- Konu Sahibi boncukboncuk
- #118.481
regl oldum..rahim filmi çektireceğim..
canım cok sıkkın..
benimde çektirmem gerekiyor ama çok korkuyorumm...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
regl oldum..rahim filmi çektireceğim..
canım cok sıkkın..
evet canım 36 gün önce dogum yaptım minik berramızı kucagımıza aldık çok şükür:)
en son eşim eylül ayında test vermişti bende en son ekim ayında adet gördüm
eylül ayındaki testte sayı 17 milyon
toplamda 34 milyon
ileri hız %14
ileri yavaş%19
morfoloji krugere göre%7 idi
eşim 2010 kasımda varikosel ameliyatını oldu
bende 2011 kasımda hamile kaldım yani tam 1 yıl sonra
biz fazla bi vitamin kullanamadık açıkcası maddi açıdan zorladı bizi bi kaç kutu proxeed kullandık sonra ara verdik 1 kutuda arginmax kullandık tam bitti ben hamile kaldım:26:
rabbim inşallah en kısa zamanda sizede nasip etsin kızlar
daha fazla yazmak isterdim ama içerde cırlayan bi minik var artık![]()
cnm biliyorum çok soru sordum ama eşinin varikosel derecesi kaçtı??müsait olduğunda bi ara yazabilirsen çok sevinirim..
canım 2. derecedendi varikoseli![]()
benimde çektirmem gerekiyor ama çok korkuyorumm...(ne zaman çekiliyor bi bilgin varmı cnm?adetliyken mi gidiliyor??bu arada sizin probleminiz nedir bi sakıncası yoksa???
korkma cnm okadar korkulacak birsey degil ben gecen sene cektirmistim (aneztesi bile almadan) adet agrisinin biraz fazlasi oluyor 5-6 dk suruyor islem bitiyor
reglin yeni gecmis olmasi lazim hatirladigim kadariyla....iliskiye girmeden gel demisti doktorum bana..
cnm çok teşekkür ederim.bende çektiricem bakalım bu ay yada diğer ay.bu ay eşim ameliyat olursa diğer ayda ben çektiririm.cnm sizin sorun neydi?bizim sperm sayısı sınırda morfoloji2 veya 3 çıkıyor.hareketlilik azdı oda vitaminlerler arttı.şu an a+b toplamı 47 falan ama olmuyorr...(
canımm ALLAH yardımcın olsunn inşallah
sağlık sıhhat versin kuzuna da sanada
Allah kolaylık versin canım, zamanla herşey düzelecek hepimiz geçtik o zor günleri, sende geçeceksin hiç merak etme, sabırlı ol yeterki.
amin bir an evvel umarım geçer
canım burda yazmadım zaten herkesin ayrı ayrı derdi var kimseyi yormak istemedim
yoksa burda herkes benim canım belkide o an paylaşacak kimse bulamadım ondanda olablir :97:
canım sana mucize bir kitap tavsiye edicem kesinlikle oku
benim kızımda çok zor bir bebek oğlumda rahattım ama bu sefer sert kayaya çarpttık ota çöpe ağlıyor
ve uyku düzeni diye bir şey yok yeni yeni düzene soktum oda bu kitap sayesinde
kitapyurdu: kitap - Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg,Melinda Blau,Gürer Okyar, ,
sanada Allah güç kuvvet versin inşallah geçecek bu günler
bizim tek sorun esimin sperm hareketlilik az ve morfoloji %3 sayisida 1.test 27 milyon 2. testte 18 milyon
bende sorun yok hic...asilama icin yeterli olmadigini dusundu doktorumuz simdi kasim-aralik gibi ilk tup bebek denemesi olcak herhalde
keske ozamana kadar hamile kalsam bu vitamin ise yarasada.....
birde bu proxeed plus 'in yani sira L arginin alip vereyim diyorum olurmu ki:44:
cnm sayınız iyiymiş bence.sınır 20 milyon sonuçta güzel çıkmış.bizim sayı 12 - 19 -20 -8 milyon olarak çıktı.bu değişkenliği strese bağladı doktorumuz.gerçek sayımız 20 milyonmuş...hareketlilikte ilk zamanlar ileri hızlı % 2 hızlı 18 falandı cnm.6 ay proxeed kullandık ileri hızlı % 12 hızlımızda 37 falandı .yani işe yaradı.sizde bence proxeed devam edin.işe yarar bence l arginin bilmiyorum cnm biz hiç kullanmadık.
bu arada tüp bebek çok mu zor yaa bizde olmazsa bahara deniycez.ama korkuyorum...
ay bizimde ileri hiz %6 ydi... biz daha proxeed plus'a yeni basladik sabah aksam iciyor simdilik 2 kutu aldik bitince alcam ama yine tup bebek denemesine kadar icsin....
valla bende cok korkuyorum ama maleseefff asilama icin bu degerler yeterli degil dedi doktor...aslinda ben yinede sansimi denemek istemistim paraniz bosuna gider diyince ve tup bebek oneriyorum diyince tmm dedik....sigarayi hemen birak dedi esime birakti insallah baslamaz artik,.....
tup bebek de bayiltip yumurtalari aliyorlarmis sonra dolleyip iceriye koyuyorlarmis anlatti bize asama asama igneler veriiliyormus ...anlayacagin bir is...keske normal yolla kalsam o gune kadar yaa![]()
cnm benim bence normal yolla olabilir sizin.inşallah tüpe gerek kalmaz...doğal yoldan gelir meleğin.(hepimizin:)) )tüp bebek meşakatli bir iş ama napalım anne olmak kolay olmayacak bizim için:))sanırım tüp bebekte tedavi süreci 15 -20 gün falan sürüyor değilmi?
ceylan06 tatlim msjimi cevaplamissin tsk ederim okudum simdi ama senin msk kutusu dolu oldugu icin gonderemiyormusum![]()
benimde çektirmem gerekiyor ama çok korkuyorumm...(ne zaman çekiliyor bi bilgin varmı cnm?adetliyken mi gidiliyor??bu arada sizin probleminiz nedir bi sakıncası yoksa???
slm cnm,
bizimde problemimiz sperm azlığı, ilk yaptırdığımızda 8mil/ml çıktı, başka bi yerde yaptırdık, 32 mil/ml çıktı. üroloji eşimde 2. dereceden varikosel olduğunu soyledi. 3. testi geçen hafta yaptırdık. 27 mil/ml çıktı. testler cok değişken. ilk yaptırdığımızda hareketliliği az, krugere göre morfoloji %1 in altındaydı. 2. teste göre hareket sınırda, morfoloji idare eder işte.. :) varikosel ameliyatı olması gerekiyor. benimde diğer testlerim normaldi ama rahim filmide çekmek istedi doktorum emin olmak için.. neler bekliyor bizi Allahım.. rahim filmi için reglden sonra ilişkiye girmeden çektirmem gerekiyor.. çektirdiğimde ayrıntılı yazarım.. çok şey okudum, düşününce bazen korkuyorum bazende amaaaan dayanırım ben diyorum..