• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar umarım herkes iyidir
en son esilanurun negatif haberini alınca ne buraya uğrayasım nede yazasım geldi :(
dualrım tüm anne olmak isteyen kadınlarla Rabbim fazla bekletmeden yollasın minik meleklerinizi

aynısı ronyam ben de hiç uğramak istemiyorum...:((

ronyam ben sana mart anneleri topiğinde mesaj yazmıştım
geçen gün görmedin galiba.bebişine çok geçmiş olsun demiştim ...

aynısı ronyam ben de hiç uğramak istemiyorum...:((

ronyam ben sana mart anneleri topiğinde mesaj yazmıştım
geçen gün görmedin galiba.bebişine çok geçmiş olsun demiştim ...

canım görmedim sağolasın
burda çok bahsetmedim ama zorlu günler yaşıyoruz
benim kız 3.defa idrar yolu enfeksiyonu oluyor sondalı böbrek filmi çekilcek
son 3 ayda sadece 300 gram almış canım sıkkın biraz
şuan antibiyotik tedavisi oluyor ve bir süre hep içicek antibiyotik
umarım çabuk atlatırız bu son olur ve filmde temiz çıkar

canım görmedim sağolasın
burda çok bahsetmedim ama zorlu günler yaşıyoruz
benim kız 3.defa idrar yolu enfeksiyonu oluyor sondalı böbrek filmi çekilcek
son 3 ayda sadece 300 gram almış canım sıkkın biraz
şuan antibiyotik tedavisi oluyor ve bir süre hep içicek antibiyotik
umarım çabuk atlatırız bu son olur ve filmde temiz çıkar

ahhh canım şükür kavuşturana
canım arkadaşım seni çok özledim nasılsın yakışıklı nasıl

ayyy ronyam benim.ne zaman çekilecek...

cihan uyandı:(

ayyy ronyam benim.ne zaman çekilecek...

cihan uyandı:(

canım doktor istek yaptı ama daha randevu almadım gidip pazartesi onu halledicem
bu filmler radyasyon içiriyor onun için pek istemiyordum ama kar zarar oranını düşününce çektirmeye karar verdik
Allah muhafaza böbrekte bir kaçak falan varsa 3-4 yaşına gelince bibrek yetmezliğine neden oluyormuş
inşallah temiz çıkarda içimiz rahat eder

canım doktor istek yaptı ama daha randevu almadım gidip pazartesi onu halledicem
bu filmler radyasyon içiriyor onun için pek istemiyordum ama kar zarar oranını düşününce çektirmeye karar verdik
Allah muhafaza böbrekte bir kaçak falan varsa 3-4 yaşına gelince bibrek yetmezliğine neden oluyormuş

kesinlikle ihmal etme.sebebini öğren.içini rahatlat mutlaka...
Rabbim korktuğunla karşılaştırmasın ronya.

Allahım acil şifalar versin bebişinize...umarım çabucak atlatır.ve tahlilleriniz temiz çıkar cnm...

evet canım 36 gün önce dogum yaptım minik berramızı kucagımıza aldık çok şükür:)
en son eşim eylül ayında test vermişti bende en son ekim ayında adet gördüm
eylül ayındaki testte sayı 17 milyon
toplamda 34 milyon
ileri hız %14
ileri yavaş%19
morfoloji krugere göre%7 idi
eşim 2010 kasımda varikosel ameliyatını oldu
bende 2011 kasımda hamile kaldım yani tam 1 yıl sonra
biz fazla bi vitamin kullanamadık açıkcası maddi açıdan zorladı bizi bi kaç kutu proxeed kullandık sonra ara verdik 1 kutuda arginmax kullandık tam bitti ben hamile kaldım:26:
rabbim inşallah en kısa zamanda sizede nasip etsin kızlar
daha fazla yazmak isterdim ama içerde cırlayan bi minik var artık:27::27::27:

Allah uzun ömürler versin cnm bebişine...sağlıkla büyüt inşallah. bizde anne olduğumuz günleri en kısa zamanda görürüz.ayrıca vaktini ayırdığın için çok teşekkür ederiz...

Selam kızlar. Umarım herkes iyidir.

