- Konu Sahibi boncukboncuk
- #118.501
tünaydın can canlar:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarrrrr ben HAMİLEYİM!!!!
ALLAHıma binlerce şükür olsun......:))))
arunacım ağrılarını dert etme ben öldüm dirildim ağrıdan kramptan bir tek gün gece olmadı.
9 gün değerim 43.16
11 gün değerim 135.6.
allah burdaki herkese nasip etsin inşallahh...
merhabalarrrr
her zamanki gibi çok tenha buralar,benim çok fena boğazım ağrıyo ,onun dışında pıt pıtlarımız biraz daha sertleşti
gökcen meleğin kızmış ,sağlıcakla gelsin kuzun
akmelek zebebek umudunuzu kaybetmeyin lütfen güzel günler sizleri bekliyor
uzun bir aradan sonra yeniden merhaba arkadaşlarım,
gökçennn bebeği büyütmüşsün inşallah sağ salim kucagına da alırsın..
ben de değişiklik yok, ekim regli ile aşılama ya da tüp bebek birisine karar verilecek.. bu arada bende de çikolata kisti var, her iki tedavi de kisti büyütürmüş...
ne yapacağıma karar vermedim, bir kaç ay daha normal yoldan denesek mi, yoksa tedaviye mi başlasak...eşimin en sonki değerleri çok şükür iyi sayılırdı, yaklaşık 40 mlyn , yüzde 65 hareket fakat başa bela morf..1... kaaan hoca normal yolla olabilir deneyin ama bir senedir denedik bir gelişmemiş bebek oldu, bence beklemeyelim kist de varken tüpe geçelim diyor,..doktorum aşılamayı deneyelim diyor, kimi aşılama zaman kaybı dıyor.. çıkamadım işin içinden...![]()
uzun bir aradan sonra yeniden merhaba arkadaşlarım,
gökçennn bebeği büyütmüşsün inşallah sağ salim kucagına da alırsın..
ben de değişiklik yok, ekim regli ile aşılama ya da tüp bebek birisine karar verilecek.. bu arada bende de çikolata kisti var, her iki tedavi de kisti büyütürmüş...
ne yapacağıma karar vermedim, bir kaç ay daha normal yoldan denesek mi, yoksa tedaviye mi başlasak...eşimin en sonki değerleri çok şükür iyi sayılırdı, yaklaşık 40 mlyn , yüzde 65 hareket fakat başa bela morf..1... kaaan hoca normal yolla olabilir deneyin ama bir senedir denedik bir gelişmemiş bebek oldu, bence beklemeyelim kist de varken tüpe geçelim diyor,..doktorum aşılamayı deneyelim diyor, kimi aşılama zaman kaybı dıyor.. çıkamadım işin içinden...![]()
SLM BENDE SENDENIM DESENE :)bende bekle bekle 3 seneye gırcez hıc korunmadık ama olmuyor esımde varıkosel varmıs gecen snee amlyt oldu değerler cok ıyı cıktı dr dmesıne gore spermlerde patlama olmustu :) ama bızde bır gelısme olmadı!!!!daha once aslıma denedım fakat olmadı cunku esmdekı varıkolseden haberdar değildık asılmadan sonra amlyt olmustu daha sonra kaan hocayla gorstum tstler ıstedı yaptrdık hersey gayet normal cıktı spem dna testı bıle yaptrdık baktım halaa olcağı yok kadın doğuma gttım bır tane yumurtam olusmus hemen asılama deneylm dedı bana kalsa hemen tup bebek yapcam ama oda bıraz zor gelıyor ınsallah busefer aslımam olurda baska seye gerek kalmaz bence bırkez asılma dene hatta 3 e kadar dene denemekte fayda var... dusunsene bızde sorun yok ama sabredemıyorum ve asılama yaptryorum bekledıkce bunalıyosun sankı elınden gelenı yapmıyormussun gıbı kendını sucluyor ınsan ama suan asılma yaptrmayı duusnmek bıle benı rahatlatyor
bence doktorun asilama deniyelim diyorsa denemelisin ,cunku sayisi ve hareketliligi iyimis.....
tutabilir tatlim....
canım sağol işte bende kist olmasa denerim de her deneme bana büyümüş kist olarak dönecekse o zaman hiç aşılama yapmadan geçsek mi dedim((
canım sağol inşallah ama ne bileyim kimi diyor aşılama normal yolla deneme gibi, çikolata kisti varsa sadece onu büyütür fian...bilemedimm
ceyo dombılısı berra nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
yagmur ne oldu kontrole gıttınmı son durumun ne *
canımm uzun zamandan sonra gırebıldım gorunce cok sewındım hayrlı olsun allah sağlıkla kucağna almayı nasıp etsın ınsallah banada dua et bol boll bu ay asılma yapılcak hersey normal ama hamılelık olmuyor ıste dr asılma deneyelım dedı bende beklmek istemyorum asılama yapalm dedm hayrlısı olsun gelısmlerı burdan yazıcam senın adınada cok sewındm gorusmek uzere ...
canımmm bu habere çok ama çok sevindim...
devamı gelsin inşallah, sağ salim kavuş bebeğine..
tedavini nerde yaptırmıştın acaba? ankarada mısın?
cnm ne benim ne de cnm 5n1k nın kuzuları bizimle cnm benimde morfoloji yüzünden tutmadı çok kaliteli 5 gün bebişleriydi genetik testleri yaptırdıktan sonra deneyin[/QUOTE
Yaaa( bu morf ne belaymış offff
Benimde bebegim karnimda öldü morf yüzünden olabilir dedi dr...
En kısa zamanda yeniden insallah....
Ycnm ne benim ne de cnm 5n1k nın kuzuları bizimle cnm benimde morfoloji yüzünden tutmadı çok kaliteli 5 gün bebişleriydi genetik testleri yaptırdıktan sonra deneyin[/QUOTE
Yaaa( bu morf ne belaymış offff
Benimde bebegim karnimda öldü morf yüzünden olabilir dedi dr...
En kısa zamanda yeniden insallah....
Allah sabır versin cnm...isteyen herkese Allahım en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah...
cnm ne benim ne de cnm 5n1k nın kuzuları bizimle cnm benimde morfoloji yüzünden tutmadı çok kaliteli 5 gün bebişleriydi genetik testleri yaptırdıktan sonra deneyin
arunacım canım eşin dna hasar testi yaptırdımı..
çünkü morfolojisi örneğin %14 olupta dna hasarı yüksek olanların tedavileri başarısız oluyormuş...
bize bunu hem kaan hoca hemde ibrahim saraçoğlu demişti....
sizde dna hasarı kaçtı
arunacım canım eşin dna hasar testi yaptırdımı..
çünkü morfolojisi örneğin %14 olupta dna hasarı yüksek olanların tedavileri başarısız oluyormuş...
bize bunu hem kaan hoca hemde ibrahim saraçoğlu demişti....
sizde dna hasarı kaçtı
arkadaşlar işten izin aldım, bugun 15.30 da rahim filmi çektireceğim. anestezili istedim, cok heyecanlıyım. sonuçlar hemen çıkıyor mu???