• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hatun kişi gecmıste en son mesajımda yazdıydım ammaaa sen okuyamadın sanırsam :23:
aynısını eklıyım sana ozel durumlar aynı cunku
gercı yazalı 9 gun olmus ama degısen bısey olmayıncaaa :19:

bu arada bende sızlerı ozledım gelsenız yazsanız bebeler nabıyo vs ..
herkesın keyfı yerındemı degılmı ben merak edıyorum vallla

Naber millet herkes dagitti kendini bakiyorumda

Annem babam dun gitti
Aksama en yakin arkadasimin kinasi yarn dugunu var

Sonra bi hafta tatilimiz gelcek sonra yine telase
Bayramin son gunu elti oluyorum

alisveris beni bekliyo hic sevmiyorum bu dugun islerini

Anlayacaginiz yogunluk hat safhada

Bayram sonrasi 2 ay dkh icmis oluyorum kontrole gidicem
Cikolaa kistim gectiyse dier ay dondurulmuslari denemeyi dusunuyorum kasim da yani

ohooo ekıntos sılmıddın hafızayı ılk bebede daha :1:
hemen sana ates olcme yontemı baslayalım ıstersen varmı dıjıtal derecen
bıde grafık yaparız
hareket olur :23:
ama bunları yapana kadar sen az fikfik hatırlada bosa gıtmesın grafıkler eneslenanun ki gibi :27:

sen regl sonrası ılk gelen akıntıyla basla gun asırı calısmaya akıntı yogunlasınca 2-3 gun ustuste dene
akıntı bıtınce genelde olay bıtmıs oluyo ama bellı de olmaz tabe

düştük dilinize vallaaaaaaaaaaaaaaaaaa

msjları iyi okumamaışsın lorkeeeeeee.............
2.düşünmüyorum....kilolar gitsin oğluş büyüsün biraz....sonrada kısmetttt.Rabbim önce sizlere versin sonra 2.beraber yapalım......
ben bu işi daha iyi korunayım diye sordum hem birine de anlatacağım o yüzden yani....

arkadaslar merhaba,

benı bu topıgın eskı mudavımlerı tanır 2008 den berı takıp edıyorum.burada cogu arkadasımız kendılıgınden hamıle kaldılar hatta 2.cıye kalanlar yada nıyetleneler bıle var. bırde bılgem gıbı yagmur gıbı tup bebek deneyerek hamıle kalan arkadaslarımmz var.1 yıldır kaan hocanın tedavısındeydı esım. 2 ay once asılama denemıstık hatta karanfılceyle aynı doneme denk gelmıstı. her ıkımızınkı de tutmamıstı. bız de bu ay tup bebek tedavısıne basladık. tedavımız atasehır memorıalda oluyor.yarın transferım olacak nasıpse. benım kader arkadaslarım dualarınızı eksık etmezsenız cok sevınırım.

bu topıgın eskı hareketlı gunlerını cok ozluyorum. sımdı hergun gırıp bakıyorum hıc kımse yok. yazılan varsa bırkac tane mesaj,onları okuyup cıkıyorum.aslında bılgem olsa onun deneyımlerını dınlemeyı o kadar ısterdım kı. sızler mesajımı okursanız dua edersenız ve deneyımlerınızı paylasırsanız cok sevınırım.su an bu topıkte benım gıbı tedavıde olan var mı? en son 5n1k yaptırmıstı sımdı ne yapıyor acaba? baya uzun yazdım. haydı saglıcakla kalın. kendınızden haberler vermeyı ıhmal etmeyın.sevgıler

canım Rabbim işini rast getirsin.herşey güzel olack inşallah..
sen olur mu olmaz mı diye düşüneden girdiğin bu süreci güzel geçir.moralini yüksek tut....

arkadaslar merhaba,

benı bu topıgın eskı mudavımlerı tanır 2008 den berı takıp edıyorum.burada cogu arkadasımız kendılıgınden hamıle kaldılar hatta 2.cıye kalanlar yada nıyetleneler bıle var. bırde bılgem gıbı yagmur gıbı tup bebek deneyerek hamıle kalan arkadaslarımmz var.1 yıldır kaan hocanın tedavısındeydı esım. 2 ay once asılama denemıstık hatta karanfılceyle aynı doneme denk gelmıstı. her ıkımızınkı de tutmamıstı. bız de bu ay tup bebek tedavısıne basladık. tedavımız atasehır memorıalda oluyor.yarın transferım olacak nasıpse. benım kader arkadaslarım dualarınızı eksık etmezsenız cok sevınırım.

