herkese günaydınlar..
güzel haftasonları diliyorum herkese..
bende uyandım erkenden haftasonu olmasına rağmen.. yemeğe misafirim gelecek temizlikten başlamam lazım:))
yorucu yoğun bir haftaydı pek giremedim okudum okudum çıktım..
öncelikleokuduklarımdan hatırlayabildiklerime yazayım..
ceylanım çok sevindim rabbim gönlündekini verdi çok şükür sağlıcakla gelsin minik kızın..
artık isim aramaya da başlamışsın.. ama ben Döndü Su'yu beğendim nacizane fikrimi söyleyeyim

ronyam rabbim yardımcın olsun inşallah bu sıkıntılı dönemi atlatırsın en kısa zamanda
sarılık da geçer inşallah vakitlice, rabbim sağlık versin tatlı kızına..
melisellaaa canım bebişin şimdi kollarında ne güzel bizim yerimize mis kokusunu kokla olur mu..
allahım hayırlı evlat eylesin inşallah..
paptya canım sen de doğum yapmışsın rabbim bebişine sağlık mutluluk versin hayırlı ömür nasip etsin inşallah..
canlarımm.. bana gelince.... dün doktora gittim rahim filmi sonucum çıkmış göstrdm çk şükür temiz çıktı tüpler açık dedi doktor
benim adet düzensizliğini sebebi de böylece rafa kalktı artık anladık ki yaradılışım itibariyle iki ayda bir adet görüyorum

olsun bakalım ne diyelim artık bu durum üzerinde daha fazla durmayacağım iki doktor da böyle dedi vardr herhalde bir bildikleri:)))))
zaten tam bir teslimiyetle sorgusuz sualsiz kendimi doktora bırakmaya karar verdim ne derse yapacağım:))))
eşim de uroloğa gitti değerler bir nebze olsun düzelmiş demiş klomen ve trental yazmış ve son sperm testi sonucunu doktrouma da gösterdik
ve dedi ki değerler az illaki olur çocuk sahibi olabilirsiniz doğal yolla ama bu süreç uzar o yüzden uzatmayalım önümüzdeki ay aşılamayla başlayalım tedaviye dedi
aslında eşim de bende aşılama taraftarı olmasak da hiç bişi diyemedik..
aslında ben ilk etapta takip falan düşünüyordum ama doktor çok açık ve net bir şekilde dedi olur ama süreç uzar.. zannedersem birkaç aşılama olmazsa tüp diyecek..
hayırlısı.. anlayacağınız önümüzeki adetimle aşılama yolları görünüdü bana..