• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aaaa sumak çok güzel be güzelim....
anlıyorum seni,masala kıyamadığından düştün bu çelişkiye sanırım...ama çok şükür aldırmamışsın.Rabbim tamamına erdirsin....
korunmuyormuydunuz sumakcım??

masalak ıyamadım tam herseyı rayına oturttum dukkanım duzene gırdı derken sımdı yıne

korunuyorduk guya en ıyı bıldıgımız yontemle rısklerı vardı tabı ama 4 yıllık evlılıkte hıc olmamıstı sımdı tek geceyle kaldım

hala soktayım resmen kendımı ıkı occouklu dusunemıyorum masal uslansa barı

masalak ıyamadım tam herseyı rayına oturttum dukkanım duzene gırdı derken sımdı yıne

korunuyorduk guya en ıyı bıldıgımız yontemle rısklerı vardı tabı ama 4 yıllık evlılıkte hıc olmamıstı sımdı tek geceyle kaldım

artık kabullen hem yanındakini hem karnındakini düşünmen lazım....
tek geceyle demek...bir kere daha ispatlandı bu işte rahatlık çokkk önemli...

Canım, burada herzaman samimiyetine güvendiğim arkadaşlarımın başında yer aldın. Haklısın, benimde kızgınlıklarım--kırgınlıklarım var. İnsanın hayatından ufacık bir parçayı paylaşmama bencilliğine katlanamıyorum nedense.
O kadar çok şey paylaşmışken sessizliğe bürünmeye bi anlam veremiyorum. Vefa, samimiyet, dostluk, açıkyüreklilik, doğruluk, dürüstlük çok ama çok önemli kavramlar. Hayatım, bu kavramların üzerine kurulu, her ne kadar zaman zaman sekteye uğrasada bu değişmiycek.
Sana çok teşekkür ederim beni yanıltmadığın, hep aynı Ronyammmmmm olarak kaldığın için. Seni seviyorum seni çok olanından.

güzel arkadaşım bazen insan kendine bile dillenndirmek istemiyor yüreğindekini
benimkide sanırım öyle bir şey sadece can sıkıntısı belkide doğum sonrası depresyonu :111:
geçecek canım boncuğum herşey gibi zor günlerde geçecek

ronyaaaam güzel ronyammmmmm:16:

canımmm nasılsın sıkıntılı haberler almışsın Rabbim beterinden saklasın
üzme kendini şükürler olsunki yinede görmesini tamamen kaybetmemiş
cihanım nasıl benim bıdık emeklemeye başladı peşinde fır dönüyorum
çok huysuz bir kız iştahsız viyak viyak bir cadı çok yoruyor beni çok

artık kabullen hem yanındakini hem karnındakini düşünmen lazım....
tek geceyle demek...bir kere daha ispatlandı bu işte rahatlık çokkk önemli...

kuzum biz kendimizi sıka sıka spermleri geri teptiriyorduk
zavallılar yukarı çıkmayı beceremiyorlardı :1:
canım bişey sorcam sen adet oldunmu ben hala olmadım
gözüm kan görmek istiyor nasıl bir sapıksamm hehehee :27:

canımmm nasılsın sıkıntılı haberler almışsın Rabbim beterinden saklasın
üzme kendini şükürler olsunki yinede görmesini tamamen kaybetmemiş
cihanım nasıl benim bıdık emeklemeye başladı peşinde fır dönüyorum
çok huysuz bir kız iştahsız viyak viyak bir cadı çok yoruyor beni çok

evet ronyacım ama napalım bunada şükür....tedavisi ile bu durumu koruyacağız inşallahhh..
cihan bugün dişleri dörtledi:)onun sıkıntıları vardı bizde...o da her yere tırmanıyor.peşinde dört dönüyorum....
valla kızının son halini merak ediyorum...
kuzum biz kendimizi sıka sıka spermleri geri teptiriyorduk
zavallılar yukarı çıkmayı beceremiyorlardı :1:
canım bişey sorcam sen adet oldunmu ben hala olmadım
gözüm kan görmek istiyor nasıl bir sapıksamm hehehee :27:

ooooo çoktannnn......

