• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlarr herkese hayırlı sabahlar :16::16::16::16::16:

şükür kavuşturana diyorum :72:

aslında birazda uzak kalmak istedim malum meride hamile kaldıktan sonra tek ben kaldım :(

pskoloji falan kalmadı 6 yıl oldu ya resmen :19:

benden bahsetmeden önce doğumunu bekleyen tüm arkadaşlarımın rabbim yardımcısı olsun tek nefeste hayırlısı ile inşaallah :))

bebeğini kucağına alan arkadaşlarımın hepsinide tebrik ediyorum :nazar: (isim yazmıyorum takip ediyordum çünkü herkes kendini biliyor .)

bende yeniden tedaviye başlıyorum nasıl bi tedavi olacak bilmiyorum özel muaynehanesi olan bi dr. randevu alıcam bi vitaminler falan işte inş. bu sefer biter benimde artık hasretim :43:

birde preseed almak istiyorum ama emin olamadım bi baksanız sizce orjinalmi bu ürün fiyatı falan nasıl ???

Hamile Kalmayı Destekleyen Orjinal PRESEED Jel GittiGidiyor'da 67351590

canim benim
zamani gelince illaki oluyor
Rabbim kimine erken veriyor kinminni biraz daha bekletiyor ama biliyorsunki herseyde bir hayir var
seninde olacak rahat ol ve rahat rahat yap tedavini
bende uzun zamandir senden haber alamadigim icin merak ediyordum
umarim hersey istedigin gibi gider
seni seviyorum

preseed te o gonderdigin linkteki bende ondan kullandim

Son düzenleme:
biz de tadaviye başlıcaz doktorumuzdan haber bekliyoruz.ilaçlarla morfolojiniz yükseldi mi??yazın %1 ve %3 çıktı.şimdi %7 çıktı testimiz.ilaçlarla ne kadar çıkıyorrr??
canım biz ilaçlardan sonra sperm baktırmadık henüz ama baktırmayı da düşünmüyorum çünkü 7 aydır elimizden geleni yaptık bu bir iki ayda doğal gelirse demekki işe yaramıştır derim :52:
zaten tüpe geçeceğiz artık takviyeler işe yaramadıysada yapacak bişey yok çünkü beklememe kararı aldık
o yüzden spermlere baktırıp eğer düzelme olmadıysa moralimi de bozmak istemiyorum
düzelmişse de tüp de de zaten önemli bu durum en iyisini seçiyolar diye bişey yok yani

canım salıvermişlik konusunda ne kadar kızsan haklısın ama düşünüyorum da ben bu kadar boşveren çaresizliği kabul eden biri miyimdiye düşündüm.
sonra dedim ki hayır. çok şükür tevekkül sahibiyiz bizim çabamızın manası "Rabbim ancak senden istiyorum" olacaktı..

gözden geçirince anladım ki yaptığım kürler sayıyı artırıyor ben düzenli yaptıkça sayı artıyor kürler, proxeed, evicap, balık yağı, sağlıklı besinler, yeşillikler..
bunların hepsini yaptım sayı arttıı arttı arttı..
peki sonuç ne?
annesinin evinde sağlıksız beslenen adamın değerleri ilk evlendiğimiz aylarda şöyle;
sayı 115 milyon
morfoloji %6
ileri hız %13
toplam hız %78
(21.01.2010)
1,5 yıl evliliğin ardından;(kendim sağlıklı beslenen, balık yapan,hamur işlerini az yapan biriyim ya hani);
sayı 73 milyon
morfoloji %5
ileri hız %0
toplam hız %68
(04.10.2011)
keçi boynuzunun ardından;
sayı 120 milyon
morfoloji %2
ileri hız %3
toplam hız %48
(03.12.2011)
keçi boynuzu, proxeed, vitaminler ve kürlerin ardından;
sayı 170 milyon
morfoloji bakılmamış
ileri hız %0
toplam hız %24
(24.06.2012)

canım sen bu durumda olsan ne yapardın??

