- Konu Sahibi boncukboncuk
- #114.941
melisela bebişimiz nasıl doktora gidecektin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melisela bebişimiz nasıl doktora gidecektin?
canım ekintosum çok şükür daha iyi, yazdığım gibi tek sarılığımız kaldı, Allah'ın izniyle oda geçecek inşAllah..Sizler nasılsınız? inşAllah iyidir tosunumuz :)
kuzum bizim daha yeni geçti sarılığımız sıkma canını geçer yakında
sen bol bol emzir
saol canımın içi,şimdilik bir problem yok,öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte,
merhaba yağmur 2 haftadır gelemiyodum ama seni çok merak ettim, yağmurum hamilelik nasıl gidiyo bebiş nasıl.
inşallah hiç bir sıkıntın yoktur hersey yolundadır. sende bebeğinde Allaha emanet ol canım
sen ve bebişin nasıl kaç haf. oldunuz??
göreceksin tabii deli şüphen mı var?:))))yagmurum bebeginin iyi olduguna sevindim insallah bende gorebilirim
senın şu an en güzel günlerin o ywru kendini öyle bir belli ediyorki,kamyon çarpmışa dönüyorsun:)))
Allaha emanet olun:)))
ahhh canım yawrum pek de minikmiş,Rabbim acil şifalar eylesinİyi akşamlar kızlar. Bana ÇOK ACİL: MARMARA ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ (PENDİK) HEMOTOLOJİ BÖLÜMÜNDE ÇALIŞAN YA DA BU BÖLÜMDE TANIDIĞI OLAN birileri lazım.
Yeğenim var adı Umut daha 7 yaşında bugün Lösemi teşhisi konuldu, acil dr bulmamız lazım.((
yagmurum cok sevındım masallah ona pıtpıt atıyo demekkı kalbı yavrunun ...
Rabbım hepımıze bu guzellıklerı yasatsın ınsallah duanda unutma benıde canım![]()
unuturmuyum lorkem zaten en sonda olmak listede canımı sıkıyordu şöyle altma altıma dizilin bakimmmm:)))
boncugum ınsallah bı cozum bulunur ınsallah yanlıs teshıstır bısey dıyemıyo ınsan duamda olacaksınız ınsalah...Dilerim Ronyam yanlış teşhişdir, dün gece gözüme uyku girmedi ben döndüm durdum Oğuz döndü durdu, negatifliğim çocuğada yansıdı ister istemez. Tahliler bugün tekrar yapılıyor. Sağolsun Lorkem bi dr ayarladı, Allah binlerce kez razı olsun. Rabbime sığınıyorum dua ediyorum başkada bişey gelmiyor elimden.
Bide uyuz müdürüm beni norm fazlası yapmış bugün, tayin isteyecem açık olursa. Allah bildiği gibi yapsın onuda.
Demekki sıkıntı olunca hep peşi sıra diziliyorlar.
yasemin_ canım çok teşekkür ederim. Sizlerin edeceği dua çok çok önemli.
Allah razı olsun ekıntosum ... bakalım yarın sanırım son kontrol olabılır e2 ıyıce yukseldı bugun 15 lık falan vardı .. sanırım ctesı catlatma ptesı toplama gıbı gorunuyo suan yarın bellı olur ...merhaba kızlar:)
herkesin bu mübarek gecenin hürmetinide duaları kabul olur inşallah...hayırlı kandiller...
boncuğum geçmişolsun...inşallah yanlış teşhistir...boşa korkmuşsunuzdur umarım.bizi haberdar et mutlaka...
lorkedende Allah razı olsun.bu bizim topik ne kadar mükemmel insanlarla dolu
lorkecim yumurtalar büyüyormuş maşallahkalbinin güzelliğini RABBİM görüyor.en hayırlısı ile YÜCE ALLAHIM mükafatlandırsın seni...
saolasın melısım ınsallah bızde yavrucuklarımıza kavusuruz hayırlıs zamanda..herkese tekrar merhaba..
Yine hamilemiz varmış, çok sevindim xeda Allah'ım sağlıkla sonuna kadar götürsün inşAllah..
Lorkem canım seni gözümden kaçırmışım, tedavin hayırlı olsun, bu mübarek günde Rabbim sanada evladını nasip eder inşAllah..
Boncuğum canım arkadaşım, çok ama çok geçmiş olsun, inşAllah hayırlı haberler alırsınız, Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin, gerçekten çok zormuş..kendi canını veresin geliyor yeterki ona bişey olmasın diye..
Bizi sorarsanız daha iyiz, sarılık değerimiz hala 13 ama artık takmıyorum, İnanıyorum ki Rabbimin izniyle oda geçecek, onun dışında çok şükür ağlaması durdu, artık daha sakin, o iyi olunca bende iyi oldum bikaç gündür..