evet ronyacım ama napalım bunada şükür....tedavisi ile bu durumu koruyacağız inşallahhh..
cihan bugün dişleri dörtledi:)onun sıkıntıları vardı bizde...o da her yere tırmanıyor.peşinde dört dönüyorum....
valla kızının son halini merak ediyorum...

ooooo çoktannnn......

canım uyandı benim cadı
bir ara fotosunu koyarim öpüyorum çok iyi geceler :16:

i y
canım yazdıklarından,kullanılan kelimelerden ne kadar bıkkın,yorgun ,umutsuz ,moralsiz olduğunuz o kadar belliki...
ama en kısa zamanda silkinip kendinize gelin ve moralinizi yükseltip yola devam edin.bu durumu görmezden gelmekde çare değil...

az önce bi topikte 4yıldır çocuğu olmayan bi arkadaşın hamile olduğunu öğrendik.
ama o kadar heycan doluydu ki 2 aydır...
ben 1 buçuk yılda herşeyi bitirdim sanırım.
doğru diyorsun sanırım görmezden gelmek çare değil.
ama.. ama..
bazen o kadar çabanın ardından şekil a da olduğu gibi saçma sapan tek bi ilişkiden de olabiliyo yaa bütün çabalar boşaymış gibi geliyor bana..
ve gayet tembelim sanırım

kabullendım sonunda yazdım buraya da ..facede bı kac arkadasımın haberı var sızden herkesın degıl

ıkıncı bebegım kendılıgınden tek ılıskı ıle gelıp konuverdı gobegıme bakmayın boyle yazdıgıma gunlerdır aglıyorum

masal cok cok cok kucuk memeye duskun yenı dukkan actım

aldıracaktım neredeyse kıyamadım

masalı ne zor buldum oysa keske olmayanlara verseydı ALLAHIM sızden bırıne sevınseydım bende ama kader ıste yıyecek ekmegı varmıs

canım rabbim kolylık verir,sakın öyle şeyler düşün me,inşallah masalmız bir kardeşi olarak büyüyecek:))

herkese merhaba arkadaşlar, herkes iyidir inşAllah..bende artık eskisi gibi gelmiyorum bakıyorum yazan yok, nisan annelerine girip okuyorum, bebeklerden sanırım fırsat olmuyor..ben kendim için söyleyim benim kızım çok huysuz, evde 5 dk oturup internete bakamıyorum, anca işyerinde.
Sumak canım hayırlı olsun 2. bebeğin, Rabbim olmayanlarada versin inşAllah..bende çok korkuyorum korunuyoruz ama işte, o kadar sene olmaz şimdi şak diye olur diye ödüm patlıyor..

:1::1::1::1::1::23::23::23::2
bende artık korkanlardanım kızlar :18::18::18:
rüyama bile girdi bu gece çift çizgi o kadar üzülüyorumki anlatamam:5::5::5:
sabah 6da bi açıyorum kk yi sumak hamille:23::23::23::23:

muesim şimdi geçmişe baktım bebişler küvezdeymiş belkide çıkmışlardır
hiç üzme kendini onlar kocaman oldular bir kaç gün içinde çıkarlar
dualarımız seninle ve güzel yavrularınla bol bol süt sağ onlara bir damla bile olsa götür
anne sütü mucize onlar için

