- Konu Sahibi boncukboncuk
- #115.881
lorkee salıya kadar hiç mi test yapmıycaksınnn:26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ceylan burdan akıl vermek kolay tabi durumunu en iyi sen bilirsin ama ben de krise katılıyorum bir özel dr.a filan gitsen olmaz mı ??
intihap sonuçta bu öle sadece eklem yerinde mi duruyor sanki tabiki dolaşımla kanında vardır.
ihmal etme lütfen en azından kadın doğumcunla bir konuşsan....
gırıs mukemmel olmus amcayı tebrık edıyorumhatta bu akşam babam,beni incitmeden bu konuya değindi....
beni kilolu görmeye hiç alışık değiller...
diyor ki:sen biraz kilo mu verdin?konuya girişi böyle seçti....:)))
ceylan benım bı arkadasımın annesı de asırı ıltıhaplı romatızma sıkıntısı cekıyordu ..malesef canım bulamıyorum minosette fayda etmiyo o yüzden onuda içmiyorum boşuna içmeyim işe yaramadıktan sonra diye geçen yıl bu aylardada olmuştu belki hatırlarsın yani hersene aynı aylarda oluyo artık şimdi diz kapagımda iltihap biriktiya çocuga bi zararı olurmu sizce randevuma daha var romatizma bölümünde kadın dogumada gidemiyorum malesef yine wcye bile zor yürüyorum :26::26::26:
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
su anki ruh halimi anlatmam
..benim oturma iznim yien ret gelmis maleseff.cok uzgunum yine turkiye yolu gozukuyor
neyse guzel haber bu ay ki adetime tekrar tup bebege baslicam ins..esimle benimle tr gelicek.ama aklim cok karisik su an ben 4 kez umut tup bebekte denemistim.
simdi annemlere daha yakin olan nene hatun yani yeni ismiyle medicine hastanesi var pendikte orayi dusunuyorum hem fiyat daha uygun.ama tecrubelerinden emin degilim..
tup bebekten oncede rahim filmi cektirmek istiyorum dr ulun bey istemisti ben cektirememistim..ben bir bir dusuk bir 9 haftalik sonlalann gebelik birde kimyasal gebelik var.o ay icinde hem rahim filmi hemde tup bebk olurmu,rahim filminde radyos yon oluyomu ki bir zarari varmi ki..inanirmisin dusunmekten daha hic gozumu bile kirpmadim aksamdan beri aarstirma icindeyim.
ALLAH im sen hayirli kapilar ac bizlere.
lorkee salıya kadar hiç mi test yapmıycaksınnn:26:![]()
ceylan burdan akıl vermek kolay tabi durumunu en iyi sen bilirsin ama ben de krise katılıyorum bir özel dr.a filan gitsen olmaz mı ??
intihap sonuçta bu öle sadece eklem yerinde mi duruyor sanki tabiki dolaşımla kanında vardır.
yapmam dersem yalan olur ben cok meraklı bı hatunum bıde alıskanlık oldu o yuzden kendımı uzerım dıe dusunmuyorum buyuk ıhtımal cuma bı tane yaparım gıbı gelıyo
erken gercı ama olsun hassas testlerden kaldı elımde 2 tane denemek ıstıom bakalım ...
yenı evlene bı arkadasım var bı kere regl oldu sımdı gunu gecmıs
yarın bana gelecek
bırını o yapsın bırııde ben yapayım dıe dusunuyom testlerın bakalım![]()
yapmam dersem yalan olur ben cok meraklı bı hatunum bıde alıskanlık oldu o yuzden kendımı uzerım dıe dusunmuyorum buyuk ıhtımal cuma bı tane yaparım gıbı gelıyo
erken gercı ama olsun hassas testlerden kaldı elımde 2 tane denemek ıstıom bakalım ...
yenı evlene bı arkadasım var bı kere regl oldu sımdı gunu gecmıs
yarın bana gelecek
bırını o yapsın bırııde ben yapayım dıe dusunuyom testlerın bakalım![]()
ınsallah canım yaa o arkadasım buyuk ıhtımal hamıle sımdı konustum uyuklluyodu konduramıyoda kendıne yok degıldır dıo ama saydıgı seyler belırtıler arasında hayırlısı bakalım ..hadi bakalım yarın iki hamiş haberi verirsin inşallah burdan
ya negatif görünce "yaa daha zamanı var yarın yine yaparım" diyebiliyorsa insan erken yapmanın ne zararı olucak
inşallah silik çizgini görürsün lorkee![]()
selam kızlar nasılsınız ben ev tasıdım bebekle zor oldu ama cok sukur bıttı sagolsun annemler geldı 3 gun kızı usutmemek ıcın...sezeryanlı olunca ıs gormesı kısıtlı oluyor tez canlı bırı olarak bıraz sınırlendım ısın agır gorulmesıne ama napalım kızım ıcın boyle olması gerekıyordu...lorkeee sen nasılsın canım ınsallah olumlu sonucu alırsın![]()
lorkee salıya kadar hiç mi test yapmıycaksınnn:26:![]()
muhabbetiniz bol olsun hanımlar nsılsınız bakalım
ekintos oğlun nasıl geçtimi hastalığı
midye hoşgeldin ,yorgunsun sanırım
lorke meraklı hatun testi yapınca bizede haberdar et bizde meraklı hatunlarız malum![]()
çok şükür mericimmmm sen nasılsın fıstıkkkkkk:)
iyiyim çok şükür canım
bişey sorucam sabahları yatakta inanılmaz bi gerilme oluyo bende normalmi yada zararı olurmu
bu gün buna takıldım da:))
iyiyim çok şükür canım
bişey sorucam sabahları yatakta inanılmaz bi gerilme oluyo bende normalmi yada zararı olurmu
bu gün buna takıldım da:))
fatmacım hoşgeldin tekrar aramıza özledik inan seni..
bize mir müjdeyle dönmüşsünnn:)Rabbim tamamına erdirsin..
şöyle hikayenide okuyunca kafam karıştı benim de:)
geçn ay 26sında adet oldum ilkkez...
şimdi olmadım daha ama belirtileri 1 haftadan fazladır var...adet sonrası bizimde 1 kerecik fik fikimiz oldu o kadar...
bende sezeryanlıyım:18:
böyle birşey benimde başıma gelirse naparım bilmemmm![]()
canlarım hepinizden ayrı ayrı razı olsun:)))
mutluluğuma mutluluk kattınız,Allah hepinizden tek tek razı olsun:)))))))
bebeğimim içimde yavaş yavaş büyüyor,şimdiden 3,5 cm olmuş canım yavrum
10 gün sonra ikili tarama testi için çağırdı dok
yenı dok muda çok beğendim ,her şeyi tek tek anlatıyor,her sözünün başı bebeğimi ultrasonda incelerken maşallah oldu,sözleri güven verdi:))
eski dok enver bey yarın klinikteymiş,onada kocaman bir demet karışık şu meyve,kek,kurabiye sefetlari oluyorya çiçek demeti gibi yeniliyor ondan gönderdim,inşallah bebenir:))
ekintosum geçmiş olsun cihanıma,inşallah kısa zamanda geçer sık sık duş aldır hatta günde birkaç kere ancak öyle geçer:))
11,haf kuzum,2 ocak muhtemel doğum tarihi kuzumun ama belli olmaz,dok daha birşey demedi daha:)
ya ne kadar hızlısınız siz maşallahhhhh
ilkini zor bulanların sonu böylemi oluyo acaba
canım şaka bi yana hakkınızda hayırlısı
fatma için çok sevindim ama insanı düşündürmüyo değil