Hepinizin kandilini kutluyorum, duanızda bizede yer vermeniz ümidiyle..
he yaa hemen zıpladın lıstenın tepesıne .. bı tupcu olarak tahtını devralsam keske hayırlsııylaasaol canımın içi,şimdilik bir problem yok,öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte
sen ve bebişin nasıl kaç haf. oldunuz??
göreceksin tabii deli şüphen mı var?:))))
senın şu an en güzel günlerin o ywru kendini öyle bir belli ediyorki,kamyon çarpmışa dönüyorsun:)))
Allaha emanet olun:)))
ahhh canım yawrum pek de minikmiş,Rabbim acil şifalar eylesin((
unuturmuyum lorkem zaten en sonda olmak listede canımı sıkıyordu şöyle altma altıma dizilin bakimmmm:)))
kızlar bebğimin bir gün geriden gelmesi bir problem yaşatırmı?????????
hıc merak etme yagmurum ılk zamanlar bı hafta ılerı gerı bısyeler hep oluyo bıde senınkıı tup zaten tam gununu ıslemlere gore belırlıyorlar .. takılma bole seyleree
İyi akşamlar kızlar. Bana ÇOK ACİL: MARMARA ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ (PENDİK) HEMOTOLOJİ BÖLÜMÜNDE ÇALIŞAN YA DA BU BÖLÜMDE TANIDIĞI OLAN birileri lazım.
Yeğenim var adı Umut daha 7 yaşında bugün Lösemi teşhisi konuldu, acil dr bulmamız lazım.
kızlar bebğimin bir gün geriden gelmesi bir problem yaşatırmı?????????
kızlar nasılsınız kandılınız mubarek olsun hepınızın ...
dun boncuguma uzuldumn bugunde cok yakın ızmırde kı arkadasım aradı bırlıkete bekledık 1.5 yıl bebegımızı o hamıle suan 27.haftası falan
bebgın bası kucukmus 2 hafta gerı bu ya anomalı yada down sendromu demısler... uzuldum agladım Rabbım ınsallah evladını sag salım saglıklı bagıslasın korktukkları gıbı cıkmaz ınsallah ona da dua edermısınız .... sekıne arkadasımın adı ....
boncugum ınsallah bı cozum bulunur ınsallah yanlıs teshıstır bısey dıyemıyo ınsan duamda olacaksınız ınsalah...
3 aylarda daha sıkı duaya sarılmamız lazım sanırım hepımzı adına bunlar da belkı hatırlatmadır bıze sadece ..
ınsallah hepsı guzel sonculanır
Allah razı olsun ekıntosum ... bakalım yarın sanırım son kontrol olabılır e2 ıyıce yukseldı bugun 15 lık falan vardı .. sanırım ctesı catlatma ptesı toplama gıbı gorunuyo suan yarın bellı olur ...
duanızda unutmayın bu gece
saolasın melısım ınsallah bızde yavrucuklarımıza kavusuruz hayırlıs zamanda..
senınde daha ıyı olmana sevındım cok sukur kızın da masallah hıc mınnacık durmuyo sırf yanak ne guzel ısırmalık tam
canım ya dok hiç takılmadı ama ne yapayım elimde değil acaba deyip duruyorum hep((
rabbim arkadaşına ve bebeğine şifa versin,başka acı yaşatmasın inşallah:))))))))
he yaa hemen zıpladın lıstenın tepesıne .. bı tupcu olarak tahtını devralsam keske hayırlsııylaa
:)))))))))))))
hıc merak etme yagmurum ılk zamanlar bı hafta ılerı gerı bısyeler hep oluyo bıde senınkıı tup zaten tam gununu ıslemlere gore belırlıyorlar .. takılma bole seyleree
canımsın:))))) karı
arkadaşlar iyi akşamlaar...
lorkem çok üzüldüm canım inan ki..
mevzu evlat olunca gerçekten çok sıkıntılı oluyor
rabbim tüm evlatları annelerine bağışlasın inşallah..
bende tüm hazırlığımı yaptım bugün çokkkk güzel bir şekilde ibadetimi yapacaktım
abdestimi aldım akşam namzını kılmak için hatta akşamla yatsı arasındaki hacet namazını da kılayım dediiiimmmm...
amaaaaaa bir de baktım ki bir sürpriz bekliyor beni...
sevgili kırmızılarım teşrif etmişleeeerrrr..
beni hiç üzmeden her ay yaptığı gibi bekletmeden aşılamamın 12. gününde gelivermişleeerr:)))
ne yaaplım kaderde kısmette bir aşılama macerasının sonuna gelmekte varmış...
ama bunu tüm samimiyetimle söylüyorum kızlar üzülmedim...
çünkü beklentim yoktu olmayacağını biliyordum zaten ama belki bir mucize diyordum onun da vakti başka zamanaymış..
namazımı kılamayacağım kuranı kerimimi okuyamayacağım bu güzel gecede diye daha çok üzüldüm inanın geleceğini biliyordum bari yarın geleydi ne vardı:)))
amaaaa tabiki bu kırmızılar beni yıldıramaz bir gün onu yeneceğim biliyorum
bende ne yaptım hemeeeennn saraçoğlunun sitesinden arısütü bal polen karışımı ve keçi boynuzu pekmezi siparişi verdim
mücadele deam ediyor...
hepinizi öpüyorum kızlar..
bu güzel gecede dualarda buluşmak dileğiyle...