boncuğumm ekintosum gökçenim bende her kk ya girdikçe buraya bakıyorum ama terkedilmiş diyarlar gibi
kimsecikler yok bu face işi bizi bozdu herkes oralara kaçtı bazı arkadaşların bu zorlu süreç ister istemez canlarını sıktı
bende eskisi gibi gelemiyorum müthiş yorgunum uykusuzumm ve malesef hala biraz mutsuzum
ve hayatta en nefret ettiğim samimiyetsizce yazılan yazılar söylenen sözler ve içimden bazen konuşmak gelmeyince
hiç yazmıyorum ama bu arkadaşlarımın mutsuzluklarını yüreğimde hissetmiyorum anlamına gelmiyor
usul usul edilen dualara amin diyorum zorda olanlara Rabbimden kolaylık diliyorum hasta olanlara şifa diliyorum
ama bazen sesim çıkmıyor sanırım insanın beynindeki sesler çok olunca dili pek konuşmak istemiyor
yeni arkadaşlar var onların mücadelesini görüyorum bir şeyler yazamasamda sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum
ben bu topiği herkesi çok seviyorum lorkemi seviyorum ekintosumu boncuğumu krisimi merimi yağmurumu muesimi herkesi :103:

Bende sizi cok seviyorum canlarim benim

Canım, burada herzaman samimiyetine güvendiğim arkadaşlarımın başında yer aldın. Haklısın, benimde kızgınlıklarım--kırgınlıklarım var. İnsanın hayatından ufacık bir parçayı paylaşmama bencilliğine katlanamıyorum nedense.
O kadar çok şey paylaşmışken sessizliğe bürünmeye bi anlam veremiyorum. Vefa, samimiyet, dostluk, açıkyüreklilik, doğruluk, dürüstlük çok ama çok önemli kavramlar. Hayatım, bu kavramların üzerine kurulu, her ne kadar zaman zaman sekteye uğrasada bu değişmiycek.
Sana çok teşekkür ederim beni yanıltmadığın, hep aynı Ronyammmmmm olarak kaldığın için. Seni seviyorum seni çok olanından.

ben yaniltanlardanmi oldum yoksa:(((

kabullendım sonunda yazdım buraya da ..facede bı kac arkadasımın haberı var sızden herkesın degıl

ıkıncı bebegım kendılıgınden tek ılıskı ıle gelıp konuverdı gobegıme bakmayın boyle yazdıgıma gunlerdır aglıyorum

masal cok cok cok kucuk memeye duskun yenı dukkan actım

aldıracaktım neredeyse kıyamadım

masalı ne zor buldum oysa keske olmayanlara verseydı ALLAHIM sızden bırıne sevınseydım bende ama kader ıste yıyecek ekmegı varmıs

Canim hayilisi olsun
zor kolay degil ama rabbim yardim ediyor
ilerde iyiki olmus diyeceksin
ben sevindim acikcasi ikisi bir buyuyecek

ahh canım insan bu sorunu kimseylede paylaşamıyoki:((Rabbim görüyodur elbett cnmm inşalla gün gelecekk bizimde yüzümüz gülecek elbett.şimdi hafta sonu bana gelmez eşim test yaptıracak şuan klomen kullanıyo eger fayda etmiyosa iğne verecez demişti en sonn..

canim ya bosuna uzulme sen 2013 te yavrunu kucagina bile alacaksin:))
az daha dayan cok az kaldi

vaybe hemde tek geceyle:))
ne bereketli insanlarsiniz bizim yillar aldi :)))

herkese merhaba arkadaşlar, herkes iyidir inşAllah..bende artık eskisi gibi gelmiyorum bakıyorum yazan yok, nisan annelerine girip okuyorum, bebeklerden sanırım fırsat olmuyor..ben kendim için söyleyim benim kızım çok huysuz, evde 5 dk oturup internete bakamıyorum, anca işyerinde.
Sumak canım hayırlı olsun 2. bebeğin, Rabbim olmayanlarada versin inşAllah..bende çok korkuyorum korunuyoruz ama işte, o kadar sene olmaz şimdi şak diye olur diye ödüm patlıyor..

:1::1::1::1::1::23::23::23::2
bende artık korkanlardanım kızlar :18::18::18:
rüyama bile girdi bu gece çift çizgi o kadar üzülüyorumki anlatamam:5::5::5:
sabah 6da bi açıyorum kk yi sumak hamille:23::23::23::23:

niye korkuyorsunuz yahu
olsun diye aglamiyormuyduk birakin 2. de olsun
biz 3. ye hazirlaniyoruz:))))))))

Back
X