Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gökçen canım sende rahim filmi çektirp kurtulmuşsun hic agri olmuyor değilmi. Banyo konusunda iki gun oraya su gitmemesi gerikiyor demislerdi bana enfeksiyon vb sebeplerden dolayi ben ertesi günü yapmistim ama :)) Esinin sonuclarinda düzelme oluyordur mutlaka ama 3 aydaki gelismeyi cok onemsemiyorlar cok yukselme olmamissa sakin moralini bozuk tedavinizi birakma olurmu canim ben biraktim eskiye donduk :(( benim dustugum hataya sakin sen dusme...

yağmurun yumoşların hayırlı uğurlu olsun
inşallah hepside sağlıkla döllenir ve kaliteli olur
canım yağmurum Rabbim emeklerinin karşılığını versin

Amazone veya ebaydan proxeed satın olan varmı kizlar bende almak istiyorum birseyler daniscaktim

gökçen canım sende rahim filmi çektirp kurtulmuşsun hic agri olmuyor değilmi. Banyo konusunda iki gun oraya su gitmemesi gerikiyor demislerdi bana enfeksiyon vb sebeplerden dolayi ben ertesi günü yapmistim ama :)) Esinin sonuclarinda düzelme oluyordur mutlaka ama 3 aydaki gelismeyi cok onemsemiyorlar cok yukselme olmamissa sakin moralini bozuk tedavinizi birakma olurmu canim ben biraktim eskiye donduk :(( benim dustugum hataya sakin sen dusme...

canım çok şükür kurtuldum birazcık acıdı ama korktuğum kadar da değildi:)) o kadar rahatladım ki canım üzerimden dağlar kadar yük kalktı sanki inan
en çok da biran evvel tedaviye başlayacam diye seviniyorum
inşalah sonucu da güzel çıkar ne diyeyim..
aslında sonuç çıkmıştır ama doktr eşimin sperm testini de görmek istedi o yüzden onu da alıp beraber göstereceğiz
eşimde ancak pazartesi verebilecek testi hem de tam üç ay olmuş oluyo aslında çok merak ediyorum
ama dediğin gibi yükselme olmadıysa bile moralimizi bozmayacağız..
aslında bu ara çok bişi de yapmıyoruz ben birazcık yoruldum eşim de aksattı derken ara ara birkaç vitamin atıyo o kadar
inşallah yeniden başlayacağız
tavsiyeni dikkate alacağım kuzum çok sağol
sen neler yapıyorsun peki var mı aklında bir tedavi bu ara..

yağmurum canım sana da çok geçmiş olsun öncelikle opun olmuş ve rabbim sonunu da hayır eylesin inşallah
yumoşların gayet iyi umarım gelişimleri de iyi gidiyordur dualarımız seninle canım...

canım çok şükür kurtuldum birazcık acıdı ama korktuğum kadar da değildi:)) o kadar rahatladım ki canım üzerimden dağlar kadar yük kalktı sanki inan
aslında sonuç çıkmıştır ama doktr eşimin sperm testini de görmek istedi o yüzden onu da alıp beraber göstereceğiz
eşimde ancak pazartesi verebilecek testi hem de tam üç ay olmuş oluyo aslında çok merak ediyorum
aslında bu ara çok bişi de yapmıyoruz ben birazcık yoruldum eşim de aksattı derken ara ara birkaç vitamin atıyo o kadar
sakin sakin aksatmayin gökçencim bizim morfoloji %12 de %2 ye sayida mlde 16 dan 3 milyona dustu biraktik diye simdi en bastan basliyoruz herseye :(( cok zoruma gidiyo boyle olmasi benim yuzumden oldu hepsi :(( Proxeed cok pahali burda, ama ebayda tam yari yariya ucuz ordan almak istiyorum ama nasi yapicam ve burda gumruge takilirmi bir suru soru isareti var kafamda onu arastiriyorum tatlim.

yağmurum canım sana da çok geçmiş olsun öncelikle opun olmuş ve rabbim sonunu da hayır eylesin inşallah
yumoşların gayet iyi umarım gelişimleri de iyi gidiyordur dualarımız seninle canım...

yağmurun yumoşların hayırlı uğurlu olsun
inşallah hepside sağlıkla döllenir ve kaliteli olur
canım yağmurum Rabbim emeklerinin karşılığını versin

yagmurum allah tamamına erdırsın cnm ıns guzel haberlerle donmuslerdır. bugun bı haber aldın mı ?