Ronyam çoook geçmiş olsun, Rabbim minnak kızına şifa versin şu idrar yolu enfeksiyonu bitsin bi an önce. Üzüldüm buraya yazmak istemeyişine.

herkese merhabalar kızlar artık o kadar çok giremiyorum.bazen hızlıca okuyup çıkıyorum.
meri,mues,boncuk,ekin,lorke,esra,kris,ronya,gökçen ve şu an hatırlayamadığım topiş arkadaşlarım çok özlüyorum muhabbetlerimizi
Allah hepinizin yardımcısı olsun...

yeni gelen arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın yazdıklarınızı okudukça kendim ve burdaki arkadaşlarımın durumu geliyor.
bol ilişki,bol moral,eşinizi yağlayıp yüzleyin moral onlar için çok önemli.vitaminler ve beslenme..hepsi birlikte bu iş olacak inşallahhh..

çok hızlı yazdım.hepinizi öpüyorum:54::54::54:

ben de çokkk özlüyorum eski günlerdeki yazışmalarımızı
sohbetler artık facede yapılıyo sanırım :(

merhaba arkadaşlar, artık burayı ne okuyabiliyorum nede takip edebiliyorum..resmen bunaldım ben, kızım 5 dk fırsat vermiyor hep kucak istiyor ve buda beni baydı artık, hiçbirşeye takatim kalmadı, ne yapacağımı şaşırdım, psikolojim bozuk..sağlık sorunlarıda cabası zaten..Rabbimden sabır istiyorum sadece..herkese iyi günler..

merhaba arkadaşlar, artık burayı ne okuyabiliyorum nede takip edebiliyorum..resmen bunaldım ben, kızım 5 dk fırsat vermiyor hep kucak istiyor ve buda beni baydı artık, hiçbirşeye takatim kalmadı, ne yapacağımı şaşırdım, psikolojim bozuk..sağlık sorunlarıda cabası zaten..Rabbimden sabır istiyorum sadece..herkese iyi günler..

canımm ALLAH yardımcın olsunn inşallah

sağlık sıhhat versin kuzuna da sanada

Allah kolaylık versin canım, zamanla herşey düzelecek hepimiz geçtik o zor günleri, sende geçeceksin hiç merak etme, sabırlı ol yeterki.

günaydın kızlar,dün akşam namazda küçük bir leke gördüm koştura koştura dok gittim,muayene ,nts,idrar tahlili,attan muayene hepsi yapıldı ama hiç bir şey yok..
ama dok ölçümler sırasında bebeğimin kafa boyuynu 22.0 haf çıkardı,ama benım kızım 24.2 haftalık,kendi doktorumu aradım gel ben ölçeyim dedi,korkma bazen böyle geriden gelmeside normal dedi,ama beni bir korku aldı,ne dersiniz kızlar...

Canım benim bebeğimde 24.2 olması gerekirken 25.2 filan çıkıyo banada doktorlarımın ikiside normal sakın kafaya takma dedi..Sende sakın aklına kötü birşey getirme inşallah meleğinin hiç birşeyi yok...bak bana ne sıkıntılar üzerine hala ümidimi kaybetmedim sen ne kadar iyisin bebeğin o kadar iyi olacak canım

Selam kızlar. Umarım herkes iyidir.

Ronyam çoook geçmiş olsun, Rabbim minnak kızına şifa versin şu idrar yolu enfeksiyonu bitsin bi an önce. Üzüldüm buraya yazmak istemeyişine.

amin bir an evvel umarım geçer
canım burda yazmadım zaten herkesin ayrı ayrı derdi var kimseyi yormak istemedim
yoksa burda herkes benim canım belkide o an paylaşacak kimse bulamadım ondanda olablir :97:

canım sana mucize bir kitap tavsiye edicem kesinlikle oku
benim kızımda çok zor bir bebek oğlumda rahattım ama bu sefer sert kayaya çarpttık ota çöpe ağlıyor
ve uyku düzeni diye bir şey yok yeni yeni düzene soktum oda bu kitap sayesinde
kitapyurdu: kitap - Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg,Melinda Blau,Gürer Okyar, ,
sanada Allah güç kuvvet versin inşallah geçecek bu günler

Back
X