bu topıgın eskı hareketlı gunlerını cok ozluyorum. sımdı hergun gırıp bakıyorum hıc kımse yok. yazılan varsa bırkac tane mesaj,onları okuyup cıkıyorum.aslında bılgem olsa onun deneyımlerını dınlemeyı o kadar ısterdım kı. sızler mesajımı okursanız dua edersenız ve deneyımlerınızı paylasırsanız cok sevınırım.su an bu topıkte benım gıbı tedavıde olan var mı? en son 5n1k yaptırmıstı sımdı ne yapıyor acaba? baya uzun yazdım. haydı saglıcakla kalın. kendınızden haberler vermeyı ıhmal etmeyın.sevgıler

hakkında hayırlı olanı nasip etsin allah
inşallah bebeğine kavuşmana vesile olur ve emeklerinin karşılığını alırsın canım

lorkemmmm ya ben ff de tablo yapmayı özledim baya heyecanlıydı
adet olayım yine yapıcam merak ediyorum yumurtlamam olucakmı
doğumdan sonra belki durumlar düzelmiştir
canım lorkem nasıl özledim seni artık pek denk gelemiyoruz
hepimizin ayrı koşuşturmaları sorunları var
canım benim kızın idrar yolu enfeksiyonu bitmek bilmedi sondalı böbrek filmi çekilcek
artık ciddi anlamda çok yorgunum bütün kemiklerimin ağrıdığını hissediyorum
canım sen kasımda başlıcamışsın
Rabbim rast getirsin inşallah müjdeli haberini burdan bangır bangır vermek bana nasip olur

boncuğumm canım boncuğum sen bana küstünmü burdan sıkıntılarımı anlatmadım diye
valla sizleride yormak istemedim süre gelen sıkıntılarımla.bir anlatmaya başlasam ardı arkası kesilmicek
en iyisi beni boşverin sizler iyi olun yani tüm arkadaşlar iyi olsunlar diye düşündüm anlatmadım
çok zor günler geçiriyorum kendi yuvamda sorun yok çok şükür ama annemle babam beni çok üzdüler ayrıldılar
ve ben dünyadaki herşeyim babamın beni yine hayal kırıklığıyla gözyaşları içinde bırakmasını
bir kızın babasına olan aşkıyla sevgisiyle kabullenmeye çalıştım
sokaklara çıkıp bağırmak ağlamak istedim neden neden diye sormak istedim ve malesef bunların hiç birini yapamadım
gözyaşlarımı hep yüreğime akıttım çok isterdim benim onu sevdiğim kadar beni seven bir babam olsaydı
ahh ahh anlatacak çok şey varda dillendirmek istemiyorum yüreğimde yaşıyorum herşeyi
en yakınım eşimle bile annemle bile konuşamıyorum sanırım insan çok kırılınca böyle oluyor hele birde çok sevince

Çok şükür büyütüyoruz valla, şimdilik tek sıkıntı geceleri çoook sık uyanması, gündüz yemese açlıktan diycem ama emmek için mutlaka bazı günler nerdeyse saat başı uyanıyo, ee haliyle sabah uykusuz uykusuz okula gidiyorum. Bide bu durumda çözülse gece uyanmaları 1-2 ye düşse ohhhh...

kuzummm demek sende bizdensin benim kızda meme ağzında uyusun istiyor
nedenmi ise uyumayı bilmiyorlar ben uyku eğitimi vermeye başladım gerçi ilk denememde tam başarılı oluyorken
sevgili anneciğim sallayarak uyutuyormş benden gizli olmadı ama kurban bayramında hiç bir yere gitmicem
10 gün boyunca uyku eğitimi vericem ve malesef hiçde onaylamadığım hatta zamanında çokda eleştirdiğim ferber yöntemini denicem
bu adamın kitabı var belki duymuşundur adam çocuk doktoru ve uyku uzmanı 3 günde deliksiz uyku uyuyan bir çocuğa sahip oluyorsun ama bebeğinin belki 30 dakika bile ağlamasına katlanmam gerek ben bunu göze aldım
çünkü uyumayı bilmeyen bebekler ilerde çok daha kötü oluyor arkadaşımın kızı 2 yaşında başını duvarlara vurup saçını çekiyormuş
nedeni ise uyumayı bilmiyor.boncuğum sende bu konuya bir çözüm bul çünkü doktorumuzun bize dediği bu sorun 4-5 yaşına kadr sürer yani bizlerede hayat lazım demi bence azcık sabırla bu sorunu çözebiliriz
canım okudunmu bilmiyorum ama sana iki kitap önerim olucak

