• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi akşamlar kızlar.

Umudcum başınız sağolsun, Allahım kaybettiklerinizin mekanını cennet kılsın, sizlerede sabır versin. Acıyı yaşayan bilir, inşallah ailecek tez zamanda toparlanırsınız.

slm cnm, ne demek kusura bakma, aklına gelen herşeyi sorabilirsin. damar yolu açarak verdiler anesteziyi, işlem 10 dk sürmüş, (üzerimi çıkarmam, doktorun gelmesi, anestezi ve filmin çekilmesi toplam süre) yani abartılacak hiç bişi yok. anestezili olduğu için soylüyorum tabi, diğer türlü eminim zahmetlidir. sonrasında uykudan uyanma hali oluyor, hani bıraksalarda uyusam diosun:) sonuçlar 30 dk sonra çıktı, o esnada da dinleniyorsun zaten, yanımda kayınvalidem vardı, seninde yanında mutlaka biri olsun.işlem öncesi 8 saat bişi yemiyorsun, içmiyorsun. reglin bittikten sonraki ilk 3 gün içinde gitmelisin. bu 3 günde eşinle birlikte olmuyorsun. olası gebelik için sakıncalı bi durum çünkü. işlemden 1-2 gün sonra eşinle birlikte olabilirsin. işte o gece bu gece benim için:)

cnm benim çok teşekkür ederimm.çok saol.içimi rahatlattın valla:))bende hemen önümüzdeki ay yaptırıyorum inşallah.hadi bakalım senden iyi haberler bekliyoruz bu ay:))

selammm herkese...
bir sorum olacak tpikteki arkadaşlara.....
ateş ölçen arkadaşlar sorumun cevabını bilirler sanırsam:)

bir ara çok konuşuluyordu topikte ama şimdi tam hatırlıyamadım nasıl oluyordu..

adetime 1 hafta -10 gün kala kasıklarım ağrıyor bu yumurta çatlıyor demekti di mi?birde bu ağrıdan 3-4 gün sonra uzayan akıntı oluyor bu ne oluyordu hatırlayamadım işte....

bakalım sorumu kim cevaplayacak,kimse gelmiyor topiğe artık:(

eKİNTOSSSSSSSS, naber canım? Neler yapıyosun bakalım? Cihan'a ne zaman kardeş geliyo bakim?

oooooooooooooooo soru güzelllllllllllllllllllllllllll:)))

kilolarımdan ne zaman kurtulursam boncukkk:)
OĞUZ'A ne zaman geliyor kardeşşşş?

bu arada korunuyoruz biz boncuk ha bu arada o iş olursa eğer arada........

oooooooooooooooo soru güzelllllllllllllllllllllllllll:)))

kilolarımdan ne zaman kurtulursam boncukkk:)
OĞUZ'A ne zaman geliyor kardeşşşş?

bu arada korunuyoruz biz boncuk ha bu arada o iş olursa eğer arada........

Aynı dert bende de var, ki emziriyorum diye diyette yapmıyorum, sıpa gerçi 1 yaşına basacak haftasonu ama, 2-3 daha geçsin, kilolarımı vereyim bende nasıl verecem pek bilmiyorum ama, ondan sonra ne zaman olursa olsun, bi yandan da eşim tedavi olucak.

Şu sorunda cevabı vermişsin zaten, bahsettiğin belirtiler yumurtanın çatlayacağını gösteriyor. Hakkaten sen baya baya unutmuşsun, vah vahhhhhhh:1::1::1: Bebiş uyuduğunda az antreman yap daaaa, hafızan tazelensin.

Aynı dert bende de var, ki emziriyorum diye diyette yapmıyorum, sıpa gerçi 1 yaşına basacak haftasonu ama, 2-3 daha geçsin, kilolarımı vereyim bende nasıl verecem pek bilmiyorum ama, ondan sonra ne zaman olursa olsun, bi yandan da eşim tedavi olucak.

ayyyy maşallahhhh nasıl geçiyor zaman boncukkkkk:nazar:Rabbim hayırlı uzun ömürler versin boncuk .....

belki kendiliğinden olur boncuk tedaviye gerek kalmaz...kaç kilo fazlan var ki....işe bşaldın nasıl olsa verirsin boncuk

Şu sorunda cevabı vermişsin zaten, bahsettiğin belirtiler yumurtanın çatlayacağını gösteriyor. Hakkaten sen baya baya unutmuşsun, vah vahhhhhhh:1::1::1: Bebiş uyuduğunda az antreman yap daaaa, hafızan tazelensin.

evet unutttum valla...
uzayan akıntı ideal fik fik zamanı yani öyle mi ....
geçen ay 28inde adet olmuştum ben.o zaman yumurtam çok geç çatladı....

birde bunu iyice anlayımda birine daha anlatacağım.ama hakkaten unutmuşum daha doğrusu hiç kullanmadım bu yöntemi ben..

ayyyy maşallahhhh nasıl geçiyor zaman boncukkkkk:nazar:Rabbim hayırlı uzun ömürler versin boncuk .....

belki kendiliğinden olur boncuk tedaviye gerek kalmaz...kaç kilo fazlan var ki....işe bşaldın nasıl olsa verirsin boncuk

6 kilo fazlam var, işe başladım ama eve gelince daha fazla yer oldum, sabah 7.30 da derse başlıyoruz, ben 2.için hazır olayımda kendiliğinden gelirse ne ala, tedaviyle olursada ne ala, ama olmazsa da Allahım oğluma can sağlığı versin, olmayan arkadaşlarıma nasip etsin yeter.

Senin kaç kilo fazlan var? Çalışmaya başladın mı?

Çok şükür büyütüyoruz valla, şimdilik tek sıkıntı geceleri çoook sık uyanması, gündüz yemese açlıktan diycem ama emmek için mutlaka bazı günler nerdeyse saat başı uyanıyo, ee haliyle sabah uykusuz uykusuz okula gidiyorum. Bide bu durumda çözülse gece uyanmaları 1-2 ye düşse ohhhh...

6 kilo fazlam var, işe başladım ama eve gelince daha fazla yer oldum, sabah 7.30 da derse başlıyoruz, ben 2.için hazır olayımda kendiliğinden gelirse ne ala, tedaviyle olursada ne ala, ama olmazsa da Allahım oğluma can sağlığı versin, olmayan arkadaşlarıma nasip etsin yeter.
amin canım dileklerine katılıyorum:)
Senin kaç kilo fazlan var? Çalışmaya başladın mı?
13 kilo boncuk.çalışmaya da başlamadım,oğluş biraz derdini anlatsın döncem bende.bakıcı derdi bende de bşalıor yani....güvenilir birni bulmak çok zor di mi?
Çok şükür büyütüyoruz valla, şimdilik tek sıkıntı geceleri çoook sık uyanması, gündüz yemese açlıktan diycem ama emmek için mutlaka bazı günler nerdeyse saat başı uyanıyo, ee haliyle sabah uykusuz uykusuz okula gidiyorum. Bide bu durumda çözülse gece uyanmaları 1-2 ye düşse ohhhh...

şimdi geri uyuttum da geldim....

Back
X