ben olsam yinede takviyeyi bırakmazdım zaten spermler çok değişken olabiliyor bu normal ama zaman zaman hızda zaman zaman morfo da sorununuz var sonuçta hızı ve morfoyu artırıcı takviyeler yapardım
sen kaan aydos la görüşmedin mi en iyi yine o takviyleri belirler bize evicap ı kesip proxseed de 2 ye çıkın dedi öyle devam ediyoruz omega 3 ü kendimiz başladık PYCNOGENOL ü de kendimiz başladık
en azından için rahat olur moralin yükselir zaten deli gibi sayı var sizde olması an meselesi
kendine de iyi bi dr bulmalısın ki takibini yapsın yılmak yok yaaa
bende bi ara yıldım ama toparladım allah şükür
olacak birgün o zaman bu boş vakitleri çok arayacağız çookkkk

canim benim
zamani gelince illaki oluyor
rabbim kimine erken veriyor kinminni biraz daha bekletiyor ama biliyorsunki herseyde bir hayir var
seninde olacak rahat ol ve rahat rahat yap tedavini
bende uzun zamandir senden haber alamadigim icin merak ediyordum
umarim hersey istedigin gibi gider
seni seviyorum

preseed te o gonderdigin linkteki bende ondan kullandim

evet canım ya benimkisi baya nazlı olucak heralde :))

ben yazmasamda takip ediyordum canım 2. Kzını bilmiyorum sanma :)

ama ne kadarlık oldu doğuma ne kadar kaldı kaçırdım onları :37:

Preseedi alıyorum ozaman sende kullandıysan aynı satıcıydı değilmi?

Bende seni çok seviyorum :54:

kızlar mrbbb ne olur bilgisii olan biri varsa eger bana yardımcı olsunn::(((((temmuzun 20 sinden berii klomen ve proweed plus kullanıyoruz aynı zamanda keçi boynuzu aynı zamanda bi dünya şeyy yaa hiç mi faydası olmazz bilemedimkiii ben ağlamakdan bi hal oldumm deger yükseleceğine düşmüşş yaaa olacak gibi değil resmen deliye döndükk anlamıyorum doktoruda başlarda olmazsa iğne verecem diyoduu şimdii ise zaman kaybetmeyin tüpe geçin diooo aşılama bile olmaz size dioo yaa kızlarr ne olur bi akıllll verinn kaç tane doktora gittik varikosel yok sadece fsh düşüklüğü var ama degerler artmıooo yaaaaaaaa nasılllo bişee bu beklemekle hatamı yapıyorumm sizcee:((

temmuzda sayı 4 milyondu şimdi ise 3.5 milyona düşmüş ileri hız 0, morfoloji ise ikisindede 1 krigere göre yaa bu klomen etkilemiş olabilirmiiii sizce

hiç bişey olmuyor biz 6 aydır kullanıyoruz
daha fazlasını 1,5 yıldır kullanan arkadaşımın eşi var
zararlı değil hatta eşin daha sağlıklı bir insan olacak onu kıskanabilirsin :)))
hız sorunu varsa L-Arginine kesin kullanın o zaman
omega3 zaten balık yağı hiç bi zararı yok.3aydabir 1 hafta ara verin sadece
evicap 400 e 3 ay içip biraz ara vermekte fayda var...dr unuza sorabilirsin..
porxseed e ek olarak Pcynogenol ü de morfoloji için tavsiye ediyorlar biz içiyoruz...