kitapyurdu: kitap - Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg,Melinda Blau,Gürer Okyar, ,
D&R - Kitap | Richard Ferber | Çocuklarda Uyku Sorunları ve Çözümleri | 18.49 TL | Aile - Çocuk

lorkemmmm ya ben ff de tablo yapmayı özledim baya heyecanlıydı
adet olayım yine yapıcam merak ediyorum yumurtlamam olucakmı
doğumdan sonra belki durumlar düzelmiştir
canım lorkem nasıl özledim seni artık pek denk gelemiyoruz
hepimizin ayrı koşuşturmaları sorunları var
canım benim kızın idrar yolu enfeksiyonu bitmek bilmedi sondalı böbrek filmi çekilcek
artık ciddi anlamda çok yorgunum bütün kemiklerimin ağrıdığını hissediyorum
canım sen kasımda başlıcamışsın
Rabbim rast getirsin inşallah müjdeli haberini burdan bangır bangır vermek bana nasip olur

boncuğumm canım boncuğum sen bana küstünmü burdan sıkıntılarımı anlatmadım diye
valla sizleride yormak istemedim süre gelen sıkıntılarımla.bir anlatmaya başlasam ardı arkası kesilmicek
en iyisi beni boşverin sizler iyi olun yani tüm arkadaşlar iyi olsunlar diye düşündüm anlatmadım
çok zor günler geçiriyorum kendi yuvamda sorun yok çok şükür ama annemle babam beni çok üzdüler ayrıldılar
ve ben dünyadaki herşeyim babamın beni yine hayal kırıklığıyla gözyaşları içinde bırakmasını
bir kızın babasına olan aşkıyla sevgisiyle kabullenmeye çalıştım
sokaklara çıkıp bağırmak ağlamak istedim neden neden diye sormak istedim ve malesef bunların hiç birini yapamadım
gözyaşlarımı hep yüreğime akıttım çok isterdim benim onu sevdiğim kadar beni seven bir babam olsaydı
ahh ahh anlatacak çok şey varda dillendirmek istemiyorum yüreğimde yaşıyorum herşeyi
en yakınım eşimle bile annemle bile konuşamıyorum sanırım insan çok kırılınca böyle oluyor hele birde çok sevince

Seni böylesine severken sana küsmek mi? Ben seni gerçekten çok özledim, bunu nasıl anlatsam bilemem, ama öyle işte çok özledim. Önemli olan sıkıntı anlatıp anlatmaman değil senin kendini yanlız hissetmemen, belki kimilerine saçma gelebilir ama bu topiğin ve arkadaşlarımın bende ki yeri çok farklı, sen gerçeksin, özün sözün bir. Ve ben seni seviyorum içi dolu dolu. Annenle baban hakkında senin hakkında hayırlı olsun, başka ne diyeyim bilemiyorum.

Lorkeeeeeeeeeeee, sen yine de yaz arada sırada ne yaptığını bakarsın bi gezmeye gitmişsin ordan oraya ordan oraya biz anca yetişiriz haberlere. Seni de özledim beeeeeee.

