pıstıgımı dinleniyorum bana test tarihimi 10 nisana verdiler
ama ben okadar bekleyemem 8 nisanda yaparım 10 nisanda yapar faxlarım inşallah
hapinizden allah razı olsun
yagmurummmmm ben muesin papucunu dama atıcam sende benimkini dama atcan inşallaaaahhhh :)
bilgem maşallah usg güzel geçmiş allahın izniyle :)
51kn inan ne yazıcagımı bilemiyorum yazını okurken gözyaşlarıma hakim olmadım yaşadıklarım geldi aklıma
rabbim sabrını veriyo hiç merek etme bak ben tekrar ayaga kaltım ve buz bebişimi aldım geldim sende öle yap
saol bebişim Allah razı olsun:)))inşallah tedaviniz en kısa zamanda hayırlısıyla sonuçlanır yağmurcum
canım hoşgeldin:)merhaba arkadaşlar..
canım o ilaçlar, damarlar herhangi bir enfesiyondan tıkandıysa onları açmak maksatlı kullanınılıyor,kaan hoca öyle anlatmıştı yanlış hatırlamıyorsam:))yağmurummm bilgemmmm siz cevaplarmısınız .....
hoşgeldin yawru kuş memlekete:)))hayırlı cumalar kızlar hepınıze ...
hosbuldum ekıntosum boncugum geldım evımdeyım cok sukur
gece 12 de yattım sabahın 5 ınden berı ayaktayım valızlerı bosalt camasır vs barı onlarla oyalanayım dedım ..
sızlede ne var ne yok
yagmurum tedavın baslamıs hadı hayırlısı bakalım ınsallah mues ten sonra senınde guzel haberını alırız
aynı zamanda esılanurda dun sanırım transfer oıldu degılmı ınsallah arka arkaya mujdeler gelır ıkınızden de
azra yaptıran kısıler tek tek sor artı eksı yanlarını .. en son bana da bırısı alman hastanesı cok ıyı dedı ama ucretlerı vs cok yuksek dıye bılıyorum .. sen bı arastır ıstersen
canım Rabbım sana sabır versın ınsallah cabucak toparlanır yenı tedavıne guzel bı sekılde motıve olmus baslarsın ..
herseyde bır hayır var tabıkı ama basımızıa geldıgı ılk anda uzulmeden sabırla durmak zor oluyor ıste
![]()
![]()
gözümüz aydın tatlım inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunacak:)))hayırlı cumalar kızlar
aldım geldim pıstıgımı dinleniyorum bana test tarihimi 10 nisana verdiler
ama ben okadar bekleyemem 8 nisanda yaparım 10 nisanda yapar faxlarım inşallah
hapinizden allah razı olsun
yagmurummmmm ben muesin papucunu dama atıcam sende benimkini dama atcan inşallaaaahhhh :)
bilgem maşallah usg güzel geçmiş allahın izniyle :)
51kn inan ne yazıcagımı bilemiyorum yazını okurken gözyaşlarıma hakim olmadım yaşadıklarım geldi aklıma
rabbim sabrını veriyo hiç merek etme bak ben tekrar ayaga kaltım ve buz bebişimi aldım geldim sende öle yap
tünaydın güzeller
lorkemm hoşgeldin memlekete
esilimm buz bebeğin senin sevginle ısınsın
sıkı sıkı tutunsun güzel annesine inşallah
yağmurumm senle esili sıı takibe aldım
inşallah güzel haberlerinizi alıcaz
hosbulduk efennımmlorkem hoşgeldin cnm![]()
hosbuldum yagmurum .. nası gıdıyo ıgneler guzellıgıne bıraz zarar verecek amahoşgeldin yawru kuş memlekete:)))
lorkecim tüpe geçiyorsun öyle miiiiiiiiiii???hadi hayırlısı,sevindim gerçekten biliyor musun,senin ilk denemen olcak değil mi?