çok sağol inşalah hepsini düzenli olarak kullanacağız.

canım biz ilaçlardan sonra sperm baktırmadık henüz ama baktırmayı da düşünmüyorum çünkü 7 aydır elimizden geleni yaptık bu bir iki ayda doğal gelirse demekki işe yaramıştır derim :52:
zaten tüpe geçeceğiz artık takviyeler işe yaramadıysada yapacak bişey yok çünkü beklememe kararı aldık
o yüzden spermlere baktırıp eğer düzelme olmadıysa moralimi de bozmak istemiyorum
düzelmişse de tüp de de zaten önemli bu durum en iyisini seçiyolar diye bişey yok yani

ben olsam yinede takviyeyi bırakmazdım zaten spermler çok değişken olabiliyor bu normal ama zaman zaman hızda zaman zaman morfo da sorununuz var sonuçta hızı ve morfoyu artırıcı takviyeler yapardım
sen kaan aydos la görüşmedin mi en iyi yine o takviyleri belirler bize evicap ı kesip proxseed de 2 ye çıkın dedi öyle devam ediyoruz omega 3 ü kendimiz başladık PYCNOGENOL ü de kendimiz başladık
en azından için rahat olur moralin yükselir zaten deli gibi sayı var sizde olması an meselesi
kendine de iyi bi dr bulmalısın ki takibini yapsın yılmak yok yaaa
bende bi ara yıldım ama toparladım allah şükür
olacak birgün o zaman bu boş vakitleri çok arayacağız çookkkk

canım takviye derken neyi takviyeliyor sayıyı mı??
eğer öyleyse evet.
benimki yılmaktan kaynaklanan bişey değil.
klomen, evicap, balık yağı hapı, keçi boynuzu, ve diğer kürlerin hızı düşürdüğünü gördüm belki sperm sayısının artışına bağlı düşüyordur bu.
eşim yeni işe başladığından kaan aydosa gidemedik. izin alamıyor.
ancak mailde görüştük pek bişey çıkmadı sanki herkese genel gönderdiği bi mail gibi geldi bana.
iç bişey söylemedi.
sanırım ankaraya gitmemizi bekliyor.
yalnız eşim zaten ürolojide çalışıyor biliyorsun.
doktor klomen yazmış ve ardından gördüğün 170 milyon çıktı ortaya.
canım ya sanırım ben direk tüpe odakladım kendimi.
bak bebisimolsun un da aynen bizim gibiydi problemleri.
mis gibi üçüzleri geliyor.

bu ilaçların bi işe yaramadığını görmek madden ve manen üzüyor beni.
sen değerlerin arttıkça bırakmak istemiyorsundur normal. ama bizim öyle olmadı işte.
haziran ya da temmuz ayına kadar bu ilaçlara vereceğim parayı biriktirip tüp yaptırmak istiyorum yine olur olmazz Allah bilir ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. en azından morfoloji çok çok kötü değil ya.

kendim yeni bi dokora gitcem canım tıpta bi profosöre okuldan arkadaşlar çok övdü.
İnşallah Rabbim yardımcımız olur bizleri de sevindirir en kısa zamanda..

QUOTE=kadser;27142846]evet canım ya benimkisi baya nazlı olucak heralde :))

Bende seni çok seviyorum :54:[/QUOTE]
kadser hoşgeldin canım.. tekrar tedaviye başlamanız çokk güzel rabbim yardımcın olsun inşallah..
senn konyadaydın sanrıım değil mi. bir arkadaşım vardı hiç adet olamıyordu ilaçsız sürekli doğum kontrol hapı kullanmak zorundaydı
ve çocuk düşünmeye başladılar twdavisiz olmayacağını biliyordu bir doktora gitti ve gittiği ilk ay doktorunuun uyguladığı tedaviyle hamile kaldı. ben çok şaşaırdım ilk aydan olmasına çok umutsuzdu kendisi de..
o da konyada ve doktorundan çok memnun. senni böyle bir durumun yok biliyorum ama sonuçta iyi bir doktor şart istersen doktorunu bir öğreneyim belki denemek istersin. belki bir faydası olur.

