canım 1 yıl bebek istememiştik ama ben hiç pişman olmadım.infertiliteyi öğrenmeden önce çok eğlenmişiz sonra herşey o kadar eğlenceli olmadı tabi...
bizim morfoloji hep sıfırdı,bir kere 1i gördük o kadar...DNA hasarı %84dü.sayı en başlarda 5 ile 11 milyon arasındaydı.
1,5 yıl proxseed kullandı eşim.sayıyı 52 milyonlara kadar yükseltti.
keçiboynuzlu bir karışım,arı sütü kullandı düzenli.
omega 3 ,largınıne ,gınseng,incir kürü,kaan hocanın yiyin için dedikleri,nohut,dut kurusu falan yani düzenli kullandık.
bizde varikosel yoktu ama olsa kesin başta onu hallederdik.
bizde yıkıldık ,üzüldük,birbirimizden koptuk.2 tüp bebek denemesi beni çok yıprattı.ama yine sarıldık birbirimize devam ettik...
morali yüksek tutacaksın bu işte çok çok önemli....
biz bunu 2 başarısız deneme sonrası yapabildik.biraz umursamamayı ............
eşimi farklı şeylere yönelttim.kafasını boşaltacak şeyler buldurdum.haftanın 3 günü yüzmeye gitti.köpek aldı ,beslemeye başladı falan filan...farklı konular konuşmaya başladı yani...
ben tekrar işe başladım o yoğunluk beni yordu....
cnm çok teşekkür ederim.evet çok haklısın üzülsende üzülmesende bu dert maalesef var ve beklemekten başkada çaremiz yok

(biz elimizden geleni yapıoruz gerisini allaha bırakıyoruz.inşallah hayırlı bir zamanda (umarım en kısa zamanda)verir mucizelerimizi.bizim varikosel azda olsa var ve ilk önce onu halletmek gerekiyor ve sanırım önümüzdeki hafta da onu halledicez.cnm proxeed plus kullanırken yanında başka neler kullanabiliriz biraz yardımcı olabilirmisin.birde tüp bebek çokmu zahmetli bir iş bende olmazsa yaza düşünüyorum.ama hiçte cesaretim yok.iğneler ilaçlar falan çok yan etkileri oluyormu??