• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kızlar. Zor günlerin içindeyim ama biliyorum ki geçecek Rabbim verecek bize bir kolaylık. Teşhiş konuldu Lösemi All cinsinden şuanda tedavi aşamasında hasta bakıyoruz ki nerde başlayalım diye, ondan sonra hemen başlayacak tedavi.

Allahım kimseyi sevdikleriyle sınamasın hele ki evladıyla.

BONCUK suan nasıl agladıgımı gorsen keske
7 yasındakı o tazecık beden aklıma geldı
bır yandanda caresız olan ablan
rabbım kımseye dermansız dert vermesın
rabbım okadar buyukkı
ınsallah ya safi ısmının suyu hurmetıne
kucuk yegenıne sıfa verır
eskı saglıgına gerı doner
keske hc grmeseydım topıgede okumasaydım bu haberı :43:
benmde saglık sorunlarım var 6 gundur
ona cok dua edecegım
rabbım sıze bagslasın ınsallah

Selam kızlar. Zor günlerin içindeyim ama biliyorum ki geçecek Rabbim verecek bize bir kolaylık. Teşhiş konuldu Lösemi All cinsinden şuanda tedavi aşamasında hasta bakıyoruz ki nerde başlayalım diye, ondan sonra hemen başlayacak tedavi.

boncuk çok üzüldüm ya rabbim sizlere sabır versin, ama Allahın izni sizlerinde desteği ile inşallah bugünler geride kalacak. hastalığı başlangıç aşamasında yaşıda çok küçük inşallah çok çabuk atlatacaksınız arkadaşım. bu günlerin hürmetine rabbim işlerini kolaylaştırır inşallah, dualarım herzaman sizlerle...

boncuk çok üzüldüm ya rabbim sizlere sabır versin, ama Allahın izni sizlerinde desteği ile inşallah bugünler geride kalacak. hastalığı başlangıç aşamasında yaşıda çok küçük inşallah çok çabuk atlatacaksınız arkadaşım. bu günlerin hürmetine rabbim işlerini kolaylaştırır inşallah, dualarım herzaman sizlerle...

canım güzel haberlerini sabırsızlıkla beklıyorum:))

yağmurum çok şükür bebeğim çok sağlıklı, çok mutluyum ya 12 haftalık olmuş tam gününde yani geriden gelmiyoruz. ilk defa elini kolunu ayaklarını oynattığını gördük çok müthiş bişeydi inşallah önümüzdeki günlerde sende görüceksin.. :))

slm kızlar nasılsınız ..
bende durumlar asagı yukarı aynı sayılır ıgneyı bu aksam bır toz bır suya ındırdı
e2 costu yaa korkuyorum 3666 cıkmıs bugun ... dun 1980 falandı
yumurtaların en buyugu 14 hala ne olcak bılmem
yarın trkrr kan ve ultrason var ..
yolalrda belım koptu valla ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun ...
bu son ıgnem olsa artık catlatmaya gecsek keske

dua edermısınız e2 yuzunden sıkıntı yasamaktan ve ıptal vs olmasından kokruyorum

boncugum Rabbım ınsallah bu ımtıhanınızıda kolaylıkla atlatmayı nasıb etsınn .. cok guclu olup bırbrınıze destek olmanız lazım aılece... ınsallah erken baslayan tedavı ıle hıc bısey kalmaz sapasaglam bı hale gelrı yegenın

Esracım sizleri üzmek istemezdim gerçekten ama paylaşmasamda ben çatlardım derdimden. Şuan herşey çok yeni hepimiz ağır geçiriyoruz bu süreci tabiki ablam ve eniştem daha da kötüler. Dua ediyorum.

Lorkem sağolasın yardımların duaların için, Rabbim herşeyi gönlüne göre versin.

benim canım arkadaşımm boncuğum nasıl üzüldüm bilemezsin
ama şuan sizlere güçlü olmak ve dua etmek düşüyor
bu mübarek günlerde bizlerde bol bol dua edicez
inşallah duanın gücüyle yenecek yeğenin hastalığı
Rabbim tüm ailesine ve o minik yüreğe güç kuvvet versin

Esracım sizleri üzmek istemezdim gerçekten ama paylaşmasamda ben çatlardım derdimden. Şuan herşey çok yeni hepimiz ağır geçiriyoruz bu süreci tabiki ablam ve eniştem daha da kötüler. Dua ediyorum.

Lorkem sağolasın yardımların duaların için, Rabbim herşeyi gönlüne göre versin.

Allah şifa versin inşallah atlatır. küçük çocuklar atlatıyorlar Allahın izniyle. Rabbim yardımcısı olsun.

canim cok gecmis olsun okadar uzuldumki anlatamam

losemi ve hematoloji konusunda en iyi doktor Cerrahpasa da prof dr Burhan ferhanoglu var , imkaniniz olurda oraya goturebilirseniz cok guzel sonuc alirsiniz , hematoloji de en iyi doktor oymus...

biz lenfoma yi atlattik cok sukur insallah sizde losemi yi atlatacaksiniz ... hepsi gececek insallah .

lorkem inşallah yarınıda atlatırsın e2 fazla yükselmeden
esramm canım çok geçmiş olsun
ınsallah ronyam dua edın ohss sınırına yaklasıyorum sanırım korktugum sey buydu zaten ...