kızlar mrbbb ne olur bilgisii olan biri varsa eger bana yardımcı olsunn::(((((temmuzun 20 sinden berii klomen ve proweed plus kullanıyoruz aynı zamanda keçi boynuzu aynı zamanda bi dünya şeyy yaa hiç mi faydası olmazz bilemedimkiii ben ağlamakdan bi hal oldumm deger yükseleceğine düşmüşş yaaa olacak gibi değil resmen deliye döndükk anlamıyorum doktoruda başlarda olmazsa iğne verecem diyoduu şimdii ise zaman kaybetmeyin tüpe geçin diooo aşılama bile olmaz size dioo yaa kızlarr ne olur bi akıllll verinn kaç tane doktora gittik varikosel yok sadece fsh düşüklüğü var ama degerler artmıooo yaaaaaaaa nasılllo bişee bu beklemekle hatamı yapıyorumm sizcee:((

temmuzda sayı 4 milyondu şimdi ise 3.5 milyona düşmüş ileri hız 0, morfoloji ise ikisindede 1 krigere göre yaa bu klomen etkilemiş olabilirmiiii sizce
canım ben bu sayılara gerçekten inanmıyorum sayıları o güne göre her şey etkileyebiliyor. stres o anki bir enfeksiyon her şeyy.. o kadar şey kullanmışsınız hiç faydası olmaz mı olmuştur muhakkak ama o günkü testte çıkmamıştır ben bir ay 500 bin bir ay sonr 23 milyon çıkan test sonucumuzu biliyorum tam 46 kat artış mümkün mü değil tabi ki tamaen test zamanlarındaki özel durumlarla ilgili.. ama şu var ki doktorunuz fsh tedavisi uyguluyors eğer 4 aylık klomen kullanıımı sonunda fsh ınıza bakıldı mı fsh biraz yükselmiş mi. eğer ki bakıldı ve yükselme yoksa fsh da, demk ki klomen yetersiz kalıyor iğneye geçilmeli. kaan hocayla irtibat kur canım benim. sen sonuç olarak bir kez hamile kalabildin tekrar kalabilirsin doğru bir tedaviyle..
bi de tüpe çok bel bağlamayın herkes için diyorum bunu tabi son çaremiz diyoruz ama onun da garantisi yok bunu unutmayın olabilir de olmayabilir de ve olmazsa daha da büyük yıkım olur son çaremdi o da olmadı diye.. sonuçta o da nasip meselesi çok düşük değerlerle tüpü tutan var ama çook muhteşem değerler olmasına rağmen tutmayan da.. siz tüpten önce herşeyi bir deneyin önce.. fshınıza baktırın bir. yükselme olmadıysa iğne tedavisini sorun doktorunuza. kaan hocaya mail at onun da fikrini al ve sakın umutsuzluğa kapılma kapılsanda takviyeleri ilaçları asla bırakma. benim hamile kaldıığm aydan bir ay önceki sonuçta ileri hızımız 0 dı . dediğim gib takılma sayılara bende çok ağladım niye işe yaramadı diye. tüm ümidimi tüpe bağladım ama tüp de yaptırsam bu spermleri kalitelileştirmem gerek diye düşündüğüm için takviyeleri hiç bırakmadım ki şükür oldu..
rabbim en kısa zamanda senni de güzel haberini duymak nasip etsin canım..

eğer öyleyse evet.
klomen, evicap, balık yağı hapı, keçi boynuzu, ve diğer kürlerin hızı düşürdüğünü gördüm belki sperm sayısının artışına bağlı düşüyordur bu.
ancak mailde görüştük pek bişey çıkmadı sanki herkese genel gönderdiği bi mail gibi geldi bana.
iç bişey söylemedi.

sen değerlerin arttıkça bırakmak istemiyorsundur normal. ama bizim öyle olmadı işte.
haziran ya da temmuz ayına kadar bu ilaçlara vereceğim parayı biriktirip tüp yaptırmak istiyorum yine olur olmazz Allah bilir ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. en azından morfoloji çok çok kötü değil ya.

kendim yeni bi dokora gitcem canım tıpta bi profosöre okuldan arkadaşlar çok övdü.