Esramı krisimi pamuğumu ronyamı antalyamı gelbebeğimi bilgemi muesimi yagmurumu aklıma gelmeyenleri ne çok özledim yaaaaaav.

nedenmi ise uyumayı bilmiyorlar ben uyku eğitimi vermeye başladım gerçi ilk denememde tam başarılı oluyorken
sevgili anneciğim sallayarak uyutuyormş benden gizli olmadı ama kurban bayramında hiç bir yere gitmicem
10 gün boyunca uyku eğitimi vericem ve malesef hiçde onaylamadığım hatta zamanında çokda eleştirdiğim ferber yöntemini denicem
bu adamın kitabı var belki duymuşundur adam çocuk doktoru ve uyku uzmanı 3 günde deliksiz uyku uyuyan bir çocuğa sahip oluyorsun ama bebeğinin belki 30 dakika bile ağlamasına katlanmam gerek ben bunu göze aldım
çünkü uyumayı bilmeyen bebekler ilerde çok daha kötü oluyor arkadaşımın kızı 2 yaşında başını duvarlara vurup saçını çekiyormuş
nedeni ise uyumayı bilmiyor.boncuğum sende bu konuya bir çözüm bul çünkü doktorumuzun bize dediği bu sorun 4-5 yaşına kadr sürer yani bizlerede hayat lazım demi bence azcık sabırla bu sorunu çözebiliriz

kitapyurdu: kitap - Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg,Melinda Blau,Gürer Okyar, ,
D&R - Kitap | Richard Ferber | Çocuklarda Uyku Sorunları ve Çözümleri | 18.49 TL | Aile - Çocuk

İlk linki verdiğin kitabı aldım okudum ama pek bana göre değil üstelik 1-2 gün uygulayayım dedim yok yapamadım oğluşun öyle içli içli ağlamasına dayanamadım, ben ya sabır diyorum nasıl olsa 1 yıl bitti sayılır geriye kaldı 1 yıl ondan sonra ister istemez uykuları düzelir. Çok gelenekçi buldum kendimi

Ama kris çok güzel uygulamıştı Hbb de çokta başarılı olmuştu.

...Ferber yöntemi bana daha mantıklı geliyor nedense, hiç değilse çocuk o yöntemde neden ağladığını bilip ki o kadar ağladıktan sonra zaten uykuya da dalar...Sen uygula bakalım çözüm olursa bizlerle de paylaşırsın:27:

Seni böylesine severken sana küsmek mi? Ben seni gerçekten çok özledim, bunu nasıl anlatsam bilemem, ama öyle işte çok özledim. Önemli olan sıkıntı anlatıp anlatmaman değil senin kendini yanlız hissetmemen, belki kimilerine saçma gelebilir ama bu topiğin ve arkadaşlarımın bende ki yeri çok farklı, sen gerçeksin, özün sözün bir. Ve ben seni seviyorum içi dolu dolu. Annenle baban hakkında senin hakkında hayırlı olsun, başka ne diyeyim bilemiyorum.

ayy bende seni çok severim be ya vallahi içi dolu dolu :38:
bizim büroya yeni bir kız geldi ona iş öğretiyom bide diyomki bak iş ortamında duygularını belli etmicen
kızsanda kırılsanda duygularını saklıcan ben bunu artık başarıyorum dedim bide bilgiç bilgiç
kız demezmi hahahaa bunu senmi başarıyon duygularını en net belli eden sensin gözlerine bakmak yeter dedi
neyse ya bazen işe yaramasada hayatta en çok korktuğum insanlar duygularını belli etmeyenlerdir

İlk linki verdiğin kitabı aldım okudum ama pek bana göre değil üstelik 1-2 gün uygulayayım dedim yok yapamadım oğluşun öyle içli içli ağlamasına dayanamadım, ben ya sabır diyorum nasıl olsa 1 yıl bitti sayılır geriye kaldı 1 yıl ondan sonra ister istemez uykuları düzelir. Çok gelenekçi buldum kendimi

...Ferber yöntemi bana daha mantıklı geliyor nedense, hiç değilse çocuk o yöntemde neden ağladığını bilip ki o kadar ağladıktan sonra zaten uykuya da dalar...Sen uygula bakalım çözüm olursa bizlerle de paylaşırsın:27:

canım bende ilk kitabı okudum yatır kaldır yöntemiini uyguladım hiç bir sonuca varamadım
çocuk gözlerime bakıp mem mem diye diye ağladı ve ben vermedim kendimi hiç affetmicem
bende ferberi denicem kökten çözeriz inşallah temizce bir ağlatırız ya öğrenecek ya öğrenicek :))

amannn bizim kızlar gelmiş azıcıkda kaynatmışlar...

ronyacım zor günler geçirmişsin gerçekten,yerine koyuyorum kendimi....gerçekten dengede tutmak zor herşeyi....