duydunuzmu bilmiyorum ama Fatma 8 haftalik hamileymis :)))
Rabbimin mucizesi

masallah ona yaa ben hıc sasırmıyorum acıkcası ... cok var etrafımda ılkı cabalarla olup sonra bırden hamıle oldugunu ogrene n

fatma uzun zamandır face de de burda da gorunmuyor zaten

ınsallah ronyam dua edın ohss sınırına yaklasıyorum sanırım korktugum sey buydu zaten ...

masallah ona yaa ben hıc sasırmıyorum acıkcası ... cok var etrafımda ılkı cabalarla olup sonra bırden hamıle oldugunu ogrene n

fatma uzun zamandır face de de burda da gorunmuyor zaten

simdi guzel hber senden gelecek insallh:))

Selaaaaam kızlar ..

canım ya saol:)))))
gittim ve geldim herşey noremal dedi,aslında benım bebiş 8.0 ama orda 7.6 günlük çıktı
dok 3 hafta sonra saray bosnaya gidecekmiş çok üzüldüm,2 hafta sonra gene çağırdı son buluşmamız anlıyacağınız:(((
imkanım olsa peşinden gideceğim o kadar alıştım ona ya:(((

lorkem Allah razı olsun:)Rabbim muradını versin werecekde inşallah:)))
yukarıya yazdım dok hrşey normal dedi
minik kallbi nasıl hızlı atıyordu anltamam,mutluluğum tarif edilemez
ne eşya ne başka bir şey bu mutluluğa değişemem:)
tabii bulantı,yorgunluk,mide yanması,bu yüzden uykusuzluk hazımsızlık benı bayağı zorluyor ama neyse:))))
rabbim sanada yaşatsın inşallahhh dileyen her arkadŞIMA:)))

maşLLAh kuzucuğa:)))
nasıl yanı tüp olunca sat tarihin farklımı oluyor:????

ben günde 3x3 şeklinde alttan atıyorum,tek bana yaptığı hiç akıntım yok
duygu değişikliği gebelik kaynaklı,hormonlarının çoşmasından bence:)))

maşallahhhh yomoşlarına bol bebişli olur inşaalah:))))
Yağmur2um oturup bebeğinin 1 gün geriden gittiğine üzülmüyorsundur inşallah ..
Çünkü gereksiz yere üzülürsün ..
29. haftamdayım , inan her gittiğimde ölçüler farklı çıkıyor ..
Bazen ileri bazen geri .. Kaldıkı 1 günlük geriliğe gerilik bile denmez..
Benim oğlumun vucut ölçüsü kaftası ile uyumlu ama kafa ölçüsü epey bi önden gidiyor ..
Doğuma yakın aradaki farkın kapanmasını bekliyorum , kapanmassada biraz kafası büyük olcek oğlumun , babası kılıklı :)
İnan daha zor şeyler var , yeterki sağlıklı olsun diyorsun ..
Kilosunun az yada fazla olması yada uzun veya kısa boylu olması bunların hiçbiri dert değil. Allah seni ve bebeğini yoracak bir dert vermesin ..

Canım normalde tüp bebektede sat tarihi kullanılıyor .. Ama benim tedavim xl uzun protokol oldu ..
Araya bayram girmişti ve bu yüzden dr yumurtalarım gelişmesin diye lucrin vermişti .. 2 koca kutu lucrin kullanmıştım .. Bayramdan sonrada yumoşları büyüttüler ..
E haliyle siklus uzadı, uzadı ,uzadı .. Adetimin 14. günü yumurtalarım toplanması gerekirken 25. günü hatta daha uzun bri zaman da olabilir 1 aya yaklaşık bir zaman sonra toplanmış oldu .. Dr'lar tedaviyi istedikleri gibi yönetiyolar .. 28 ekimde adet gördüm en son .. Ama 24 kasımda transfer oldu .. Neredeyse 1 ay sonra :)))) Normalde 14 gün sonra transferin yapılması gerek .. Arada 2 haftalık bir açığım var .. O yüzden adet tarihim 6 kasım olarak belirlendi ..

duydunuzmu bilmiyorum ama Fatma 8 haftalik hamileymis :)))
Rabbimin mucizesi

Hay maşallah Kris'im ne diyim ki..
Rabbim bizede nasip etsin böylesini..
İnşallah bende oğlumu sağ salim doğrunca arkasından hemen kendiliğimden gebiş kalırım :)

boncuğum ben umut için 1 yasin okudum 1000 de ya şafi çektim
allah acil şifalar versin
müsait olan arkadaşlarda okusalar 41 e tamamlayabilsek ne güzel olur bu mübarek ayda

lorke tedavin hayırlı olsun canım
yeni hamişler gözyaşı xeda ve fatma hepinizi tebrik ederim kızlar
allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin

boncuğum ben umut için 1 yasin okudum 1000 de ya şafi çektim
allah acil şifalar versin
müsait olan arkadaşlarda okusalar 41 e tamamlayabilsek ne güzel olur bu mübarek ayda

lorke tedavin hayırlı olsun canım
yeni hamişler gözyaşı xeda ve fatma hepinizi tebrik ederim kızlar
allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin

salasın merım Rabbım hayırlısını gostersın ınsallah ...
sen nerelerdesın neler yapıyorsun merak edıyoruz ..
krıs gecenlerde ıyı oldugunu vs yazmıstı ...

bu arada bende dun okudum ınsallah umud ıcın bıeyler ama dedıgın gıbı 41 yasın tamamlayabılırız ..
okumak ısteyen varsa sorayım ben sayayım

Back
X