karanfilcem bende ikizler gibi düşünüyorum canım...
ne kadar umutsuzluğa kapılırsan kapıl takviyeleri asla bırakma..
farkındayım maddi ve manevi çok yıpratıcı bir süreç heelki değerleriniz böyle güzelken..
sayı zaten güzel ama o beğenmediğin hız morfoloji de burada hamile kalan çokk kişi için muhteşem..
bizim o kadar değerlerimiz olmadı hiç..
sayılara bakma sen onlar sadece teorik..
ama takviyeleri bırakırsan belki daha da düşecek değerler. lütfen evlilk öncesiylede kıyaslama yapma..
onu unut sadece günümüze bak ve elinden geleni yap
olacak merak etme..
arkadaşa da dediğim gibi tüp yaptırsan da spermlerin en kaliteli haliyle gidin tüpe..
tamam pahalı olanları bırakabikirsin ama basitleri uygun fiyatlı olanları devam ettir derim ben.,
evicap omega3 keçiboynzu arı sütü bal polen alabilirsen arginmax günde iki tane bile versen bişeydir.
tabi sen bilirsin senin kararın bunlar bizim nacizane tavsiyelrimiz mevlam yrdımcın olsun sıkıntından kurtarsın inşalalh..

eğer öyleyse evet.
iç bişey söylemedi.

takviye dediğim vitamin canım ...
klomen sonrası önce düşüş yaşanabiliyor daha sonra düzeliyor değerler.
üçüz mü dedin ayyy allah korusun yaa o kadarını da istemem ben ikiz i bile okey diyebilir miyim onu düşünüyorum :1:
bizim ilaçlarla düzelen bi durum var mı bilmiyoruz yani bende düzeliyor diye yapmıyorum ama mutlaka işe yarıyordur.
kaan hoca bize de maille yardımcı oldu sağolsun
sizin durumuznuz çok karışık ben seni değerleri bi arkadaşa göstericem ona göre bişeyler yazacağım sana.
çok sağol inşalah hepsini düzenli olarak kullanacağız.

bir yardımım olduysa ne mutlu canım inşallah bebeğin doğal gelir

Son düzenleme:
QUOTE=kadser;27142846]kadser hoşgeldin canım.. tekrar tedaviye başlamanız çokk güzel rabbim yardımcın olsun inşallah..
senn konyadaydın sanrıım değil mi. bir arkadaşım vardı hiç adet olamıyordu ilaçsız sürekli doğum kontrol hapı kullanmak zorundaydı
ve çocuk düşünmeye başladılar twdavisiz olmayacağını biliyordu bir doktora gitti ve gittiği ilk ay doktorunuun uyguladığı tedaviyle hamile kaldı. ben çok şaşaırdım ilk aydan olmasına çok umutsuzdu kendisi de..
o da konyada ve doktorundan çok memnun. senni böyle bir durumun yok biliyorum ama sonuçta iyi bir doktor şart istersen doktorunu bir öğreneyim belki denemek istersin. belki bir faydası olur.