Esilam hakkinda hayirlisi buymus rabbimden diliyorumki en yakin zamanda baska tedaviye gerek kalmadan dogal yoldan supriz yapsin bebisin sana:16:
yagmurum senden haber almak icin girdim hala bilgi vermedilermi yha :( nerde yaptiriyorsun tedavini canim??

canlarınm dok aradı:)))
kaçının olgun olduğunu söylemedi ,5 tanesi döllendi dedi
yarın bu sayı artabilirde azalabilirde dedi,kısmet bakalım ne olacak:)

e cok güzel bu haberrrrrr:16: insallah hepside birinci kalite olurlar yagmurum. Nerde yaptiriyorsun canim tedavini?

Selam kızlar.

Yagmurcum çok sevindim yumoşların çok sağlıklı bebişlere dönsün, annesinin göbüşünü konsun, mutlu mutlu büyüsünler inşallah.

canım hadi hayırlısı bakalım..
embriyo sayılarından falan anlamam ama 1 tanede olsa Rabbim can verince olur hayırlısıyla inşallah...:emir_bebek::nazar::emir_bebek::49::49::49::49::49::49:

Amazone veya ebaydan proxeed satın olan varmı kizlar bende almak istiyorum birseyler daniscaktim

Canım ben 2 kere gittigidiyordan almıştım.
Çok şükür sorun yaşamadan ulaştı ürünlerim.
Zaten gg de ürünü alınca parayı transfer ediyorsun.

Canım çok sevindim.
Bence gayet güzel.
Benimde 11 adet toplanmıştı.
6 sı döllenmişti.
İnşallah çok güzel olucak,

Son düzenleme:
sakin sakin aksatmayin gökçencim bizim morfoloji %12 de %2 ye sayida mlde 16 dan 3 milyona dustu biraktik diye simdi en bastan basliyoruz herseye :(( cok zoruma gidiyo boyle olmasi benim yuzumden oldu hepsi :(( Proxeed cok pahali burda, ama ebayda tam yari yariya ucuz ordan almak istiyorum ama nasi yapicam ve burda gumruge takilirmi bir suru soru isareti var kafamda onu arastiriyorum tatlim.

cnm bizim morfolojide 11 den sıfıra düştü çok şaşırdım düşüşün sizde sebebi ne bizde belli de değil :14:

güzelim ne güzel kurtulmuşsun ben ofis histeroskopi acaba doğrumu :9: yazdım yaptırmaya karar verdim o acıtmıyor diye tüpten önce temmuzada birşey kalmadı

güzelim ne güzel kurtulmuşsun ben ofis histeroskopi acaba doğrumu :9: yazdım yaptırmaya karar verdim o acıtmıyor diye tüpten önce temmuzada birşey kalmadı

canım darısı başına inşllah..
ben ne olduğunu da bilmiyorum araştırmada çektirdim
öyle seçme şansım da olmadı özellerde 250den tutta 400 e kadar var anestezili anestezisiz
ama o kadar parayı ona vermek istemedim vitamin alırım ona dedim:)))
kkkiiii çok şükür iyiki de öyle olmuş çünkü anesteziye değeceğini düşünmüyorum...
biraz da kendime güvendim tabi o ağrıyıkaldırabileceğimi düşündüm..
sen de biran evvel kurtul canım..
ben haftaya çarşamba gidebileceğim sonucu almaya bakalım hayırlısı..

kızlarrr pazartesi eşim de test verecek ama ben emin olamadım şimdi perşembe akşam ilişki olsa
cuma cumartesi pazar dursa pazartesi sabah verse oluyo dimi 4. gün testi vermiş oluyo.
4. gün iyi mi..

Back
X