• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mericim gönüller bir olsun cevap yazıp yazmaman önemli değil. Senin için çok dua etmiştim çok şükür kabul oldu.

Rabbim Esraya Lorkeme Ekine, Esilanura Eneslenaya, Antalyama, Gelbebeğime, Ecrine aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarıma nasip etsin tez zamanda hayırlısıyla.

kızlar arada cevap yazamadıklarım oldu kusura bakmayın şuan evde yanlızım eşim hala çalışıyo 1 saate gelicek inşallah
tel trafiğide var
kimse gücenip kırılmasın
mutluluğumu paylaşmanız benim için çok farklı şuan çünkü şuanda sizden başka kimse yok yanımda
gurbet olunca böyle:)

yasemin boncuk geldi gitti hepinizi okudum çok sağolun

var ya gercekten ben cok sevınıdım ya bıkac gundur dusunuyorum tup negatıf olursa gercekten cok uzulmıcem Allah ın ıznıyle ...
Rabbımın kudretı herseye yetıyor .. dılemesı zamanı gelmesı onemlı olan bız elımızden gelenı yapıp sabırla bekledıkce sıkıntı yok...

evet boş boş bekliyoruz doğru yapmıyoruz dimi kris
ne yapayım peki
benim pocoma iyi gelicek bişi biliyomusun eşimin değerleri en son 212 milyondu ml de 60 milyondu morfoloji %2 ileri hız % 40 durum bu

canim senin pcon doktor kontrolunde olmali her ay

esinin de problemi morfoloji
sayi ve hiz cok iyi ama morfoloji isi bozuyor

kaan hoca esime demis ki
mesela 100 milyon sperm var ve morfoloji 1
spermler yumurtanin etrafinda toplaniyor 99 milyon bozuk sperm den 1 milyon saglikli olanlar yol bulupta yumurtayi delemiyolar demis , morfolojisi bozuk spermler yumurtanin etrafini sariyormus ama ya kafasi buyukmus yada kuyrugu kisa falan bu sebeple giremezlermis

bide ben klomen in hamile biraktigina inaniyorum iyice....

Krisim bende preseed almak istiyorum bu ay. gg de sahte olabilirmis diye duydum sen nerden temin ediyorsun?

Meri süper bir haber bu,degerin gayet guzel inşallah Rabbim bebisini sağlıklı bir sekilde kucağına almani nasip eder,seninle aynı seyleri yasamisiz,bende tüpe gececektim sonraki ay,benim nerdeyse 1hafta gecti adetimden ama onceden de geçerdi bazen ve arkadasın gaziyla test yapmıştım idrarda hemen cikmisti .uzun sure bakmistim o cift cizgiye (hala da saaklarim o testlerimi:))ve aksam 9 gibi hastaneye gidip kan vermiştim,Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu,şimdi tatlı bir telaş başlıyor:)

canım inaşallah sorunsuz geçer
çok sağol
bende saklıycam
gerçi hala karşımda duruyo

canim senin pcon doktor kontrolunde olmali her ay

esinin de problemi morfoloji
sayi ve hiz cok iyi ama morfoloji isi bozuyor

kaan hoca esime demis ki
mesela 100 milyon sperm var ve morfoloji 1
spermler yumurtanin etrafinda toplaniyor 99 milyon bozuk sperm den 1 milyon saglikli olanlar yol bulupta yumurtayi delemiyolar demis , morfolojisi bozuk spermler yumurtanin etrafini sariyormus ama ya kafasi buyukmus yada kuyrugu kisa falan bu sebeple giremezlermis

bide ben klomen in hamile biraktigina inaniyorum iyice....
bilmiyorum ya ama olunca olyu xeda %1 morfoloji ile hamile kaaldı meri de öyle ama olnuyu nedense
her ay Dr gitmekten bıktıım artık sadece dinlenmek istiyorum

lorke bana da biraz yüksek gibi geldi değer ama çok anlamam
sağlıklı sıhatli olsunda bir olsun iki olsun yeterki olsun

ya biz ikiz olsun diye çok dua etmiştik
hatta umutsuz ev kadınlarını izlediğimizde eşim elifi gördülce dua ederdi
allah bizede böyle versin diye:34:

benim olmasada inşallah senin olur canım
gerçi devlet hastanesinde çift koymazlar ama bölünebilir

ayy valla aşağıya listeye bakıyorumda herkes muhtemel doğurgan
yaa ben :97: benden geçti artık diyen yaşlı teyzeler gibiyim
ama bu kadar sperm yumurta muhabbetine bende yaparmıyım 3. yü belli olmaz
ayyy ben ne diyommm :111:

merimmmmm canım benim çakır yazmış feyse
inan aglayarak okudum mesajı çok sevindim
gözün aydın canım kurban oldugum mevlam
9 ayın sonun da saglıkla sıhhatle kucagına
almayı nasip etsin :nazar::emir_bebek::nazar:

lorke bana da biraz yüksek gibi geldi değer ama çok anlamam
sağlıklı sıhatli olsunda bir olsun iki olsun yeterki olsun

ya biz ikiz olsun diye çok dua etmiştik
hatta umutsuz ev kadınlarını izlediğimizde eşim elifi gördülce dua ederdi
allah bizede böyle versin diye:34:

benim olmasada inşallah senin olur canım
gerçi devlet hastanesinde çift koymazlar ama bölünebilir

bencede çok yüksek benim yumurtlamadan 13 gün sonra 178 di
senin günün 1 gün geçmiş bu kadar yüksek olması ikizmi diye düşündürüyor :emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim gönlüne göre versin

Back
X