canım ben bu sayılara gerçekten inanmıyorum sayıları o güne göre her şey etkileyebiliyor. stres o anki bir enfeksiyon her şeyy.. o kadar şey kullanmışsınız hiç faydası olmaz mı olmuştur muhakkak ama o günkü testte çıkmamıştır ben bir ay 500 bin bir ay sonr 23 milyon çıkan test sonucumuzu biliyorum tam 46 kat artış mümkün mü değil tabi ki tamaen test zamanlarındaki özel durumlarla ilgili.. ama şu var ki doktorunuz fsh tedavisi uyguluyors eğer 4 aylık klomen kullanıımı sonunda fsh ınıza bakıldı mı fsh biraz yükselmiş mi. eğer ki bakıldı ve yükselme yoksa fsh da, demk ki klomen yetersiz kalıyor iğneye geçilmeli. kaan hocayla irtibat kur canım benim. sen sonuç olarak bir kez hamile kalabildin tekrar kalabilirsin doğru bir tedaviyle..
bi de tüpe çok bel bağlamayın herkes için diyorum bunu tabi son çaremiz diyoruz ama onun da garantisi yok bunu unutmayın olabilir de olmayabilir de ve olmazsa daha da büyük yıkım olur son çaremdi o da olmadı diye.. sonuçta o da nasip meselesi çok düşük değerlerle tüpü tutan var ama çook muhteşem değerler olmasına rağmen tutmayan da.. siz tüpten önce herşeyi bir deneyin önce.. fshınıza baktırın bir. yükselme olmadıysa iğne tedavisini sorun doktorunuza. kaan hocaya mail at onun da fikrini al ve sakın umutsuzluğa kapılma kapılsanda takviyeleri ilaçları asla bırakma. benim hamile kaldıığm aydan bir ay önceki sonuçta ileri hızımız 0 dı . dediğim gib takılma sayılara bende çok ağladım niye işe yaramadı diye. tüm ümidimi tüpe bağladım ama tüp de yaptırsam bu spermleri kalitelileştirmem gerek diye düşündüğüm için takviyeleri hiç bırakmadım ki şükür oldu..

farkındayım maddi ve manevi çok yıpratıcı bir süreç heelki değerleriniz böyle güzelken..
sayı zaten güzel ama o beğenmediğin hız morfoloji de burada hamile kalan çokk kişi için muhteşem..
ama takviyeleri bırakırsan belki daha da düşecek değerler. lütfen evlilk öncesiylede kıyaslama yapma..
olacak merak etme..
arkadaşa da dediğim gibi tüp yaptırsan da spermlerin en kaliteli haliyle gidin tüpe..
tamam pahalı olanları bırakabikirsin ama basitleri uygun fiyatlı olanları devam ettir derim ben.,
evicap omega3 keçiboynzu arı sütü bal polen alabilirsen arginmax günde iki tane bile versen bişeydir.
tabi sen bilirsin senin kararın bunlar bizim nacizane tavsiyelrimiz mevlam yrdımcın olsun sıkıntından kurtarsın inşalalh..
sağolun canım desteğiniz için de çok çok sağolun.
aslına bakarsan tam manasıyla ümitlerimi tüp bebeğe bağladığım söylenemez.
eğer öyle olsa daha erkenden giderdim.
yaşayacağım negatif sonuç da düşündürüyor beni.
burda bir çok kişinin hamile kaldığını görüyorum.
ama bunların bir kısmı ilaca bağlı belli değelerinde artış olmuş. ama bir çoğununki de değil.
çünkü ilaç dahi kullansalar çok uzun zaman bekleyebiliyorlar. bakıyorsun bi gün hamile kalıvermiş..
bakıyorsun hiç bişey kullanmayanlar da uzun zaman bekleyebiliyorlar. onlar da bi gün hamile kalıvermiş.

ama dediklerinizi yapmadım değil. her şeye çok çok dikkat ettim. ediyorum da.
hatta yaşam tarzım zaten doğal ürünler ve kısırlığı engelleyici beslenme şekilleri.
ha ne oluyor. bol meyve tüketiyorum yemeklerimde bulgur pilavı ağırlıklı köy mahsülü kullanırım.
evicaptan değil de bulgurdan, havuçtan, zeytinyağından mesela.

hala ara ara preseed kullanıyorum mesela.
bu ay kullandık:17:

canım bu arada o konyadaki doktorun ismini öğrenme şansın var mı?

takviye dediğim vitamin canım ...
klomen sonrası önce düşüş yaşanabiliyor daha sonra düzeliyor değerler.
üçüz mü dedin ayyy allah korusun yaa o kadarını da istemem ben ikiz i bile okey diyebilir miyim onu düşünüyorum :1:
bizim ilaçlarla düzelen bi durum var mı bilmiyoruz yani bende düzeliyor diye yapmıyorum ama mutlaka işe yarıyordur.
kaan hoca bize de maille yardımcı oldu sağolsun
sizin durumuznuz çok karışık ben seni değerleri bi arkadaşa göstericem ona göre bişeyler yazacağım sana.

