selam kızlar, baya bir uzak kaldım topiktem maruz görün beni

kısaca anlatayım size :) 20 nisan cuma günü spinal sezeryan ile kızım Reyyan Ela doğdu :) sesini duydum ve ne yapacağımı şaşırdım, malesef kendini göremedim ilk başta

önce odaya onu götürmüşler sonra ben geldim, bebeğime baktım ve kaldım öylece :) Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşAllah..sonra doktorlar gelip gitmeye başladı, herkes muayene falan ediyor, dediler kalpte sorun var

kalp kapağında üfürüm dedikleri açıklıktan varmış, hemen Ekoda konrtol edildi ve belirlendi, 1 ay sonrasına gün verdiler tekrar, doktor sıkıntı vermeyeceğini hatta kendiliğinden kapanabileceğini söyledi ama işte gel sen bunu bana anlat, üstünede sarılık oldu ve uyur uyanmaz kızım

zorla ayaklarını sıka sıka uyandırıp doyurmalar mı dersin, neler yapmadık

tabi o sırada bende hep ağlama modundayım, yedim bitirdim kendimi..yüreğim dayanmıyor o hallerine..şimdi çok şükür iyi, kendi uyanıyor hatta uyumuyor bile :) hasret kalmıştım onun ağlamasına

çok yıpratıcı geçti bu 26 gün..gerçekten zormuş ama bir yandanda dünyanın en güzel şeyi..ona bakmak, onu emzirmek müthiş bir his..şimdi bunları yazarken bile ağlıyorum, lohusalıktan herhal :))) inşAllh herşey yolunda gider, biraz sonra tekrar götürcem, sabah karnı şişti, doktor hep böylemi dedi, sıkıntı olabilir dedi, al sana bir stres daha

inerse tekrar getirin dedi, sanırım indide, gaz oluyor ve durmuyor bebeğim, çünkü sarılık uyuttuğu için hemen emerken uyuyyor..sarılık değerine bakmadı yani istemedi artık, bir sorun olmaz geçer diye, ama yaptırsamıydım deyip duruyorum, artar diye korkumdan..çok şükür sarılık başka nedenlere bağlı çıkmadı, anne sütü sarılığı dediler ve 1-1.5 ayda geçer dediler..İnşAllah geçer kızlar..bizde durumlar böyle, net ortamım yok, o nedenle sık yazamıyorum..duanızı bekliyorum kızım için..Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşAllah..hep dua ediyorum buradaki arkadaşlarım için..kocaman öpüldünüz..