ama herşeyin olduğu gibi bazen evliliklerinde ömrü bitiyor galiba...herşeyin hayırlısı be ronyam....

kızlar ben kondisyon bisikleti alayım diye düşünüyorum.
yürüme bandı tempolu kullanıldığında biraz gürültü oluyor sanırım.alt komşumla bu konuda sıkıntı çekerim..

acaba zayıflamak için bisiklette işe yarar mı?

kızlar ben kondisyon bisikleti alayım diye düşünüyorum.
yürüme bandı tempolu kullanıldığında biraz gürültü oluyor sanırım.alt komşumla bu konuda sıkıntı çekerim..

acaba zayıflamak için bisiklette işe yarar mı?

O tatlı yemelerini kesmezsen kaç tane kondisyon bisikleti alırsan al, kilolarda kondisyonda kalmaya devam eder cicimmmm.:24:

cnm bizim 2.dereceden, doktor olması gerekiyor ama sonuç kesin ii olacak diyemem dedi. doppler filmi çektirdi mi? varikosel orada kaç mm gözüküyor? nerede olacak? sperm testi sonuçları nasıldı? daha cok sorum var cnm :) şimdilik bu kadar:)

evet cnm doppler çekildi.2.6 mm geçen birkaç adet venöz vasküler yapıizlenmektedir diye yazıyo.ama başka bir profesöre muayene olduğumuzda derecesi 2 demişti.cnm biz izmirde şifa hastahanesinde olucaz.test sonuçları 1ml 12-19 -20-4.2-ve en son 8 milyon çıktı.1 ay önce doktor sayınız 20 milyon dedi bize kötü çıkan sonuçlarda stresten vb. sebeplerdenmiş.hareketliliğimiz ileri hızlı % 12 hızlımız % 36 falan sanırım.yani fena değil...sizin nasıl cnm ?

O tatlı yemelerini kesmezsen kaç tane kondisyon bisikleti alırsan al, kilolarda kondisyonda kalmaya devam eder cicimmmm.:24:

ayyy yemiyorum boncuk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............................

boncuk geçen tam sordum gittin.oğluşuna artı neler ydiriyorsun.
benim oğlum çorbalara çok tepkili.lezzet arıyor...

evet cnm doppler çekildi.2.6 mm geçen birkaç adet venöz vasküler yapıizlenmektedir diye yazıyo.ama başka bir profesöre muayene olduğumuzda derecesi 2 demişti.cnm biz izmirde şifa hastahanesinde olucaz.test sonuçları 1ml 12-19 -20-4.2-ve en son 8 milyon çıktı.1 ay önce doktor sayınız 20 milyon dedi bize kötü çıkan sonuçlarda stresten vb. sebeplerdenmiş.hareketliliğimiz ileri hızlı % 12 hızlımız % 36 falan sanırım.yani fena değil...sizin nasıl cnm ?

test sonuçlarınız güzelmiş ama varikosel varsa halledin mutlaka...

bunu demek ıcın sabır gereklı ama yapamıyorum sayıyorum 10a kadar yok hemen gıdıyorum alıyorum kucagıma özzurler dılıyorum bana gore degıl hıc
bı daha da denemedım

Ronya cim yasadiklarina cok uzuldum
gecen sana ozel bir mesaj yazmistim topige ama sanirim gormedin
Rabbim ferahlik versin sana ve ailene insallah

Tracy Hogg u ben uyguladim evet cok zor hbb agladi ben agladim , esimle cok kavga ettik cocuga iskence yapmakla suclandim bunalima girdim ama cok sukur basarili oldum
uygulamadan once neredeyse hbb saat basi uyanip agliyor meme istiyordu
ama birkac haftada uyanma sayisi azaldi 1 ayda da 1 e dustu
ben 6 aylikken basladim o egitime ve 6. aydan saat basi kalkan emen cocuk gece sadece 1 kez uyanip emiyor
boncuga da uygulamasi icin baski yaptim ama o dayanamadi ( onu anliyorum cunki cok zor )
ben 2. ye daha da erken baslicam bu sefer :)

o kitap gercekten mucize , uyku ve yemegi hallettik si mdi de tuvalet egitimine basladik hbb cisini kakasini soylemeye bile basladi:)

hepinizi cok ozledim ve cok opuyorum

Back
X