bir yardımım olduysa ne mutlu canım inşallah bebeğin doğal gelir

aslında karışık değil canım değerlerimiz hız düşüyorrr sayı artıyor...
gittiğimiz bütün doktorlar değerler normal, varikosel yok diyor.
varikosel için 4 doktora gösterdi.

ama akşam senle konuştuktan sonra konuştum.
kaan aydosa randevu alcam o da iş yeriyle görüşcek.
hayırlısı olsun inşallah.

benim durumumda aynı 2 yıllık evliyim önce kendimde diye doktora gittim sonra eşimin sperm değerlerini çok az çıktı bu şekilde istesende hamile kalamazsın dedi doktor eşim yeşillik hiç sevmiyor keçi boynuzu kürü yapsam sadece bal takviyeler olrmu acapa inş rabbim anne olmak isteyen herkese nasip eder :(

sağolun canım desteğiniz için de çok çok sağolun.
aslına bakarsan tam manasıyla ümitlerimi tüp bebeğe bağladığım söylenemez.
eğer öyle olsa daha erkenden giderdim.
yaşayacağım negatif sonuç da düşündürüyor beni.
burda bir çok kişinin hamile kaldığını görüyorum.
ama bunların bir kısmı ilaca bağlı belli değelerinde artış olmuş. ama bir çoğununki de değil.
çünkü ilaç dahi kullansalar çok uzun zaman bekleyebiliyorlar. bakıyorsun bi gün hamile kalıvermiş..
bakıyorsun hiç bişey kullanmayanlar da uzun zaman bekleyebiliyorlar. onlar da bi gün hamile kalıvermiş.

ama dediklerinizi yapmadım değil. her şeye çok çok dikkat ettim. ediyorum da.
hatta yaşam tarzım zaten doğal ürünler ve kısırlığı engelleyici beslenme şekilleri.
ha ne oluyor. bol meyve tüketiyorum yemeklerimde bulgur pilavı ağırlıklı köy mahsülü kullanırım.
evicaptan değil de bulgurdan, havuçtan, zeytinyağından mesela.

hala ara ara preseed kullanıyorum mesela.
bu ay kullandık:17:

canım bu arada o konyadaki doktorun ismini öğrenme şansın var mı?

aslında karışık değil canım değerlerimiz hız düşüyorrr sayı artıyor...
gittiğimiz bütün doktorlar değerler normal, varikosel yok diyor.
varikosel için 4 doktora gösterdi.

ama akşam senle konuştuktan sonra konuştum.
kaan aydosa randevu alcam o da iş yeriyle görüşcek.
hayırlısı olsun inşallah.

sen omega3 almaya devam et çünkü yumurta kalitesi ölçülemiyor malesef Bahçeci bi arkadaşa günde 2000 mg verdi şimdi hamile şükür. bende günde 1900 mg almaya çalışıyorum bazen 950 bazen 1900 mg alıyorum bu bizim için önemliymiş eşin hakkında yarın yazacağım

Son düzenleme:
QUOTE=kadser;27142846]evet canım ya benimkisi baya nazlı olucak heralde :))

Bende seni çok seviyorum :54:
kadser hoşgeldin canım.. tekrar tedaviye başlamanız çokk güzel rabbim yardımcın olsun inşallah..

olacak merak etme..
tabi sen bilirsin senin kararın bunlar bizim nacizane tavsiyelrimiz mevlam yrdımcın olsun sıkıntından kurtarsın inşalalh..[/QUOTE]

inşş canım eşim kaan hocanın yanına gidecek bir aya kadar bakalım ne diyecek ..aslında bu doktor başta iğne verelim diodu hatta tüpü hiç önermiyordu ama nedense bu sefer direk ugraşmayın eşinle konuş tüpe geçin demiş anlamadımki:(her baktırıyoruz canım fsh ama pek bi gelişme yok maleseff şuan 2.37 en az 4 olması lazımmış

evet bu dususun sebebi klomen
ilk 3-4. ayda malesef degerleri sifirliyor sonra yuzmilyonlara ulasiyor
bizim 2 tedavide de aynisi oldu bende senin gibi olmustum perisan olmustum ama arkasindan hamile kaldim
sakin tedaviyi birakmayin dogru yoldasiniz 3-4 ay icinde de hamile kalacaksin zaten

( klomen fsh i yukseltmiyorsa menagon isteyin )

Son düzenleme:
slm kızlar teselli istiyorum nolur bişi diyin

ameliyatın 15 ayı dibe vurduk:(
4 ay önce toplam sperm 60 milyon hareketa+b:%22 idi
morfoloji:%0

bugün
1 ml: 1.500.000 milyon
toplamda:6.000.000
hareket a+b:%30
morfoloji %4

güya aşılama için istendi yenilememiz devlet hastanesinde yapıldı.
aşılama için yetersiz direk tüp dediler
ilk kez bu kdr düşük çıktı (gerçekten şoktayım) diyince 1 ay sonra testi yenileyin dendi.
O kadar üzgünümki,
3,5 yıl oldu
ama olmadı işte

bugün
morfoloji %4

ilk kez bu kdr düşük çıktı (gerçekten şoktayım) diyince 1 ay sonra testi yenileyin dendi.
O kadar üzgünümki,
3,5 yıl oldu
ama olmadı işte
bence sizin gerçek sonuçlar bunlar değil başka bir yerde tekrarlayın testi,allaha emanet ol:))

bugün
morfoloji %4

O kadar üzgünümki,
3,5 yıl oldu
ama olmadı işte
bu sözü kimden duyduysam ardından bebeği geliyor.
yani değerleri düşmüşse.
ama hızınız ve morfolojiniz artmış canım.
evet bu dususun sebebi klomen
ilk 3-4. ayda malesef degerleri sifirliyor sonra yuzmilyonlara ulasiyor
bizim 2 tedavide de aynisi oldu bende senin gibi olmustum perisan olmustum ama arkasindan hamile kaldim
sakin tedaviyi birakmayin dogru yoldasiniz 3-4 ay icinde de hamile kalacaksin zaten

( klomen fsh i yukseltmiyorsa menagon isteyin )

bizim klomen kullandığımız ayın ertesi aşılama oldu ama değerler düşmesi derken sayı mı hepsi mi çünkü bizim klomen sonrasında sayı 170 milyona çıktı da..
ama sayı çok düştü.

ahh karanfilcem.. tedaviye başlamk bile biizm için lüks adeta
okadar dibe vurdumki kaan hocaya mail attım gelin burda tüp deneyelim diyor.
istanbuldayız..
orda rapor işi ne kdr sürüyor bilmiyorum.

kızlardan orda yaptıran varmı hatırlamıyorum

ama varsa bana ne olur bilgi versinler.

:14:

ahh karanfilcem.. tedaviye başlamk bile biizm için lüks adeta
okadar dibe vurdumki kaan hocaya mail attım gelin burda tüp deneyelim diyor.
istanbuldayız..
orda rapor işi ne kdr sürüyor bilmiyorum.

kızlardan orda yaptıran varmı hatırlamıyorum

ama varsa bana ne olur bilgi versinler.

:14:

canım hangimiz için lüks değil ki..
öyle bi şey ki bu içinde olmayan bilemez.
bize de ankara çok yakın ancak işte eşimin işi el işnde çalışmak çok zor hakkaten.

tüpü istanbulda yaptırsan bişey farkeder mi sence?
gerçekten başka bi şehir çok zor olur.

Back
X